Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Yıllık Burç Yorumu

2016

Oğlak Burcu

Oğlaklar bu yıl burcunuzun yönetici gezegeni Satürn, yıl boyunca Yay Burcu'nda geçişini sürdürecek ve sizin elde olmayan durumları ve değişimleri temsil eden alanınızda kalacak. Bu alan aynı zamanda bilinçaltınızı, spiritüel konuları ve iç dünyanıza eğilmeyi de temsil eder. Bu süreç içerisindeve çalışma koşullarınız, günlük hayat düzeniniz elde olmayan, sizden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü değişime uğrayabilir. Çalışma saatleriniz ve temponuz sizin için yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kendinize ayıracak vakit bulamayabilirsiniz. Diğer yandan, spiritüel, okült ve metafizikle alakalı veya psikolojik konular ve terapiler ilginizi çekebilir, bu konularda okuyabilir, bu alanlarda uzmanlık elde etmek için eğitim alabilirsiniz. Kendinizle daha fazla baş başa kalmak, ilgilendiğiniz konulara daha fazla konsantre olup araştırma yapabilirsiniz. Haziran, temmuz ve ağustos aylarında Satürn ile Neptün zorlu açısı yer alacak. Bu süreçte çaba göstereceğiniz konular çerçevesinde eğitimleri, kısa yolculukları, iletişimi, zihinsel faaliyetleri, yakın çevre, kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkileri zora sokacak stresli durumlar ortaya çıkabilir. Bununla birlikte zihninizi ve yaratıcı enerjinizi kullanmanız açısından size destek ve ruhani ve felsefi konuları hayatınızda ön plana çıkarmanıza neden olabilir. Özellikle Satürn'ün geri harekette olacağı 24 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında sağlığınıza daha özen gösterin, günlük hayat düzeninizde daha fazla emek sarf ettiğiniz çaba harcadığınız zihinsel olarak yorulduğunuz bir süreç olabilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, 9 Eylül tarihine kadar Başak Burcu'nda kalacak ve dost toprak grubundan bir burç olması sebebiyle size destek verecek ve hayatınızda daha somut, verimli ve bereketli gelişmeler yapmanıza yardım edecek. Jüpiter akademik çalışmalar, yabancılarla kuracağınız ilişkiler, basın-yayın, tanıtım, multi-medya ve internet mecrası alanında size şans getirecek. Uzaklara yolculuklar, devletle yapacağınız resmi işler ve hukuki konular çerçevesinde işlerinizin daha kolay ilerlemesi bakımından size şans getirecek. Bu yıl daha sık yolculuğa çıkabilir, yeni kültürlerle tanışabilir, felsefi konularda bilginizi artırabilir, yurt dışı kaynaklı eğitimler alabilirsiniz. Kitap, dergi, yayıncılık, internet sitesi gibi bilgi paylaşımı içeren veya edebi değer taşıyan alanlarda adınızı duyurabilir, yayın yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Jüpiter 9 Eylül'den sonra Terazi Burcu'na geçiş yaparak, yıl sonuna kadar kariyer, prestij ve toplumsal duruşunuzu temsil eden alana geçecek ve size destek vermeye başlayacak. Bu dönemde kariyerinizle ilgili girişimlerinizin meyvesini yiyebilir, kariyer vealanında kontakt kurduğunuz çevreyi genişletebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve mesleki anlamda tanınma elde edebilirsiniz. Bu alan aynı zamanda statü değişimini de temsil ettiği için bekar Oğlaklar evlenme kararı alabilir, evli Oğlaklar ebeveyn olma kararı verebilir,hayatında terfi alınabilir ve kariyerinizi sağlam temellere oturtabilirsiniz.

