Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2016

Koç Burcu

Koçlar bu yıl kişisel gelişim ve olgunlaşma konularını hayatlarına yeni bir bakış açısı ve daha fazla ruhsallık katmak için eğitimler alarak, akademik çalışmalar yaparak, yabancılarla ilişkiler kurarak, yeni kültürlere açılarak, ticari fikirleri hayata geçirerek ve yurt dışı seyahatler yaparak yaşayabilirler. Basın, yayın, reklam ve promosyon konularında çalışmalar yapabilir, fikirlerini, amaçlarını ve hedeflerini geniş kitlelere ulaştırmak için medya araçlarını kullanarak tanıtım yapabilirler. Koçlar bu yıl hukuki konularda, devlet daireleri ile ilgili resmi işlerde, acentalarla ve eğitim kurumlarını kapsayan alanlarda girişimleri olacaksa başvurularında kapsamlı, gerçekçi ve detaylara önem vererek davranmalılar. Özgürlüklerinizi ve kişisel sınırlarınızı korumak, hak ve eşitlik konusu ön planda olacak.

Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter bu yıl günlük hayatınızı, sağlığınızı,ve çalışma ortamınızı temsil eden alanda 9 Eylül'e kadar yer alacak. İş hayatınızda yeteneklerinizi kullanmak, yeteneklerinizi geliştirmek, yeni birkurmak veya işe girmek adına şans ve fırsatlarınız olacaktır. Sağlığınıza daha fazla eğilmek ve özen göstermek isteyebilirsiniz, rejim veya diyet yapmak, bedeninize bakmak, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek, beslenme düzeninizi daha doğal ve sağlıklı kılmak için Jüpiter'in iyicil etkisinden yararlanabilirsiniz. Jüpiter 9 Eylül'den sonra ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve sosyal ilişkiler alanınıza geçiş yapacak. Bekar Koçlar evlilik yapmak konusunda şanslı olacaklar. Hayatınıza sizi mutlu edecek biri girebilir veya var olan ilişkinizde ciddi bir beraberlik adımı atabilirsiniz. Evli Koçlar ise evliliklerinde daha fazla mutluluk yakalamak fırsatı elde edecekler, ilişkilerde denge kurmak ve karşılıklı özveride bulunmak adına bağlarını güçlendirecekler. Yeniortaklıkları kurmak, kariyerde ilerlemek ve sosyal çevrelerini genişletmek için verimli bir döneme geçiş yapıyorlar.

Koç Burcu'nun yönetici gezegeni Mars'ın yıllık hareketleri sizin için önemli bir gösterge. Mars, 2016 Ocak-şubat aylarında eş ve aile ile sahip olduğunuz ortak para paylaşımınızı, ortaklarla bütçenizi, kredi, borçlar, vergi, sigorta ve miras konularını temsil eden alanda yer alacak. Bu iki ay, para kaynaklarınızı dengelemek için stratejik ve akılcı bir planlama yapmak adına çaba gösterebilirsiniz. Kredi almak, borçlarınızı kapatmak, müşterilerden gelen parayı artırmak için çaba gösterebilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde daha cazip ve çekici olma fırsatınız var, istediğiniz kişiyi etkilemek bakımından avantajlısınız. Mars, mart ayından itibaren eylül sonuna kadar uzun bir süre Yay Burcu'nda kalacak ve sizin uzaklarla ilişkiler, seyahatler, yabancılarla iletişim, akademik çalışmalar, eğitimler, zihinsel konular, hukuki işler, basın-yayın, tanıtım, reklam ve medya konularını içeren alanınızda kalacak. Tüm bu konular çerçevesinde daha enerjik, hızlı ve hedefe odaklı bir bakış açısıyla hareket edebileceksiniz. Mars'ın geri harekette kalacağı 18 Nisan-29 Haziran döneminde daha dikkatli ve özenli olmalısınız, planlanmamış, üzerinde düşünülmemiş adımlarla risk almaktan kaçınmalısınız. 2016 Nisan-mayıs aylarında uzak yolculuklarda seyahat planlamanızı çok iyi yapın, programda ertelenme, gecikme ve değişiklikler yer alabilir. Eğitimlere başlayacaksanız veya hukuki bir süreç başlatacaksanız, bilgi ve verileri doğru edindiğinize emin olun. Sağlam bir temel oluşturmak için sorun soruşturun ve uzman görüşlere başvurun. Yabancılarlayapacaksanız mali konularda sıkı bir bütçe yapın ve finansal portreyi net çıkartın, kural ve yönetmeliklere uygunyapın. 28 Mayıs-29 Haziran 2016 döneminde kredi alma ve ödeme, borç kapatma konularında sıkıntı yaşamanız mümkün. Gelirlerinizi korumaya alın. Temmuz 2016'da gelirler, yatırımlar ve ortak harcamalarda daha rahat ilerleyebilirsiniz. Ağustos 2016'da özellikle 15 Ağustos tarihinden itibaren ay sonuna kadar tartışmalardan, ani kararlardan, hızlı hareket etmekten uzak durun, spor ve kas gücü gerektiren çalışmalarda ekstra dikkatli, trafikte ve araç kullanırken özenli olmaya gayret edin. Eylül sonundan kasım ayına kadar Mars kariyer alanınızda yer alacak, kariyer konularında güçlü ve planlı hareket etmek kolay olacak. Çok çalışabilirsiniz ancak emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Kasım-aralık aylarında Mars arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve gelecek planları evinizde yer alacak. Bu süreçte dostlarınızla daha fazla iletişim ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Fikir tartışmaları yapabilirsiniz ve görüşlerinizi paylaşmak önem kazanıyor. Topluluklarla ve arkadaşlarla birlikte gerçekleştireceğiniz gelecek projeleri için beyin fırtınası yapmak mümkün.

