Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Boğa Burcu

Ocak ayına şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz Boğa burçları. Adeta yeni yıla yüzünüz gülerek adım atıyorsunuz. Ayın başında hiç ihtimal vermediğiniz şeyler bile gerçek olabilir. Sosyal bir yapınız olacak. Dostlarınızla vakit harcayabilirsiniz. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar tüm enerjinizi borçlarınızı kapatmak için harcayabilirsiniz. Kredi başvuruları yapabilirsiniz. Gelirinizden çok giderlerinize odaklanacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Rahatsızlıklarınız varsa ameliyat kararı ortaya çıkabilir. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. İletişiminizin tonunun sert olacağı bir günde olacaksınız. Çevrenizdekilere karşı tutumunuz eleştiri alabilir. Eğitim hayatınızda zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler hoşunuza gitmeyebilir. 11 Ocak'ta Uranüs retro hareketi bitiyor. Uzun süre burcunuzda olan Uranüs sizi değiştirmeye çalışırken retro esnasında geçmişteki yaptıklarınızı ve artık yapmamanız gerekenleri size göstermeye çalıştı. Şimdi artık risk alarak hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Tabii ki geçmişi tamamen silmeden bu olmaz. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar duygusal hayatınızda şansınızın açılacağı bir dönemde olacaksınız. Çevrenizde parlayacağınız, elde ettiğiniz başarılarla takdir edileceğiniz bir dönemde olacaksınız. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar kariyer hayatınıza dair yeni haberler alabilirsiniz. Başvurduğunuz işlerden geri dönüşler, görüşme talepleri alabilirsiniz. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadarhayatınızda zirveye emin adımlarla ilerliyor olacaksınız. Yöneticinizin takdiriyle mevkinizde yükseliş olabilir. Çalışmıyorsanız geleceğe dair yapmak istediklerinizi ertelemek yerine tam da eyleme dökme vakti olacaktır. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla kariyer konularınızda kendinizi ispatlamaya devam ederken yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fakat köklü değişimler düşünüyorsanız anlık karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Şubat ayına adım attığınızda önce kendim diyor olacaksınız. Kendinize dair ne istiyorsanız onlara öncelik vereceksiniz. Dış görünüşünüzde değişimlere gidebilirsiniz. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar kendinizi sosyal yardım kuruluşları için adayabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar eski bir gönül ilişkinizden tekrardan geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Gönül ilişkilerinde hatayı kendinizde aramayı bırakacağınız bir dönemdesiniz. Umutla geleceğe bakmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Aksi halde sadece enerjinizin düştüğünü fark edeceksiniz. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla aile ve ev yaşamanıza dair sonlandırmanız gereken konular için harekete geçebilirsiniz. Ev değiştirmek istiyorsunuz ama bir türlü harekete geçemiyorsunuzdur. Bu dolunayda artık bir sayfayı kapatıyor olacaksınız. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar akademik hayatınızda çabalayacağınız, bu emeklerin de karşılığını alacağınız bir dönemde olacaksınız. Seyahatleriniz sıklaşabilir. Bu durum işle alakalı olabilir. Yurt dışı bağlantılı konularınızda da hareketlilik söz konusu olacak. Spora ayırdığınız vakit artacaktır. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken arkadaşlarınızla ilgili kulağınıza çalınan her şeye inanmamalısınız. Yalan bilgiler olabilir. 4-10 Mart arası Merkür retrosuna Kova burcunda devam edecek. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar toplum önünde veya mevcut çevrenizde kendinizi ispatlayacağınız bir süreçte olacaksınız. Tabii ki arkanızda bir de şansınız olacak. 23 Şubat'ta 18:31 Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu şanslı güzel döneminize denk gelen yeniayda dileklerinizi dileyin gerçekleşebilir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bu yeniayda hiç durmayın ve harekete geçin.

