Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Yıllık Burç Yorumu

2016

Kova Burcu

Kovalar bu yıl burcunuzun yöneticisi Satürn'ün, Yay Burcu'nda yapacağı transit süresince arkadaşlıklar, sosyal etkinlikler, grup çalışmaları, dernek veya organizasyonlarda üstleneceğiniz görev ve sorumluluklarla ilgili temaları sık sık gündeminize getirebilir. Arkadaşlıklarınızı ve sosyal ilişkilerinizi etkileyecek kararlar alabilir, hayatınıza yeni gelecek projeleri ve kariyer hedefleri katabilirsiniz. Fikirler, farklı kültürler, felsefe ve zihinsel aktiviteler çerçevesinde kendinizi gruplar içinde yeniden konumlandırmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte artık bazı arkadaşlıkların size bir anlam ifade etmediğinizi düşünerek bitirebilir veya arkadaşlarınızın hayatınızdaki gerçek anlamını ve değerini keşfetmek üzere deneyimler yaşayabilirsiniz. Sosyal kimliğinizi belki yeniden inşa etmek isteyeceksiniz. Satürn 24 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu dönemde arkadaşlık ilişkileriniz bir miktar engebeli geçebilir. Sosyal ortamlara bu dönemde nasıl uyum sağladığınız, grup aktiviteleriniz varsa bu alandaki görev ve sorumlulukların dağılımı, ekip çalışmalarının organizasyonu ve gelecek hedeflerinizin zamanlamasını yapmak sıkıntılı ilerleyebilir. Bazı Kovalar kendilerine yeni bir kariyer hedefi koyarak bunun üzerinde çalışmaya başlayabilirler ancak bunu yaparken bilin ki destek beklediğiniz kişiler veya bunu vermeye gönüllü kişiler yine dostlarınız olacaktır. Bunu bir kez daha fark etmek sizin için önemli bir deneyim olabilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bu yıl 9 Eylül'e kadar Başak Burcu'nda kalacak ve sizin finansal alanınızda yer alacak. Bu dönemde aile, eş veyaortakları ile para paylaşımınız, kredi, borçlar, vergi ve sigortalar alanında şanslı kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar bu yıl kazançlarınızı artırmak için size kısmet getirecek. Bu dönemde ticaretle meşgul olan Kovalar varsa müşteri portföylerini artırabilir veya artırmak için harcadıkları emeğin karşılığını alabilirler. Jüpiter 9 Eylül'den sonra Terazi Burcu'na geçiş yapacak ve sizin uzun yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, akademik çalışmalar, eğitimler, basın, yayın, tanıtım ve reklam faaliyetleri, hukuki süreçler ve resmi devlet dairelerinde işi olan Kovalar için şanslı bir dönem olacak. Uzak ülkelere seyahat edebilir, uluslararası ticaretle ilgili işlerde başarı kazanabilir, tanıtım ve yayıncılık gibi alanlarda genişleme imkanı yakalayabilirsiniz. Hukuki konularda hakkınızı almak ve adil çözümler bulmak için şansınız olacak.

2016 yılında Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Kova Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimi mart ve eylül aylarında olacak. 9 Mart'ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması sizin para ve kaynaklar evinizde yer alacak. Kazanç ve birikimlerinizi artırmak, sağlama almak, yeni kazanç alanları yaratmak için girişimler yapmak istediğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek, dağılmış olan mali kaynaklarınızı toparlamak ve nakit akışınızı dengeye oturtmak için çaba göstermek isteyeceksiniz. Bu dönemde mali konularda sürpriz değişimler yaşayabilirsiniz. 23 Mart'ta Terazi Burcu'nda gerçekleşecek Ay Tutulması uzaklara yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, basın, yayın, tanıtım, akademik çalışmalar ve hukuki konuları veya resmi makamlarla yürüteceğiniz işleri temsil eden alanda yer alacak. Bu temalar çerçevesinde kararlar almak ve uygulamaya geçmek konusunda üzerinizde baskı ve stres hissedebilirsiniz. Yenibağlantıları kurmak, uzaklarla iletişim içinde olmak, zihinsel yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapmak konusunda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

1 Eylül'de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması krediler, borçlar, vergi, sigorta ve miras işlerinizi, ortak para paylaşımınızı temsil eden alanda yer alacak. Bu dönemde bütçenizi, ortak harcamalarınızı, aileniz ile para paylaşımınızı mercek altına alacak başlangıçlar yapabilir veya kararlar alabilirsiniz. Kredileri ve borçları ödemek adına daha hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Kaynakları nakde çevirmek veya aile ile ortak yatırımlar yaparak paranızı değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Bu tutulma kazançlar ve harcamalar alanınıza ışık tutacak gelişmelere sahne olabilir. 16 Eylül'de Balık Burcu'nda gerçekleşecek tutulma yine para alanınızda ama bu defa kazanmakla ilgili alanda yer alacak. Demek ki 2016'nın eylül ayı özellikle mali işlerinizi dengeye oturtmaya çabaladığınız ve gelirinizi artırmanın yollarını aradığınız ve bu yönde girişimler yapmakla ilgilendiğiniz bir ay olacak.

