Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçen haftaya göre motivasyonunuz daha yüksek ama organizasyon konusunda sorun yaşıyorsunuz. Randevularınızı perşembe, cuma ve cumartesi günlerine ayarlamaya çalışın. 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Seyahatler, uzak yerlerden gelecek haberler, eğitimle ilgili konular bu hafta önemli. İşe odaklanmaktan ziyade kendinizi dışarıya atma bir işle uğraşıyorsanız gezme dolaşma etkisi önemli olabilir ama haftanın geneline baktığımızda para ile ilgili konularda Merkür gerilemesi yaşıyorsunuz. Maddi konular bu aralar hayatınızda çok önemli ama burada bir türlü istediğinizi alamadığınızı görüyor olabilirsiniz. Bazıanlaşmaları, parasal bazı konuşmalarda sıkıntılar oluşmuş olabilir neyse ki bu hafta bu sıkıntıları çok rahat bir şekilde ele alabilir,hayatınızda yapabileceklerinizi net görebilirsiniz. Pazartesi günü Venüs'ün Mars’la olumlu açısı hem yakın çevre ilişkileriniz hem özel hayatınızda istediğiniz dengeyi tutturabileceğinizi gösteriyor. Sevdiğiniz insanla çok keyifli uzak yerlere gitme planları yapacaksınız hatta bu teklif karşı taraftan gelebilir, uzun zamandır planladığınız bu etkileri hayata geçirebilirsiniz. Ama bunu plan yapmak gibi düşünün, hemen harekete geçmeyin çünkü Merkür geriliyor. Yaptığınız bu planlarda sonrasında değişikliklerle karşılaşma olasılığınız var.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerilemekteydi. Yani sevdiğiniz insanla zaman zaman sıkıntı ve problemler yaşamaya meyilliydiniz. İçinizde tuttuklarınız, söyleyemedikleriniz, kavga edemediğiniz konular ters bir noktaya geldiyse 12 Ocak’tan sonra bu konularda çok daha rahat etkiler devreye girmeye başlayacak. Hala söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat etmeniz gerekecek ama artık enerjinizi daha doğru kullanacaksınız. Cuma günü para ile ilgili konularda güzel haberler devrede. Hatta bir para geçebilir elinize bu parayı evinize harcayabilirsiniz. Evinizde yapılması gereken bir şey devreye girebilir ya da evinize misafir gelecektir ve misafirlere harcamayı düşünüyor olabilirsiniz bu parayı.

Cuma günü çok hareketli bir gün olacak Pazar günü ise yakın çevre ilişkilerinize dikkat edin. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı tahammülünüz yüksek olmayabilir, toleranssız olacaksınız çok çabuk köprüleri atabilirsiniz veortamlarınızda duyacağınız bir konu kafanıza fazlasıyla takılabilir, gerginlikleriniz yüksek olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 52" R
Ay
Terazi
11° 00' 49"
Merkür
Boğa
04° 48' 40"
Venüs
Boğa
24° 28' 32"
Mars
Koç
14° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 36"
Satürn
Balık
18° 02' 30"
Uranüs
Boğa
23° 27' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 33"
Lilith
Başak
25° 27' 09"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>