Mart ayına başladığınızda duygusal hayatınızda güzellikler yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. İlişkinizin gitgide güçlendiği ve şansınızın bu konularda açıldığını göreceksiniz. 4 Mart Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar kariyer hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Retrodan önce başvurduğunuz birvarsa bu dönem olumlu haber gelebilir. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar bu güzel etkiyle sizleri aşk hayatında kimse tutamayacak. Aşık olmam diyen Boğa burcu bile gönlünü birine kaptırabilir. Estetikler için çok uygun bir dönem olacaktır. Maddi olarak da sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay oluşuyor. Dolunayla birlikte aşk hayatınızdaki güzellikleri bir anlık gerginlikle tersine çevirebilirsiniz. Burada vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Hayallerinizdeki kişi olmadığını düşünerek üzülmek yerine onun olumlu taraflarını görmeye çalışmalısınız. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür Balık burcuna tekrardan geçiyor. 11 Nisan'a kadar kendinizi sosyal yardım kuruluşları için adayabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar rahatsızlıklarınız varsa kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. En güzeli psikolojik olarak artık mutlu olmaya başlayacaksınız. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar kariyer hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ama bu değişime giderken her şey kolay olmayacaktır. Önce zorlanacak ve bu zorluklara direnirseniz çok güzel yerlere geleceksiniz. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde akademik hayatınızda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde bu dönemde gecikmeler, iptaller olabilir. Spor yaparken kemiklerinize ve dizlerinize dikkat etmelisiniz. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay oluşuyor. Bu yeniayla size duygusal olarak yara vermiş lan her şey artık geride kalıyor. Kısaca yaraları sarma vakti olacak. Ayrıca fiziksel olarak çektiğiniz bir ağrınız, rahatsızlığınız varsa şifa bulma vakti olacak. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar enerjinizihayatınıza ayırabilirsiniz. Çok savaşmanız ve dil dökmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Yılmadığınız takdirde kazanan siz olacaksınızdır.

Nisan ayına başladığınızda tempolu bir süreciniz olabilir. İletişim trafiğiniz bir hayli artabilir. Eğitimle ilgili konularınıza önem verebilirsiniz. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar gelirinizde artışlarınız olacağı bir dönemde olacaksınız. Priminiz, maaşınız çok daha iyi bir seviyeye çıkabilir. Yine bu dönem, büyük yatırımlar için uygun olabilir. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Geçtiğini sandığınız bir rahatsızlık küçük bir tetiklenme sonrası şiddetlenebilir. Evcil hayvanınız varsa dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda yöneticinizden gördüğünüz otoriter tavırlar isyan etmenize neden olabilir. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Kendinizi keşfetme yolculuğunda olacaksınız. Rüyalarınız bu dönem haberci olabilir. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar sizlerin dönemi başlıyor. Boğa burcu olarak sizlerin doğum günlerini kutlama vakti başlıyor. Güneş, arkanızda büyük bir destek olacaktır. Yapmak istediklerinizde içinizde o gücü bulacaksınız. Gerek aşk gerekher konuda desteğiniz olacaktır. 23 Nisan'da saat 05:25'te 3 derece Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniay sizlere her konuda yeni kapılar açacaktır. Hayatınızda yeni bir dönem başlayacaktır. Bu güzelliklere inanmakta zorlanabilirsiniz. Dileklerinizi tutmayı ihmal etmeyin. Sürprizlere hazır olun. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar akademik hayatınızda karşınıza çıkan engellerde öfkenizi frenlemekte zorlanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sakince yolunuza devam etmektir. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar öğrenme arzunuz çok fazla olacaktır. Kendinizi geliştirmeye adayabilirsiniz. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. İş hayatınızda duyduklarınıza ani tepkiler vermemelisiniz.

