Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çarşamba gününe kadar Mars ve Neptün sizi biraz tembelleştiriyor. Endişelenmeyin, bu herkesin başına gelebilecek bir durum. Sonrasında daha enerjik ve motive hissedeceksiniz; sizi kimsecikler durduramayacak! 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta harcamalar, ödemeler, faturalar, borçlarla ilgili konu ve olaylar, alacak verecek meseleleri hayatınızın merkezine yerleşecek. Bu Dolunay, elinize geçen parayı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini sizlere gösterecek. Ama harcamalarınız ve alacaklarınız arasındaki dengeyi de iyi korumanız gerekiyor. Özellikle parasal bir mevzu, ortaya çıkacak bir borç ya da ödeme ile ilgili bir konuda güç çekişmeleri devrede olabilir. Evliyseniz, sevdiğiniz insan varsa gelen para ile ilgili konularda çok fazla tartışmaya girmemeye özen gösterin. Para durumunuzu gözden geçirin ve buna göre alınganlık yapmadan doğru kararlarla yolunuzda ilerlemeye çalışın.

Salı günü Kuzey ve Güney Ay düğümleri yer değiştirecek. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyuncahayatınız, çalışma düzeniniz ve sağlıkla ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Tutulmaları da bu alandan alacaksınız. Kendi halinizde olmamanız, kendi içinize çekilmemeniz gereken bir dönem. Yurtdışı ile ilgili işlerinizde özellikle stres ve kayıplar yaşanabilir ya da birtakım krizleri yurtdışı bağlantılı işlerden yana görebilirsiniz. Ama bu dönem hizmet etmek, üretmek, başkaları için çalışmak, kendinizigücüyle ortaya koymak anlamında da şanslı bir süreç olacak. İş hayatınızda hızlı değişimler, dijitalleşme dönemiyle beraber hızlı atılması gereken adımlar tutulma zamanları devreye girebilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Mesela tiroitler ve boğaz, boyun bölgesi problemleri gündeminize yerleşebilir. Bu dönem üretmekten, çalışmaktan ve kafanızı, vücudunuzu meşgul etmekten hiç ama hiç korkmayın. Tam tersi kendinizi bıraktığınız noktalarda çok daha krizlere yönelik olaylar karşınıza gelebilir.

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber Perşembe gününden sonra iletişim işlerinizde bir ay boyunca şanslı bir döngü içinde olacaksınız, koşturmalarız çok artabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlara odaklı olacaksınız. Bu dönemde kısa yolculuklar, kısa eğitimler, iletişimsel konular satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarında yapılması gereken her türlü işiniz ön planda olabilir. Akrabalarınız ve yakın çevrenizin konu ve olaylarının da hızlandığını göreceksiniz. Eğer halletmeniz gereken, daha önceden anlaştığınız yarım kalmış, tamamlanmamış ama bir türlü de olmamış konu varsa ve bunları iletişiminizden kaynaklı kaybettiğinizi düşünüyorsanız hafta sonu bu alanlardan yana şans ve fırsatlar açık olacak. Doğru ifade ile doğru telaffuzla, doğru açıklamalarla problemleri en aza indirebilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumları yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizdeki sıkıntıları da bertaraf etmenizi sağlayacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>