2016 yılında Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Oğlak Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimi mart ve eylül aylarında olacak. 9 Mart'ta Balık Burcu'nda tutulma gerçekleşecek ve sizin iletişim, kurs ve eğitimler, kısa yolculuklar, kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler alanınızda yer alacak. Bu dönemde hem zihinsel olarak biraz dağınık hem de yakın çevre ilişkilerinde 'hayır' diyemediğiniz konulardan ötürü kendinizden aşırı özveride bulunduğunuz bir tutum içinde olabilirsiniz. Unutkanlık artabilir, iletişim kurarken ve görüşmelerde, sınavlarda ve eğitsel çalışmalarda kafanız dağınık olabilir. Diğer yandan, sezgilerinizin ve spiritüel yanınızın ortaya çıkacağı bir süreç olacak, bu konularda kurs ve eğitimler alarak bilginizi artırmak isteyebilirsiniz. Taşınmak çevre değiştirmek veya yeni bir çevreye girmek ve uyum sağlamak söz konusu olabilir. 23 Mart tarihinde Terazi Burcu'nda Ay Tutulması gerçekleşecek. Ay tutulması kariyer alanında yer alacak. Bu dönemde işle ilgili adımlarınızda karar değişiklikleri,değiştirme veyailişkilerinde denge kurmanız, uyum yaratmanız gereken duygusal stresler ortaya çıkabilir. Bu dönemde alacağınız kariyerle ilgili kararların adımlarını sonbaharda yer alacak tutulmalar ile birlikte harekete geçirebilirsiniz.

Sonbahar döneminde yer alacak tutulma mevsimi 1 Eylül'de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile başlıyor. Eğitimler, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, basın-yayın, tanıtım ile ilgili çalışmalar, multi-medya konuları ve devletle ilgili resmi işler çerçevesinde yeni başlangıçlar ve açılımlar yapabilirsiniz. Bilgi paylaşımı, kültürler, felsefeler ve zihinsel yaratıcı çalışmalarda ilerlemek, başarı kazanmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Girişimleri sağlam bir temele oturtmak için sıkı plan yapmalı, bütçeyi ve mali konuları iyi hesaba katmalısınız. 16 Eylül'de gerçekleşecek Balık Burcu'ndaki Ay Tutulması eğitimler, kısa yolculuklar, yakın çevre ilişkilerinde stresli duygusal krizlerin olabileceğine işaret ediyor. Planlar bozulabilir, iletişim bulanık olabilir ve görüşmeler netlik içermeyebilir. Acele etmek ve hızla ilerlemek mümkün olmayacağı için biraz kendinizi akışa bırakarak daha kabullenici davranmakta fayda var. Kardeşler, kuzenler ve komşuların sıkıntı ve dertleri ile ilgilenmek ve empati yapmak isteyebilirsiniz.

Çaba gösterdiğimiz ve enerji harcadığımız temalara ışık tutan Mars bu yıl ocak-mart ayları arasında arkadaşlıklar, grup çalışmaları, sosyal etkinlikler alanınızda kalacak. Bu dönemde arkadaşlarla ortak projelerde yer alabilir ve gelecek hedeflerinize motivasyonu yüksek bir biçimde dört elle sarılabilirsiniz. Mars, Akrep Burcu'nda yer alacağı için stratejik kararlar alıp, sezgilerinize kulak vermeyi ihmal etmeyiniz. Ortak çalışmalarda tartışmalar çıkabileceğini düşünerek ketum davranın ve sabırsız adımlar atmamaya özen gösterin. Mart ayından itibaren Mars, Yay Burcu'na geçecek ve ağustos ayının sonuna kadar sizin elde olmayan durumları ve bilinçaltınızı temsil eden alanınıza geçiş yapacak. Özellikle Retro harekette kalacağı 17 Nisan- 29 Haziran tarihleri arasındaki dönemde hem psikolojik yüklere hem de sağlıkla ilgili streslere yol açabilir. Bu dönemde kendinizi daha yorgun, enerjisi düşük ve günlük hayat düzeni içinde hedefleriniz doğrultusunda daha güç ilerlerken bulabilirsiniz. İş ortamınızda veya çalışma arkadaşlarınızda ilkeler ve hayata bakış konuları çerçevesinde anlaşmazlıklar yer alabilir. Bazı Oğlaklarınve çalışma düzeninde değişimler yer alabilir. Bu dönemde psikolojik anlamda bilinçaltınızı temizleyecek terapiler alabilirsiniz. Arkadan konuşmalara, dedikodulara maruz kalabilir veya başkalarının neden olduğu durumlara istemeden dahil olarakhayatı veya özel hayat ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Mars, eylül başında burcunuza geçiş yapacak ve çok daha toparlayıcı etkiler yansıtmaya başlayacak. Bu dönemde çok daha disiplinli ve organize olabileceksiniz. İşlerinizi planlama, programlama ve bütçe bakımından daha akılcı adımlarla güçlendirebilirsiniz. Dişlerinize, cildinize ve kemiklerinize bu dönemde daha özen göstermek gerekebilir. Kasım ayından itibaren Mars para evinize geçiş yapacak, kazanç ve gelirleri artıracak atılımlar yapmak mümkün. Elbette kazanmak kadar harcamak da mümkün o nedenle bu aylarda harcamalar nedeniyle nakit akışınızı da buna paralel olarak kontrol altında tutmanızı önerebilirim.