Mayıs ayına başladığınızda aileniz ve eviniz sizler için öncelikle olacaktır. Aile arasında çözmeniz gereken konular olabilir. Liderliğinize ihtiyaç duyabilirler. Şu anki evinizden daha güzel bir taşınabilirsiniz. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay meydana geliyor. İlişkinizde, evliliğinizde mantığınız değil, iç sesiniz size doğru yolu gösterecektir. Belki zıtlıklar, anlaşmazlıklar yaşıyorsunuz. Ama işin içinden çıkmak veya bir şeyi tamamen bitirmek için size tek yardım edecek bu dolunayda kalbiniz olacaktır. Onun sesine kulak vermelisiniz. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası kariyer hayatınızda gerginlikler olabilir. Eskiye dönüp düzeltmeniz gereken işler olabilir. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar aklınızda hep bir para konusu olacaktır. Gelirinizde artış olacağına dair duyumlar alabilirsiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar enerjinizi sosyal çevrenizde harcayacaksınızdır. Dostlarınızla, yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Evini seven sizler, bu dönem eve girmeyi unutabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek olacaktır. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar maddiyatla ilgili her konunuza dikkat etmelisiniz. Özellikle büyük yatırımlar düşünüyorsanız bu tarih aralığında yapmamanız iyi olacaktır. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar yüksek öğrenimle ilgili başvurularınızda, seçimlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin. Tatil planlarınızda gecikmeler olabilir. İyimser yönünüz bazen kaybolabilir. Sebepsiz yere karamsarlaşabilirsiniz. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar maddi konularınıza dikkat ederken bu sayede finansal olarak güçlendiğinizi göreceksiniz. 22 Mayıs'ta saat 20:38'te İkizler burcunda 2 derecede yeniay meydana geliyor. Gelirinizi arttıracak güzelteklifleri alabilirsiniz. Yeni bir sayfa aralayabilirsiniz. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar eğitiminizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Siz de kendi isteğinizle yeni bir eğitime başvurabilirsiniz. Yalnız Merkür, 18 Haziran-12 Temmuz arası retro hareketteyken bu konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yine retro döneminde kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili aslı olmayan haberler duyabilirsiniz.

Haziran ayına başladığınızda çalışma koşullarınıza zihninizi yorabilirsiniz. Hak ettiğiniz halde gelmeyen terfi haberleri sizi düşündürebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kendinizi gereğinden fazla yormamalısınız.5 Haziran'da saat 22:12'de Yay burcunda 15 derecede gölgeli Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu sert tutulmada sizler kendiniz tehlikeye atacak işlerden uzak tutmalısınız. Kendinizi zorladığınızda ufak değil aksine operasyon geçirebilecek aksilikler yaşayabilirsiniz. Ayrıca maddi olarak zorlanabilirsiniz. Eşinizin bilmediğiniz bir borcuyla yüzleşmek sizi sinirlendirebilir. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar eğitimde işleriniz yavaş ilerleyebilir. Karşınıza hep bir sorun çıkabilir. Elektronik aletleriniz bozulabilir. Her bilginizi yedeklemeyi unutmayın. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili aslı olmayan haberler duyabilirsiniz. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar tüm vaktinizi kendinizi daha fazla geliştirmek için harcayabilirsiniz. Boş durmak size göre olmayacaktır. Sosyalleştiğiniz bir dönemde olacaksınız. Seyahatler oldukça fazla olabilir. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Güzel etkileri olan bu tutulmada hayata bakış açışınız değişecek. Sabit görüşleriniz bir bir değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar maddiyattan çok manevi konulara kendinizi adayabilirsiniz. 25 Haziran'da Venüs retrosu sona eriyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar sessizliğinizin sona erdiği, sizi aşağı çeken olaylardan kurtulacağınız bir dönemde olacaksınız. Psikolojik olarak kafanızı tamamen rahatlatacaksınız. Sadece 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığından zaman zaman kendi içinizde kavgalar edebilirsiniz. En önemlisi ise rahatsızlıklarınız varsa enerjinizi hastanelerde harcamanız gerekebilir. Bu sebeple sizi yoracak işlerden uzak durmalısınız.