Çaba harcadığımız, enerjimizi sarf ettiğimiz ve bize motivasyon getiren alanlara işaret eden Mars bu yılın büyük bir bölümünü, mart ayından başlayarak ağustos sonuna kadar sizin arkadaşlıklar ve sosyal etkinlikler alanınızda geçirecek. Bu da demek oluyor ki, arkadaşlık ilişkileriniz, grup faaliyetleri ve topluluklar içerisinde yapacağınız etkinlikler sizin için çaba sarf ettiğiniz bir alan olacak. Arkadaşlarla veya sosyal çevrenizle birlikte gelecek projeleri planlayabilirsiniz. Ancak Mars'ın geri harekette yer alacağı 17 Nisan- 29 Haziran arası bu alanda kuracağınız ilişkiler bir miktar tansiyonu yüksek bir tutum içerebilir. Tartışmalar veya plan değişiklikleri ortaya çıkabilir. Sorumsuz ve "ben bilirim" tavırları sergileyen kişiler nedeniyle öfkeye kapılabilirsiniz. Daha sonra Mars, kasım başından itibaren yıl sonuna kadar burcunuzda kalacak. Bu dönemde kendi hedefleriniz doğrultusunda, idealleriniz ve prensiplerinizi ele alarak hızla ilerleme yolunu seçebilirsiniz. Sosyal ağlarınız, arkadaş gruplarınız ve bunlarla kuracağınız bağlar ve iletişim çok önemli olacak, size hem kariyer hem sosyal yaşam alanında yeni açılımlar getirecek.

2016 yılında Kova Burcu'nun aşk hayatı

Aşk ve romantizm alanında kısmetli tarihler, 18 Şubat-13 Mart, 25 Mayıs-18 Haziran ve 13 Temmuz-6 Ağustos arası. Bu tarihler arasında, ilişkileriniz daha olumlu gelişecek. Kendinize bakım ve özen gösterebilirsiniz, aşkta ve flörtte şanslı olabilirsiniz. Daha fazla sosyal olacak, eğlenmek ve mutlu olmak isteyeceksiniz.

2016 yılında Merkür Retro'sunun Kova Burcu'na etkileri

Merkür her yıl olduğu gibi bu yılda 3 kez geri harekette bulunacak. 5-25 Ocak tarihleri arasında burcunuzda geri hareket yapacak. Bu dönemde iletişim ve ilişkiler alanında çok daha özenli hareket etmeye bakın. Sözleriniz yanlış anlaşılabilir, siz karşınızdakini yanlış algılayabilirsiniz, randevular veya görüşmeler ertelenebilir, iptal edilebilir. Eş veya partnerle, sosyal hayatta bir arada olduğunuz kişilerle veyaortaklarıyla aranızda iletişim problemleri çıkabilir. Bazı Kovalar için eski aşk veya flörtlerden haber çıkabilir. Merkür 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında ev, aile, özel yaşam ve ebeveynlerle ilişkiler alanınızda geri harekette kalacak. Bu dönemde evde tamirat tadilat gibi işlere başlamak isterseniz ustalarla bayağı sıkıntılı bir süreç geçirebilirsiniz. Taşınmak veya yer değiştirmek için çok harika bir zaman değil. Uzun süredir görüşmediğiniz aile üyeleri ile bir araya gelebilirsiniz veya uzun süredir sizi ziyaret etmemiş misafirleriniz olabilir. Ebeveynlerin sağlığı ile ilgilenmek gerekebilir. Bu dönemde alım satım yapmak için karar almak iyi olmaz. Merkür 30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında krediler, borçlar, vergi ve sigorta ödemelerini ve aileyle ortak para paylaşımınızı temsil eden alanda geri gidecek. Ödemelerinizi zamanında yapmaya özen gösteriniz. Para transferlerine veya kredi kart ödemelerine dikkat ediniz. Müşterilerden gelmesini beklediğiniz veya genel olarak hesabınıza gelmesini beklediğiniz paralar varsa bunlarda gecikmeler veya karışıklıklar söz konusu olabilir. Aile ile para paylaşımı konularında stresli durumlar yaşayabilirsiniz.

2016
Kova Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 22" R
Ay
Başak
10° 59' 58"
Merkür
Koç
17° 28' 15"
Venüs
Koç
17° 43' 23"
Mars
Balık
21° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 02"
Uranüs
Boğa
21° 44' 36"
Neptün
Balık
28° 33' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 21"
Lilith
Başak
22° 08' 35"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>