Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Yıllık Burç Yorumu

2007

Akrep Burcu

Kişiliği

Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar.Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar.İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar.Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar.Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançlarıdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilidirler. Bir Akreple beraberlik önce sabırdan geçer.Birine aşık olmaları kolay olmaz..İncinmekten çok korkarlar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezler.Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Kendi bildiklerini okuyarak, uzlaşmaya yanaşmazlar. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Kendilerini yetiştirmemiş Akrep'ler, yaşamın basitliklerine yatkınlıkları ile kendi kendilerinin yok oluşlarına neden olurlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Ölümü yeni bir başlangıç olarak kabul ettiklerinden, ölümden korkmazlar.

2007 yılı falı

2005-2006 yılını oldukça kazançlı geçti.2007 yılıda, sizin için oldukça karlı geçecek.Çok çalışcaksınız fakat buna değecektir. Aşk ve sosyal yaşamınız son 2 yıl çok fazla önemli değildi. Bu durum önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Kariyeriniz mesleğiniz ve maddi durumunuz diğer olayların önüne geçecek.Bu yıl ev aile sevdikleriniz kapsayan konular, gündeme gelecek. Akrepler tutku ve ve güçlerini ailelerine olumsuz aktaran kişiler olabilir.Aile bireyi olarak olumlu kişiler değildirler. Bu yıl Akrepler ailelerine olan tutumlarını belirlemek için, Kova burcunun bazı özelliklerini kendilerinde geliştirmelidirler. Evdeki bireylerle takım ruhunu kurmalıdırlar.Onlarla ortak çalışmalar yapmalı ve aynı çatı altında işbirliği içinde bir tavır sergilemelidirler.Bu yıl ebeveynlar arasında gerekli köprüleri atmak ve için oldukça bol zamanları olacaktır. Evren onlara aile bağlarınız güçlendirmek için güzel fırsatlar yaratacaktır.Bu yıl para evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, yıl boyunca maddesel deteğini sizden esirgemeyecektir.

İş Hayatı

Bu yıl para evinizin güçlü olduğunu bilmelisiniz. Zenginlik ve şans gezegeniniz Jüpiter yılın büyük bir kısmında para evinize bolluk vermeye devam edecek. Bu büyük bir servetin habercisi olarak size en iyi şansı verecektir. Son oniki yılın en güzel maddi olanaklarına kavuşacaksınız. Sahip olduğunuz malların değeri artacak ve çok iyi yatırımlar yapma imkanı bulacaksınız. Finans ufkunuzun açısı genişleyecek. Parasal imkanlarınız arttıkça, harcama iç dürtünüz artacak. Cömertlikle birlikte zenginliğinizin de sınırları genişleyecek. Özellikle Kasım ve Aralık ayında Jupiter ve Plüton birlikte hareket etmeye başlayacaklar. Paranın dışında mücevher gibi aksesuarlara da harcamalar yapacaksınız. Politik ve sosyal ilişkilerinizle gelebilecek katkılara açık olacaksınız. Satürn, iki yıldır 10. evinizde syrediyor. Kariyerinizi yeniden yapılandırmak için sabırlı davranmanızı öneriyor. Bu yıl gerçek bir başarıya ihtiyaç duyacaksınız. Evren bu başarıyı elde etmeniz için size yardım edecek. Fakat, kariyerinizi çevresel koşullarınızla değilde, yeteneklerinizi ön plana çıkararak elde edeceksiniz. Bu yıl sandığınızdan daha güçlüsünüz. İsteklerinizi kendinizi zorlamadan gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi bulunduğunuz pozisyondan daha iyi konumlarda bulacaksınız.

Aşk Hayatı

Aşk ve sosyal yaşamınız bu yıl çok fazla güçlü olmayacak Maddi konular ve kariyeriniz daha ön planda olacak. Sosyal hayatınızı arka plana atmamanıza rağmen, eskisi kadar ön planda olmayacak. Bu yıl özgürlüklerinizi yılı olacak Yalnızlık duygusu tercihiniz olacak. Fakat, karşınıza çıkacak olan birçok ilişkiyi de yaşayacaksınız. Aşk evinizde ki Uranüs Bu konuda yardımcınız olacak. Ani gelişen aşklar karşısında rotanızı şaşırabilirsiniz. Fakat, kısa sürecek olan bu ilişkilerde küçük küçük mutluluklar yaşayacaksınız. Bu tür ilişkilerden zarar görmeyecek, aksine deneyimler kazanacaksınız. Bu yıl beklenmedik hamilelik olayı ile karşılaşabilirsiniz. Çünkü, doğurganlık özelliğiniz artıyor. Hem eviler, hem de bekarlar için aşk fırsatları doğacak. Eğer evli bir Akrepseniz, bu tür ilişkilerde önce evliliğinizi düşünerek hareket edin. 2 Eylül'den sonra Satürn 11. evinize girerek 2.5 yıl burada kalacak. Birçok arkadaşlık ilişkinizi testten geçireceksiniz. Bazıları, sizin için acı da olsa hayatınızdan çıkacak. Her partiye ve toplantıya katılmayarak, kaliteli arkadaşlıklara önem vereceksiniz.

Sağlık

Bu yıl sağlığınızda bir sorun görünmüyor. Kariyerinize çok fazla yoğunlaşmanız vehayatınızın yoğunluğu nedeniyle azalan bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Akıllıca çalışırken günlük yaşamınızı bir program dahilinde yaparsanız ve birtakım sorumluluklarınızı da yaşantınızdan çıkartırsanız sağlığınızla ilgili bazı potansiyel tehlikeleri önlemiş olursunuz. Sağlığınız güçlendirmenizin bir çok yolları olacak. Kalbinize her zamankinden daha fazla özen gösterirken, kolesterol seviyenizi gözden uak tutmayın. Mars, sağlık gezegeniniz olduğu için, cinsel organlarınızı ve mesanenizi koruyun. Cinsellik konusunda programlı hareket etmeli ve ihtiyacınızın dışına taşmamalısınız. Yüz, kafatası, el ve ayak masajlarına önem verin. Bu yıl sağlık gezegeniniz biraz farklı hareket edecek. 28 Eylül'den sonra midenize, göğsünüze ve diyetinize dikkat etmelisiniz. 2 Eylül'den sonra, rhatsızlıklarınız mucizevi bir şekilde bitecek. İyileşmenizi nedeni de, içsel mücadele gücünüzün ve motivasyonunuzun artmasıdır. Mars'ın gerileme dönemleri olan 15 Kasım'dan sonra, olabilecek cerrahi müdahaleler konusunda dikkatli olun.

2007
Akrep Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 15" R
Ay
İkizler
02° 10' 22" R
Merkür
Koç
22° 48' 35"
Venüs
Boğa
11° 52' 49"
Mars
Koç
06° 31' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 44"
Satürn
Balık
17° 18' 37"
Uranüs
Boğa
22° 51' 22"
Neptün
Balık
29° 09' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 46"
Lilith
Başak
24° 19' 03"
True Node
Koç
15° 16' 60"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>