Temmuz ayına başladığınızda evlilik ve ilişki hayatınız gündemde olabilir. Aşk dolu günler geçirseniz de zaman zaman karşı tarafın ani verdiği tepkiler sizi yıpratabilir. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadar seyahatleriniz esnasında sabrınız sınanabilir. Yüksek öğrenimde gözden kaçırdığınız bazı konular olabilir. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada sakin yapınızın yerini agresif bir ruh hali alabilir. Özellikle sağlığınız risk altında olabilir. İlaçlarınızı, tedavilerinizi aksatmamaya çalışın. Geçmişteki eski defterler, size yara veren olaylar tekrardan ortaya çıkabilir. 12 Temmuz'da Merkür Yengeç burcunda retro hareketini sona erdiriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de 28 derece Yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Bir yeniay enerjisi taşısa da bazı sert etkiler nedeniyle iletişim kurarken sözcüklerinizi iyi seçmelisiniz. Belki hayatınızda bir şeyleri yeniden yapılandırıyor olacaksınız ama bunu yaparken kalp kırmayın. Oysa ki yeni sayfalar için kararlı olduğunuzda bu yeniay sizleri destekleyecektir. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar ailenizle olan bağlarınız daha da güçlenecektir. Aile içerisinde rahatsızlığı olan bir bireyin şifa bulacağını öğrenebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımlarınızda güzel getiriler elde edebilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda iyimser bir ruh halindesiniz. Hayata olumlu baktıkça güzel şeyleri kendinize çektiğinizi göreceksiniz. 3 Ağustos'ta 18:58'de Kova burcunda 11 derecede dolunay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda gergin olabilirsiniz. Beklenmedik tepkiler vermeye açık olacaksınız. Yöneticinizin size söylediklerine anlık verdiğiniz cevaplar başınızı derde sokabilir. Gerçekçi olurken alttan almayı, empati yapmayı unutmamalısınız. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadar annenizle, babanızla daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Belki de ihmal ettiğinize dair onlardan sitem duyabilirsiniz. Bu dönem ailenizle beraber sosyalleşmeyi tercih edebilirsiniz. Hanenin içine sevindirici haberler gelebilir. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar duygusal yönünüz, romantik tarafınız öne çıkacaktır. Karşı tarafla iletişim kurarken bunu ona hissettireceksinizdir. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar kendinizle ilgili verdiğiniz kararları tekrardan gözden geçirme sürecinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri doğru mu yanlış mı yaptığınızı irdeleyebilirsiniz. 19 Ağustos'ta saat 05:41'de Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Sizler için harekete geçme zamanı diyebiliriz. Özellikle ev değiştirmek isteyenler bu yeniayla yeni bir eve sahip olabilirler. Yakınlarınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Aileye evlilikle veya doğumla yeni biri katılabilir. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar çocuğunuzla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Partnerinizle ilgili merak ettiklerinize bir bir yanıt bulabilirsiniz. Yeni bir hobiye ilgi duymaya başlayabilirsiniz. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağ güçlenmeye başlıyor. Gitgide birbirinizi daha iyi tanıyarak aranızdaki çekim gücü artabilir.

Eylül ayına başladığınızda kariyer konularınız gündemde olacaktır. İş konusunda daha özgür olmak isteyeceğiniz seçenekler araştırmaya başlayabilirsiniz. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda artık değişimi hissedeceksiniz. Özellikle bu değişimi önce çevrenizde yapmaya başlayacaksınız. Hayatınızdan elemeniz gereken dostlarınızı eleyeceksiniz. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar sağlığınızla ilgili beklediğiniz bir sonuç varsa nihayet güzel haberi alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ise kulağınıza yeni şeyler çalınabilir. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar aile içerisinde birinin mutluluğuna şahit olabilirsiniz. Bu bir gönül meselesi olabilir. Hanenize sizi rahatlatacak paralar gelebilir. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar vaktinizi ve enerjinizi geçmişteki konuları tekrardan düzeltmek adına harcayabilirsiniz. Başınıza tekrardançıkması biraz sizi gerginleştirebilir. Karamsar olmamaya bakın. 13 Eylül Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. Akademik hayatınızdaki işleriniz yoluna girmeye başlıyor. Disiplinli çalıştıkça hayatınızın her konusunda başarı gelecektir. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Artık bu ilişki sizin için kalıcı ve ciddiyete varacak bir durum olacaktır. Çocuklarınız sizleri sevindiren güzel başarılar elde edebilir. Sadece çok fazla otoriter davranmayın. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar ofiste terfi alabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple elinizi attığınız her projede güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlığınızda da şifa bulacaksınızdır. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar eşinizle, sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Aranızda bir soğukluk varsa geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. 29 Eylül Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda güzel şeyleri peş peşe yaşayabilirsiniz. Şansınız da açık olacak. Fakat ilişkilerde tepkilerinizi frenlemelisiniz. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay meydana geliyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dolunaydasınız. Bir rahatsızlıkla karşı karşıya kalabilirsiniz. Partnerinizin bir anda söylediği sözler ilişkinizi yıpratabilir. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar yalnız olan Boğa burcu kalmayacaktır. Sizlere aşk dağıtmaya gelen Venüs, çok güzel romantik anlar yaşatacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönem mutlu haberi alabilirler. Şansınıza siz bile inanamayacaksınız. 4 Ekim Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar ilişkinizle, evliliğinizle ilgili kulağınıza gelen her bilgiye inanmayın. Çoğu dedikodudan ibaret olacaktır. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde ise ortağınız sizden gizli işler çeviriyor olabilir. Araştırmanızda yarar var. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayla birlikte işinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sert etkili bir yeniay olmasından ötürü eskiyi bitirirken agresif durumlarla karşılaşabilirsiniz. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar ilişkinizde tutkulu bir dönemden geçeceksiniz. Bu yoğun duygularla beraber kıskançlıklar yaşanabilir. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar duygusal olarak daha mutlu ve huzurlu olacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Maddi getirisi yüksek işlere imza atabilirsiniz. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar ofiste herkese güvenmeyin. Arkanızdan konuşulduğuna şahit olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir teşhis alırsanız birkaç doktordan daha görüş alın. Hemen inanmayın. 31 Ekim'de saat 17:49'da 8 derece Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. Bu sert etkili dolunayın sizlerin burcunda gerçekleşmesiyle her konuda dikkatli olmalısınız. Sinirleriniz aşırı gergin olabilir. Kendinizle ilgili değişimler için beklemelisiniz. Tehlikeli hareketlerden kaçınmalısınız.

