Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar hareketli enerjilerle haftanıza merhaba diyorsunuz. Spor yapıyorsanız bu enerjinizi spora yönlendirmek size çok iyi gelebilir. Her şey de istediğiniz gibi akıyor hem işinizde hem özel hayatınızda. Eğer özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı mevzular varsa bu mevzular ilişkinizi zedelediyse şimdi bütün bunları ele alma ve şifalandırmak anlamında Salı gününden faydalanın. Salı günü Güneş’in Satürn’le olan bir olumlu açısı var. Ev ve aile hayatınızda yapılması gereken ne varsa bunları tıkır tıkır yerine getireceksiniz. Bu görev ve sorumluluklar böyle yormayacak ve zorlamayacak. Eviniz için yapılması gereken ne varsa bu mevzuları çok rahat ele alacaksınız. Baba tarafı ile bağlantılar kuvvetli olabilir onları ağırlayabilirsiniz, onlardan haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü Boğa burcundaki Yeni ay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşe, verimli olacağınız alanlara, gündelik hayatın ritmine ve sağlığınıza daha fazla odaklanacaksınız. Sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar varsa bu konuları hızlandıracaksınız. Sağlıkta inişler çıkışlar yaşadıysanız beklenmedik bazı durumlar devreye girdiyse burada verilecek önemli kararlar var. Bu kararlar tiroidle, lenf bezleriyle ya da boğaz, boyun bölgesi ile ilgili olabilir ama diğer taraftan da tansiyon, kalp damar gibi alanları da kapsayabilir. Burada gönül rahatlığıyla karar alabilirsiniz çünkü Venüs de orada hareket ediyor. Sağlıkta herhangi bir şey yaşanmayacak. Çalışma koşullarınız hareketli olacak o yüzden yeni bir işe başlamak yeni bir projeye dahil olmak anlamında bu Yeni ay size göz kırpıyor. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli değişimler var. Şimdi onlarla bir araya gelmenin tam zamanı.

Perşembe günü ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak, Perşembe gününe kadar işler, koşturmalar, sağlıkla ilgili konular o kadar önemli olacak. Perşembe ve Cuma günü sevdiğinizle bir araya gelebilir, daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri para ile ilgili konular hesap kitap işleri ya da ev için yapılacak harcamalar gündeminizde yerleşebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 11" R
Ay
İkizler
12° 50' 06" R
Merkür
Koç
23° 31' 46"
Venüs
Boğa
12° 48' 44"
Mars
Koç
07° 05' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 26"
Satürn
Balık
17° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 54' 01"
Neptün
Balık
29° 10' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 12"
Lilith
Başak
24° 24' 05"
True Node
Koç
15° 13' 09"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>