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Koç Burcu'na etkileri

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları mart ve eylül aylarında yer alacak. Mart ayındaki Güneş Tutulması 9 Mart'ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek. Enerji seviyeniz düşebilir, kendinizle baş başa kalmak, ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilir, sağlığınızı, enerjinizi ve biyo ritminizi dengeleyecek çalışmalara yönelebilirsiniz. Günlük hayat düzeninizde ve işinizi ilgilendiren görevleri yaparken elinizde olmayan nedenlerden ötürü stresli durumlar ortaya çıkabilir. Streslerle başa çıkmak daha zor gelebilir. 23 Mart'ta yer alacak Ay tutulması Terazi Burcu'nda ve sizin evlilik, ilişkiler, ortaklıklar alanınızda olacak. Bu dönemde hayatınızda ilişkilerde duygusal paylaşım, huzur bulmak, özveride bulunmak, dengeli bir ilişki kurmak, sosyal bağlarda samimiyet, candanlık ve medeni tavırlarla ilişkileri yürütmek önem kazanacak. İlişkilerde dengeli davranamazsanız, stresli duygusal krizler yaşanabilir. Bu dönemde eşle, ortaklıklarla, partnerle ilişkilerde ciddi kararlar almanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

Eylül ayında yer alacak Güneş Tutulması 1 Eylül'de Başak Burcu'nda gerçekleşecek. İş ve çalışma ortamınızda olacak bu tutulma size yeniolanakları getirebilir. Var olan işinizde emeğinizin takdir edilmesini bekleyebilirsiniz. Yetenekleriniz ile öne çıkmak için çaba gösterdiğiniz bir dönem olacak, sağlığınıza daha fazla özen göstereceğiniz kararlar alabilirsiniz. 16 Eylül'de gerçekleşecek Ay Tutulması Balık Burcu'nda yer alacak. İç dünyanızı mercek altına alacak bu tutulma sürecinde oldukça romantik, spiritüel konularla, rüyalar ve sezgilerle haşır neşir olabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek önemli, sanatçı yanınızı harekete geçirebilirsiniz, bilinçaltını ortaya çıkaran çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda bu dönemde hayır diyemediğiniz, kendinizden, zamanınızdan fedakarlık etmek durumunda olduğunuz günlük hayat düzeni veortamını içeren temalar yer alabilir.

2016 yılında Koç Burcu'nun aşk hayatı

Bu yıl aşkta, ilişkilerde, evlilik hayatında şanslı olduğunuz dönem 13 Temmuz-6 Ağustos ile 31 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında. Daha fazla sosyal, dışa dönük, eğlenceli ve hayattan zevk alabileceğiniz günler olacak.

21 Şubat-17 Mart tarihlerinde aşk, estetik, güzellikler, ilişkiler gezegeni Venüs burcunuzda yer alacak. İmajınızı ve görünümünüzü değiştirmek için fırsat bulacağınız günlerdir. Çekici, beğenilen dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. İlişkilerde başarılı enerjik girişken ve sosyal ortamlarda aranılan biri olmak için şansınız var.

2016 yılında Koç Burcu'nun para ve kariyeri

Para konularında 18 Mart -11 Nisan tarihlerinde Venüs para evinizi ziyaret edecek bu dönemde isterseniz gelirleri artırmak ve birikim yapmak için uygun. Güzelliğe, estetik konulara, alışverişe ve zevklerinize daha fazla harcama yapabilirsiniz.

2016 yılında Merkür Retro'sunun Koç Burcu'na etkileri

Bu yıl Merkür 5-25 Ocak 2016 tarihlerinde arkadaşlıklar evinizde geri gidecek, eski arkadaşlarla vakit geçirmek, haber almak mümkün. Arkadaşlarla iletişiminizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumlarla karşılaşmamak için sözlere dikkat etmek gerekebilir. 27 Nisan-23 Mayıs tarihlerinde para evinizde geri gidecek Merkür sebebiyle para transferlerinde, sözleşmelerde, alışverişlerde sıkıntılı durumlar yer alabilir. Paranıza, cüzdanınıza, kredi kartlarınıza ve değerli eşyalarınıza sahip çıkın. 30 Ağustos-23 Eylül tarihlerindeve çalışma alanınızda geri gideceği içinkonularında temkinli ve planlı davranmaya dikkat edin. Bu dönemdebaşvuruları veya görüşmeleri kesin sonuçlara varmayabilir. Sabredip geri hareket bitene kadar bekleyebilirsiniz. Sağlığınıza, yediğinize içtiğinize midenize ve sindirim sisteminize özen gösterecek şekilde beslenmeniz akıllıca olur.

2016
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>