Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bu Yılın Ustası Sizsiniz! 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Oğlak Burcu

Bu yıl yapmanız gereken birçokvar ve neyse ki cesaretiniz de hırsınız da yerinde. Harekete geçme kapasiteniz insanları kıskandıracak seviyede. Geçen seneki çalışmalarınız daha somut bir hâl alıyor ve umut vadeden bir şekilde sonuçlanıyor. Geçmişte sarf ettiğiniz çabaların meyvelerini topladığınızı söylesek yeridir. Uzun süredir sahip olduğunuz bazı alışkanlarınızı değiştirmek konusunda zorluk çekseniz de kişisel yönden de kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz.

Genel Bir Bakış

Bu yıl yaşamınızın her alanında hayli tempolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Şubat ayı finansal anlamda da ruhsal anlamda da stresli geçse de mart ve mayıs ayları arasında neşeniz yerine gelecek. Aşk hayatınız haziran ve temmuz aylarında hareketlense de profesyonel konularda bazı sorunlar ve karmaşık durumlar ortaya çıkabilir. Ağustos ve kasım ayları yaşamınızın her alanında sizi mutlu etse de eylül ve ekim ayında işler biraz daha karmaşık bir hâl alacak. Aralık ayında yoğun bir stres altında kalsanız da ama sonrasında yoğun bir dönem yaşamanın tatminini hissedeceksiniz.

Arkadaşlıklar

Şubat ve ekim aylarında yaşayacağınız bazı gerilimlerin dışında Neptün ve Uranüs sayesinde farklı çevrelerden insanlarla tanışmak ve yakınlaşmak istiyorsunuz. İnsanlara karşı daha toleranslı ve esnek tavırlar sergiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı oldukları gibi kabul ediyorsunuz ve onları belli prensipler dahilinde değerlendirmekten vazgeçiyorsunuz. Karşılığında onlar da size özellikle mart, nisan, ağustos, eylül ve kasım aylarında sevgilerini ve desteklerini göstermekten çekinmiyor. Mayıs ortasından temmuz sonuna kadar Jüpiter sayesinde hayatınıza yepyeni yüzler dahil olabilir ve güzel bir arkadaşlık filizlenebilir!

Hedefleriniz

2021'de, geçen sene hayalini kurduğunuz birçok hayali gerçekleştirmek için gereken tüm araçlara sahipsiniz. Muhteşem çalışma ve mücadele becerileriniz ise parmak ısırtacak cinsten!

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

2021 yılında mutluluğa kavuşacaksınız dolayısıyla bu güzel zamanların mutlaka tadını çıkarın! Ancak finansal anlamda kimi zaman bir ileri iki geri gittiğiniz izlenimine kapılıyorsunuz. Durumunuzu düzeltmek için stratejik düşünme becerilerinizden faydalanın.

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında finansal konularda önünüze kimi zaman engeller çıksa da kendinizi geliştirmek adına bol bol yaratıcı fikre sahip olacaksınız. Jüpiter sayesinde yılın ilk yarısında yaşamınıza eğlenceli ve neşeli tatlar katmak için çaba sarf edeceksiniz. Sonrasında aile yaşamınız öncelikleriniz arasında en üste yerleşecek.

2021
Oğlak Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 36' 13" R
Ay
Terazi
25° 37' 59" R
Merkür
Koç
16° 11' 39"
Venüs
Koç
22° 21' 21"
Mars
Balık
24° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 49"
Satürn
Balık
15° 55' 54"
Uranüs
Boğa
21° 57' 03"
Neptün
Balık
28° 41' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 28"
Lilith
Başak
22° 33' 35"
True Node
Koç
15° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>