Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alışılmışın dışında hareket etmekten çekinmeyin! Bu deneyiminizin size pek faydası dokunmayabilir ama maceraya yönelik açlığınız birazcık da olsa dinecektir. 18 Ocak - 25 Ocak Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

18 Ocak - 25 Ocak

Yay Burcu

Bu hafta hareketli, sportif, yerinizde duramayacağınız etkilerle başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta başında yakın çevrenizle olan bağlantılarınızla ve işlerinizde bir takım gerginliklere açık olabilirsiniz. Bu dönem özgürlük duygunuz, bakış açınız farklı çalışacak. Bu sebepten abartılı tepkiler verebilirsiniz ve karşınıza gelecek olan fırsatları hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin ailevi konu ve olaylarında  zorlandıklarını göreceksiniz.

Salı günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İletişim alanınızın hızlanacağı bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha hızlı bir haberleşme içine gireceksiniz.  İnsanlarla bir araya gelmek, onlarla beraber plan yapmak, kısa vadeli programlar içinde yer almak, kısa yolculuklar peşine düşmek sosyal mecraların ve dijital medyanın hareketlenmesi, iletişime dayalı işlerinizin aktif olması söz konusu olabilir.

Çarşamba günü Mars-Uranüs iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda kavuşuyor. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek. Troit, boğaz bölgesi, hormonel alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Gündelik hayatınızın ritminde vealanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olana açık olmanız gerekebilir. İletişim işlerinizde görüşmeleriniz varsa bugüne denk getirebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla yaptığınız konuşmalar hoşunuza gidebilir. Bu insanla gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Perşembe’den sonra daha çok sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. Çalışma ve gündelik hayatınız,düzeninizle ilgili konu ve olaylar hız kazanabilir.

Hafta sonu yakın çevrenize verdiğiniz sözleri tutmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı iletişimsel işlerinizde önemli sorumluluklar devreye girebilir. Abiniz, ablanız veya yakın çevrenizle ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
18 Ocak - 25 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>