Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Yıllık Burç Yorumu

2007

Başak Burcu

Kişiliği

Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'İncelerim ' dir. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler.Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen bir çok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler.Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında ön yargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır.

2007 yılı falı

Son birkaç yıl içinde oldukça önemli değişikler yaşadınız. Bir çoğunuz evlendi, bazılarınız boşandı.Bir çok yerleri gezdiler.Özgürlüğünüzü önemli derecede yaşadınız. Fakat karışık ortamlarda, çoğu zaman yönünüzü şaşırdınız.2 Eylülde, Satün burcunuza geçecek. Artık hayatınızıa yeni bir düzen getirmenin zamanı geldiğini görreceksiniz. Şartlarınızı belki kısıtlamayacak fakat, gerekli yerlerde müdahale edecek. Yönünüzü bulma konusunda sizi zorlayacak.Bu yıl bulunduğunuz yerde kalmaya özen göstermelisiniz. Uzun vadeli planlar yapmalı, daha fazla sorumluluk almalısınız. Aşk hayatınız son yıllarda oldukça hareketli seyretti. Bu yıl çok dah abrtabilir ve istikrarsız olabilirsiniz. Çünkü, yeni sorumluluklarınız ve geçmiş yıllardan kaynaklanan istikrasızlığınız size zor anlar yaşatacaktır.Geçen yıl daha çok maneviyat demiştiniz. Bu yıl aile çocuk ve ev hayatı sizin için çok daha önemli olacak.Bu yıl yeni bir ev tasarlıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

İş Hayatı

Bu yıl para ve kariyer eviniz çok güçlü olmayacak. Geçen yıl maddi konularda çok daha iyiydiniz. Oldukça gelişme gösterdiniz.Bu yıl evrenin biraz da, size yardım ettiğini göreceksiniz. Belli bir şekilde davranmak yerine çeşitli yönlerden gelebilecek rüzgarlara göre hareket edeceksiniz. Aslında aşk yaşantınız ön plana çıkcağı için, kariyer ve aşk hayatınız ikinci planda kalacaktır. Bu yıl para gezgeniniz Venüs size çok şeyler vaad ediyor. Fakat bu para kazanma şekliniz daha çok, ortaklılar sayesinde gerçekleşecektir. Bu yıl çevreniz sayesinde para kazanacaksınız. Para kazanma konusunda oldukça şanslı dönemleriniz olcak. Bu dönemlerinizi doğru takip etmelisiniz. Bir çoğunuz zengin ve varlıklı ilşkileri tercih edecek ve zengin evlilikler yapacaktır. Venüs çık hızlı hareket ettiği için, bu yıl ziyaret ettiği evlere göre değişik alanlarda değişik kar tabloları ile ortaya çıkacaksınız. Venüs bu yıl 27 Temmuz ile 8 Eylül dönmelerinde geri hareketini yapacak. Bu dönemlerde maddi konularda karar verirken dikkatli olmalısınız.Mal alım satım konusuna hiç girmemli ve bu dönmde beklemeye girmelisiniz. Yine bu yıl önsezilerinizin çok fazla olması nedeniyle, maneviyatınızın yükselmesi söz konusu olacak. İçinize doğan her şeyin doğru olduğuna kendinizi inandırmalısınız.

Aşk Hayatı

Birkaç yıldır aşk hayatınız oldukça karşık seyrediyor. Bir çoğunuzun evlilikleri bitti. Bazılarınız evlilik eşiğine geldiniz ve vaz geçtiniz. Özgürlüğün ve bekarlığını tadını çıkrmayı iyi biliyorsunuz. Kurallar ve kısıtlamar bu yıl sizi ilgilendirmeyecek.İnatla kendi bildiğiniz konularda hızlı hareket ediyorsunuz.Denemelerinizin bol olacağı bir yıl geçirmek için karşınıza bir çok fırsat çıkcaktır.Uranüs sizi çılgınlığa sürükleyecektir. Bu yıl tutkular sizi yanlış ilşkilerede, sürükleyebilir.Satürn yüzünde 3eylülde sonra artık iyi bir evlilik isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek isteseniz bile, bunu yaparken zorlanacaksınız.Yine evli Başaklar için zorlu bir yıl olcak. Evliklerinin testten geçmesi gerektiğini görecekler. Akıllarına gelmeyen sorunlar karşılarına çıkcaktır. Sakin olun ve düzenli hareket edin. Çünkü, önemlikaralar vermeden önce iyi düşünmelisiniz. Gerçek aşk karşınıza çıkarsada, bazı engellerinde, beraberinde geleceğini bilmelisiniz. Bu yıl yine yoğun aşk tarfiği içinde istenmeyen hamileliklerle karşılaşmak istemiyorsanız, her an yaşadıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Sağlık

Bu yıl en fazla önem vermeniz gereken şey, enerjiniz olmalıdır. Sorumluğunuzun kapasitesini aşacak yüklerinizde kurtulmalısınız.Enerjinizin size izin verdiğinden daha fazla vücudunuza yüklenmemelisiniz.Bu yıl sizi endişeledirecek konulardan ve duygulardan arınmalısınız. Eğer gerçek anlamda korkularınızın esiri olmuş ve herşeyden olumsuz etkileniyorsanız, kendinizi mutlu edecek hobiler bulmaya çalışmalısınız. 2 eylülde burcunuza Satürn geçecek.Bu dönemden sonra hiç kimseyle yarışmayın ve enerjinizi idareli kullanın. Çünkü daha uzun süre kendinizi negatif etkilerden korumalısınız.Maneviyatınızı yükseltecek konularda daha çok yoğunlaşmalısınız. Artık kendinizi arıtmalısınız. Ruhunuzu tamir etmek için bu yıl önünüze bir çok fırsat çıkacaktır. Evrenin yüksek gücünden yararlanmalısınız. Sizin ulşamadığınız noktalalarda, kendinizi rahat hissedebileceğiniz uzman bir doktordan yardım alabilirsiniz. Yine bu yıl Sağlık gezgeniniz, ayaklarınız konusunda sizi uyariyor.Dar ve sıkı ayakkabılar giymemlisiniz. Ortepetik sorunlarınız varsa, uygun tedaviye başlamalısınız.nası ve varis gibi konuların sizi üzebileceğini düşünmelisiniz. Bu yıl yine kalbinize dikkat etmelisiniz. Şeker ve kolestrolü olanlar bu yıl diyetlerini bitkisel bir şekilde yapmalıdırlar. Ayrıca, rejiminizi yapmalı sağlıklı bir spor programı uygulamalısınız.

2007
Başak Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>