2016 yılında Oğlak Burcu'nun aşk hayatı

Aşk ve ilişkiler anlamında olumlu tarihler 24 Ocak-18 Şubat , 1 Mayıs-25 Mayıs ve 18 Haziran-13 Temmuz arasındaki dönemler. Bu tarihler arasında imajınızı yenileyebilir, kendinize güveninizle dikkat çekeceksiniz, sosyal ortamlarda çekiciliğinizi ve beğenildiğinizi hissedeceksiniz. İlişkileriniz daha rahat, sevgi dolu ve uyumlu olacak.

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Oğlak Burcu'na etkileri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Merkür, üç kez geri harekette bulunacak. Merkür 5-25 Ocak tarihleri arasında para ve kaynaklar evinizde geri harekette yer alacak. Bu dönemde beklenen paralarda gecikmeler olabilir. Harcamalar artabilir. Para kaybı yaşamamak için para transferlerinde veya kredi kart kullanımında dikkatli olun, cüzdanınıza ve değerli eşyalarınıza sahip çıkın. Merkür 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında aşk, romantizm ve yaratıcılık alanınızda geri gidecek. Bu dönemde aşk hayatında iletişim problemi yaşamak mümkün. Eski sevgili veya flörtlerden haber almak veya sosyal ortamlarda karşılaşmak mümkün. Yaratıcı çalışmalarda yer alacaksanız bu dönemde eldeki işleri bitirmeye çalışmak en iyisi, yeni projelere başlamaktan kaçınmalı. Spekülatif yatırımlar yapacaksanız veya bu alandaki yatırımları değerlendirecekseniz fiyat dalgalanmaları fazla olacağından dikkatli olmalı. Çocuklarınız varsa onların yaratıcı yetenekleri veya hobileri çerçevesinde yeni başlangıçlar yapmak isterseniz sonradan fikirlerin değişeceğini düşünerek harcamaları ona göre planlayın. Senenin son Merkür geri hareketi 30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında sizin eğitimler, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, basın-yayın, tanıtım alanınızda yer alacak. Bu dönemde iletişim ve yolculuklar, resmi işler ve hukuki konular çerçevesinde gecikmeler, erteleme veya işleri ikinci kez tekrarlama teması söz konusu olabileceğinden hazırlıklı ve tedbirli davranmakta yarar var.

2016
Oğlak Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 12"
Ay
Akrep
25° 45' 08"
Merkür
Koç
26° 30' 00"
Venüs
Balık
21° 44' 33"
Mars
Balık
05° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 04"
Satürn
Balık
13° 18' 51"
Uranüs
Boğa
20° 40' 01"
Neptün
Balık
27° 48' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 59"
Lilith
Başak
19° 48' 31"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>