Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşe geri dönmekte zorluk çekseniz de perşembe gününden itibaren Güneş, Neptün ve Mars sizi yeniden motive ediyor. Ve kısa sürede ilerleme kaydetmeye başladığınızı hissediyorsunuz. 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, para ödemeleri, ortak para gelirlerine odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini görebilirsiniz ama Salı günü biraz yetersiz hissedebilirsiniz kendinizi. Alacak verecek dengesini tam da Salı günü iyi oturtmaya özen gösterin ama haftanın etkilerine baktığımız bu hafta gökyüzü bize güzel sinyaller gönderiyor. Merkür sizin burcunuzda geriliyor, kişisel hareketleriniz, girişimleriniz, kendinizi ifade etme konusunda yanlış anlaşılmalara açık bir dönem. Önemli anlaşma ve sözleşmeleriniz, girişimleriniz varsa bu konularda da beklemeniz gereken bir süreç. Bu hafta başında özel hayatınız vealanlarınızda çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir ama bu fırsatları gökyüzü düzeldiğinde ve doğru bir zamanda harekete geçmek üzere kullanın. Diğer taraftan para kazançlarınız artacak bir yerden beklediğiniz bir paranın gelme olasılığı da Pazartesi günü devrede olacak.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. Bu alanlarda mücadele gücünüzü biraz aşağıya çekmiş olabilir. Perşembe günü itibariyle bu alanlarda etkin mücadelenizi koşturmalarınızı ve uğraşılarınızı ortaya koymaya başlayacaksınız. Sağlıkla ilgili konularda dikkatli olun. Beraber çalıştığınız insanlara karşı içinize tuttuklarınızı tam da Mars düzelir düzelmez ortaya dökmeyin, akıllı olun. 25 Mart'a kadar işinizde gücünüzde istikrarlı ve hareketli bir döngü içine giriyorsunuz.

Cuma günü yakın çevrenizden gelecek önemli haberler kendinizi mutlu hissettirirken Pazar gününe dikkat edin çünkü para ile ilgili konularda harcamalarınız yüksek. Buna ihtiyacım var deyip gidip aldığınız bir eşyaya hiç de ihtiyacınız olmadığını görüp pişman olabilirsiniz. Harcamalarınıza ve hafta sonu para ile ilgili konulara dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>