Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2016

Aslan Burcu

Bu yıl aşk hayatınız, romantik ilişkiler, flört ve karşı cinsle nasıl bir ilişki kurduğunuzla ilgili konular temel olgunlaşma ve deneyim alanınızı oluşturuyor. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla nasıl bir iletişim kurduğunuz, onların yaratıcı yanlarını geliştirmek ve yeteneklerini destelemek konusunda sorumluluk yüklenebilirsiniz. Şimdiye kadar severek ilgilendiğiniz bir hobi artık sizin için ciddiye alınacak birsahası haline gelebilir. Bu konuda kendinize birkurmak isteyebilirsiniz. Hayattan zevk almak, sizi mutlu eden konuları yeniden keşfetmek ve sizi entelektüel olarak geliştirecek, hayatınıza yeni bir bakış açısı katacak felsefe ve kültürel konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hayatında biri olmayan Aslanlar bu yıl kendileri için önemli olacak bir ilişkiye adım atabilirler. İlişkilerinde ne kadar özgür oldukları, karşılıklı olarak sınırlarını belirlemek ve ortak ilgi alanları oluşturmak konusunda çaba gösterecekler. Bazı Aslanlar bu dönemde spekülatif yatırım ve borsa konularında, şans oyunları ve kumar alanında şans yakalamak isteyebilirler, bunu yaparken ekstra dikkatli olmak gereksiz risklerden kaçınmak gerekir. Satürn bu alanda 24 Mart-13 Ağustos arasında geri harekette kalacak. Aynı alanda 17 Nisan- 29 Haziran arası, Mars da geri gidecek. Bu süreç romantik ilişkilerde, çocuklarla ilgili konularda ve riskli yatırımlarda sorun teşkil eden bir dönem olacaktır. Tartışmalar kontrolden çıkarak büyüyebilir. Yangına körükle gitmemek gerekir, vurdumduymazlık veya patavatsızlık yapmak kalp kırabilir. Bu süreçte yeni bir aşk ilişkisine, bir hobi veya yaratıcı çalışmaya başlamamak en iyisi, eldeki işleri tamamlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Eğer başlamak durumunda kalırsanız da koşullarınızı, beklentilerinizi ve sınırlarınızı iyice karşı tarafa anlatmalısınız.

Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 9 Eylül'e kadar Başak Burcu'nda geçiş yapacak ve sizin para kaynakları kazançlar ve kendinize verdiğiniz değeri temsil eden alanda olacak. Çalışarak, yeteneklerinizi ve emeğinizi kullanarak bu yıl her zamankinden daha başarılı olacaksınız. Gelirleriniz artabilir, yaptığınızanlamında değeriniz daha fazla anlaşılabilir, yeni birkurmak isteyebilir veya var olan işinizi geliştirmek ve büyütmek isteyebilirsiniz. Sağlık, biyo enerji, gıda, sağlıklı beslenme, diyet konuları, aktarlık, spor ve vücut bakımı, tahıllar veya tahıl içeren ürünlerle ilgili işlere yatırım yapabilirsiniz. El becerilerinizi kullanmak ta sizin için bereket getirecek. Maddi refah getirecek fırsatlara bu yıl daha elverişli ve açık olacaksınız. Jüpiter, 9 Eylül'den itibaren Terazi Burcu'na geçiş yaparak yıl sonuna kadar kardeşler, yakın akrabalar ve yakın çevre ilişkilerini, kursları, eğitimleri ve zihinsel projeleri temsil eden alanda kalacak. Ticari faaliyetiniz varsa bu dönemde yakın çevrenizi, satış pazarlama tekniklerini iyi kullanarak, multi-medya konularına yatırım yaparak verim yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak isteyen Aslanlar için de harika bir dönem olacak. Aracınızı, elektronik aletlerinizi, cep telefonu veya bilgisayarınızı yenileyebilirsiniz. Güzel yazma, konuşma veya iletişim kurmakla ilgili eğitimler alabilirsiniz. İnternet teknolojilerini etkin bir biçimde kullanarak tanıtım, reklam veya kampanya yapma olanağı yaratabilirsiniz. Kardeşlerle, yakın akrabalarla ilişkiler daha olumlu ve dengeli bir tona bürünecektir.

2016 yılında Aslan Burcu'nun aşk hayatı

Bu yıl aşk ve ilişkiler alanında 1-23 Ocak, 14 Şubat-12 Mart, 1-25 Mayıs, 13 Temmuz- 5 Ağustos, 19 Ekim-12 Kasım, 8 -31 Aralık tarihlerinde çok daha kısmetli, şanslı ve hayattan keyif aldığınız zamanlar olacak. Aşk, evlilik ve sosyal hayat bakımından kendinizi daha dikkat çekici, cazip hissedeceksiniz ve beğenildiğinizi hissedeceksiniz.

