Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar haftaya maddi konularla giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda ele alınması gereken ufak tefek işleriniz olabilir bu hafta bu konuları çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Pazartesi Venüs Boğa burcuna geçiyor çalışma ortamlarınız hızlanmaya başlıyor. Beraber çalışacağınız insanlardan yana şansınızın yüksek olacağı bir dönem. Aynı zaman sağlığınızda da istediğiniz rahatlığı ve keyfi yaşayacaksınız. Kilo artışı söz konusu olabilir Bu dönemyerinizde yenilemeler yapacaksanız yeni bir işe başlayacaksanız 3 hafta boyunca bu konularda destekli olabilirsiniz.

Mars'ın Neptün’le kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınıza dikkat çekiyor. Evinizi paylaştığınız insanlara dikkat edin. Onların enerjilerinde, bağışıklık sistemlerinde bir düşüş söz konusu olabilir. Evle ilgili girişimleriniz varsa Pazartesi ve sonrası birkaç güne denk getirmemeye özen gösterin çünkü çok kolay yanılabilir kandırılabilirsiniz. Ayın 27'si ve 28'si, 1’i, 2'si ve 3'üne kadar dikkatli olun özellikle evinizle ilgili konularda ve sulardan gelecek tehlikelere dikkat edin. Salı günü Mars'ın Koç burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirecek. Sağlığınız iyi olacakkoşturmalarız artarken size mutluluk veren insanlarla aşka yelken açacaksınız, işler yapacaksınız. Sanatsal ve kreatif işleriniz artacak. Çarşamba günü Venüs'ün Plüton’la dik açısı var. Beraber çalıştığınız insanlarla olan iletişime dikkat edin. Karşı tarafın sizi kıskanması ya da karşı tarafın sizi farklı yönlendirmeye çalışmasını da fark edebilirsiniz özellikle 1 Mayıs Çarşamba günü.

Perşembe günü Plüton geri hareketine başlıyor, iletişim evinizde hareket etmekteydi. Burası sosyal medyadan tutun her türlü eğitim, ulaşım, satış, tanıtım, reklam alanlarını, girişim alanlarınızı kapsıyor. Ocak sonu itibariyle bu alanlarda hızlı gelişmeler kaydettiyseniz Plüton’un gerilemesiyle bu işlerinizde bir parça da olsa yavaşlama etkisi devreye girebilir. Bu yavaşlamalar aslında fark etmediğiniz, değiştirmeniz gereken konu olayları yeniden görmeniz için karşınıza gelecek. Bazı işlerinizin yavaşlaması, durması söz konusu olabilir ama bu çok normal, sıkılmayın.

Cuma günü keyfiniz yerinde olacak güzel planlar yapacaksınız. Cuma günü çalışıyor olsanız bile muhakkak o günü çok keyifli geçireceksiniz. Hafta sonu tutulma noktaları tetiklenecek. Tutulma aşk evinizde gerçekleşmişti, aşk hayatınızla ilgili müjdeli haberler karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>