Kasım ayına enerjiniz yüksek ve mutlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Dış görünüşünüzde radikal değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda sona eriyor. 11 Kasım'da Merkür tekrardan Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar eşinizle, sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Aranızda bir soğukluk varsa geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. 14 Kasım'da Mars retrosu tamamen bitiyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla beraber evliliğinizde, ilişkinizdeki eskiyi unutup yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kırgınlıklar, söylenmiş sözler varsa her şeyi karşılıklı olarak unutup yola devam edebilirsiniz. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadar sizler için ilişkide daha güzel bir dönem olamaz. Evlilik tekliflerine hazır olun. Aşka doyacaksınız. Yalnızlar ise ayaklarını yerden kesecek bir ilişkiye adım atabilirler. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar ekonominizin düzelmeye başlayacağı bir dönemde olacaksınız. Özellikle borçlarınız gitgide eriyebilir. 29 Kasım'da Neptün retro hareketini bitiyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da gölgeli Ay tutulması 8 derecede İkizler burcunda meydana geliyor. Değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmeniz gereken bir tutulmada olacaksınız. Aniden elinizden para çıkması gerekebilir. Çevrenizde karşı agresif tutum sergileyebilirsiniz.

Aralık ayına başladığınızda geliriniz, maddi varlıklarınız, yatırımlarınız sizler için önemli olabilir. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar sosyal yönünüz ortada olacak. Karamsar düşünceler sizden tamamen uzaklaşacak. 14 Aralık'ta saat 19:16'da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu güzel etkili tutulmayla finansal anlamda güzel bir adım atabilirsiniz. Kredi çekebilirsiniz ama bu daha karlı bir yatırım için olabilir. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar paranızın da bereketi artmaya başlıyor. Eşinizin de maddi durumunun iyileşmesiyle hanenize giren parada artış olabilir. 17 Aralık'ta Satürn Kova burcuna tekrardan geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar kariyer hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ama bu değişime giderken her şey kolay olmayacaktır. Önce zorlanacak ve bu zorluklara direnirseniz çok güzel yerlere geleceksiniz. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar bir sene boyunca geleceğinize dair yapmak istedikleriniz teker teker gerçek olacak. Siz sadece planlarınızdan ve hayallerinizden vazgeçmeyin. Planladığınız hayat geçmişten daha güzel olacak. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde güzel yerler gelebilirsiniz. Öğrenmeye açık bir dönemde olacaksınız. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar planlı çalışmalarınız sayesinde eğitim hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Spor hayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. Seyahatlere çıkmak psikolojinizi yükseltmek, zihninizi toparlamak adına güzel olacaktır. 30 Aralık'ta saat 06:28 Yengeç burcunda 8 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili sorunlar olabilir. Söylenen sözler kırıcı olabilir. Eğitim hayatında dikkatiniz dağınık olabilir.

2020
Boğa Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 30" R
Ay
Akrep
29° 51' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
25° 46' 48"
Mars
Balık
26° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 20"
Satürn
Balık
16° 11' 33"
Uranüs
Boğa
22° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 04"
Lilith
Başak
22° 52' 04"
True Node
Koç
15° 33' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>