2016 yılında Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Aslan Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimleri mart ve eylül aylarında gerçekleşecek. 9 Mart tarihinde Balık Burcu'nda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin aile eş veortakları ile para paylaşımınızı, kredi, borçlar, vergi, sigorta ve miras konularını içeren alanda yer alacak. Tutulma dönemi olduğu için bu alanla ilgili bahsettiğimiz konular çerçevesinde ani beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Para konuları bu süreçte özellikle dikkat etmeniz gereken bir odak noktası olabilir. Nakit akışınıza dair stresli durumlar olabileceğini düşünerek bütçenizi buna göre yapın. Bu alan aynı zamanda ortakyaptığınız kişilerle maddi paylaşımı ve müşterilerden gelen parayı da temsil ettiği için ödemeler düzeninizde gecikmeler veya harcamalarda artış gözlenebilir. 23 Mart'ta Terazi Burcu'nda Ay Tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma iletişim, kurslar, eğitimler, yakın çevre ile kurduğunuz ilişkiler ve kısa yolculuklar alanınızda yer alacak. Kardeşler, yakın akrabalar ve komşularla kurduğunuz iletişimde hassas olmanız gerekebilir ve orta yolu bularak, özveri göstererek, denge yaratmanız gereken duygusal stresler yaşayabilirsiniz. Yolculuk, ticari bağlar kurmak, ev taşımak veya yer değiştirmek ile ilgili kararlar alabilirsiniz, planlarda gecikmeler ve uyum sağlama konuları yer alabilir. 1 Eylül'de Başak Burc'unda gerçekleşecek Güneş Tutulması sizin para kaynakları ve kazanç alanınızda yer alacak. Bu dönemde kazançlarınızı artırmak, yeni kazanç olanakları elde etmek ve var olan kaynaklarınızı genişletmek için girişimler yapabilirsiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirmek odak noktanızda olacak. Para akışınızı bir düzene oturtmak için bütçenizi yeniden planlayabilirsiniz. 16 Eylül'de Balık Burcu'nda yer alacak Ay Tutulması yine ortak para paylaşımınızı temsil eden alanda gerçekleşecek. Kredi almak, borçlarınızı ödemek, ortakalanlarından gelir elde etmek, müşteri potansiyelinizi geliştirmek için çaba harcayabilirsiniz. Ailenizle ve eşle paylaşılan para kaynaklarında karşılıklı yardım etme konuları öne çıkabilir, bazı Aslanlar mali konularda ve para paylaşımında kendilerinden fazla fedakarlık ettiklerini veya emeklerinin karşılığını maddi olarak istedikleri kadar alamadıklarını düşünebilirler.

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Aslan Burcu'na etkileri

Merkür bu yıl her zamanki gibi üç kere geri harekette bulunacak. İlkini 5-25 Ocak tarihlerinde Kova Burcu'nda yapacak, sizin evlilik, ortaklık ve sosyal ilişkiler alanınızda yer alacak bu retro ilişkilerde dikkatli olmanız, ilkelerinize ve prensiplerinize sahip çıkarak iletişimi doğru kurmanız gerektiğine işaret ediyor. İş konularında disiplinli ve daha profesyonel davranmak gerekliliği ortaya çıkabilir. Eski aşklar veya partnerden haber çıkabilir. Bu dönemde ilişki başlatmak isteyecek Aslanlar ise acele etmeden öncelikle arkadaşlık temelli bir bağ kurarak birbirlerini tanımaya yönelmelidir. Merkür 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcu'nda gerilemeye başlayacak ve bu retro sizinve kariyer alanınızda yer alacak. Bu dönemde kariyer hedeflerinizde gecikmeler, ertelenme veya bekleme söz konusu olabilir. İşten çıkmak veya yöneticilerle sıkıntılı ilişkiler durumu ortaya çıkabilir. İş görüşmelerinde maddi konularda sağlam güvence almak akıllıca olur. Bu dönemlerde fikirler ve kararlar daha kolaylıkla değişebildiği için verilen sözler tan anlamıyla kalıcılık göstermeyebilir. Bunu bilerek önlem almak ve tedbirli davranmak akıllıca olur. Merkür 30 Ağustos-22 Eylül tarihlerinde Başak Burcu'nda geri harekette kalacak. Bu gerileme sizin para kaynakları ve kazançlar alanınızda yer alacak. Mali portrenizi bu dönemde iyi hesaplamak gerekecektir. İşinizden gelecek paralarda gecikmeler olabilir. Banka işlerinde ve para transferlerinde, kredi kartı harcamalarında, eşyalarınızın kullanımında ekstra dikkatli olunuz. Paranıza ve eşyalarınıza sahip çıkınız, retro dönemleri para evinde eşyaların kaybolması veya zarar görmesi gibi durumlara neden olabilir. Bu dönemde yarım kalmış, daha önce tamamlanamamışprojelerine tekrar el atmak ve geliştirmek mümkün olabilir.

2016
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 59" R
Ay
Akrep
00° 45' 43" R
Merkür
Koç
16° 07' 19"
Venüs
Koç
22° 52' 41"
Mars
Balık
24° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 41"
Satürn
Balık
15° 58' 19"
Uranüs
Boğa
21° 58' 29"
Neptün
Balık
28° 42' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 56"
Lilith
Başak
22° 36' 24"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>