Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Yıllık Burç Yorumu

2007

Yay Burcu

Kişiliği

Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Yaylar çok yönlü ve ayni anda ilgilenebilecekleri birkaç konu olduğunda mutlu olan kişilerdir. Kendilerini yorgun hissediyorlarsa, o konudan sıkılmış demektir. Özgürlüğüne düşkün ve bağımsız Yay insanları ile anlaşmak kolay değildir. Hayata bakış açısı farklı olduğu için ütopik düşüncelerin insanı olmakla suçlanabilir. Oysa, onun kadar 'yaşam felsefesi' tutarlı insana az rastlanır. Tek suçu, her şeyi kolay öğrenmek ve hızla pratiğe geçirmektir. Onun yanında hep geri kaldığınızı hissederek, suçlama gafletine düşerseniz vay halinize. Özgüveni yüksek yaylarla, bir arada yaşamak oldukça zevklidir.

2007 yılı falı

Yaşantınız birkaç yıldır bir çok değişim geçirdi. Artık aklınıza ve zekanıza güveniyorsunuz. Geçen yıl kariyer ve maddi konularda iyi günler geçirdiniz ve durumunuzdan oldukça memnundunuz. Uzun yıllar Plüton yüzünden aklınız oldukça karışıktı. Yaşamla ilgili tüm görüşleriniz değişti. Hayatınızı adeta yeniden ele aldınız ve kurguladınız. Tüm bunları siz isteyerek yapmadınız tabiiki. Evren size yardım ederken, işlerinizi bozdu ve yeniden yaptı. Kendi kendinizi şaşkınlıkla izleniz. Bazen kendinize bile yabancılaştınız.Kaderiniz testten geçirildi. Entellektüel ve sosyal yönden,geliştiniz ve farklı fikir sahibi oldunuz. Evren sizi yukarlara çıkarmak için elinden geleni yaparken, belkide size acımasız davrandığını zannettiniz. Artık 2 Eylülden sonra bu durum değişiyor.Bu yıl taşınma ve tadilat işleri geçen yıl gibi devam edecek. Eylülden sonra sağlık konusunda Satürn sizi stresli hale getirebilir. Sağlığınız daha hassas olacak. Olayları daha fazla kafanıza takacaksınız.Meditasyon , yogo ve altenatif tıp ile ilgilenmek için, önemli devrelerden birine girceksiniz. Bünyenizi bu şekilde güçlendireceksiniz.

İş Hayatı

Yaylar doğuştan şanslı kişilerdir. Zenginlik ve lüks yaşam onları her zaman cezb eder. Ne kadar harcarsam, o kadar kazanırım olgusuyla hareket eder ve düşündüğünüz gibi yaşarsınız.Bu yıl evren bu konuda diğer yıllardan çok daha fazla size yardım edecek. Bu yıl her zamankinden daha fazla seyahat edeceksiniz.Genel anlamada şans meleği hep başucunuzda size yardım etmek isteyecektir. Para gezegeniniz Satürn, 2 eylül 2007 yılına kadar Aslanda kalacak ve sizin şans kaplılarınız açık tutmanıza yardım edecektir. Yılın ilk bölümünde bir çok para kazanma fırsatları karşınıza çıkcaktır. Üstelik bu doğru ve dolaylardan size ulaşacaktır. Yatırımcılar, kamu hizmeti veren kuruluşlar, eğlence merkezleri, sant merkezli işler, hem kısa dönemde, hemde uzun dönemde size para kazandıracaktır. 2eylülden sonra daha ciddi işleren para kazanacaksınız. 11Eylülde akriyer evinizde meydana gelecek olan Güneş tutulması sonucunda kariyerinizde meydana gelen değişimden daha sonra mutlu ve memnun olacaksınız.Kendi işini yapanlar için, büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz. Ayrıca 2 Eylülden sonra ileç sektörü ve halkın sağlığına hizmet eden konularda başarlı olacaksınız. Bazılarınız taşınabilir ve farklı ortamlarda para kazanmaya devam edebilirler.

Aşk Hayatı

Bu yıl aşk konusunda fazla hareketli olmayacaksınız. 7. eviniz fazla güçlü değil. Fakat eğlnce hayatınızdan kendinizi tabiiki mahrum etmeyeceksiniz.Evlilik ve ciddi ilşkiler yaşamayacak, bulunduğunuz durumdan memnun kalacaksınız.İkinci evliliğini sürdürenler ise 2 yıldır rizikolu ve huzursuz günler geçirdiler. Evliliklerini testten geçirdiler. Çevresel ilşikleri oldukça kısıtlı oldukları için, çoğu zaman kaos içinde oldular. Bu yıl Jüpiter sizi özgürlük alanıznıda destekleyecek ve sınırlarınızı genişletecek. Hayatınızı kendi bildiğiniz gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sadece kendinizle ilgili konularda yoğunlaşacaksınız.Kişisel yargılarınız gittikçe yoğuunlaşıyor. Felsefe yeteneğinizi çevrenize karşı iyi kullanıyorsunuz.Satürn ve Jüpiter, kendinizi yetiştirme konusunda size bilgilerini ve tecribelerini aktaracaktır. Eneejinizi evrenin ,istediği yönde kullanmak zorunda olduğunuzu artık fark etmiş durumdasınız.

Sağlık

Sağlığınız 2007 yılı boyunca olumlu gidecek. Sizi strese yönelten tek gezegen Uranüs olacak Onun dışında diğer gezegenlerden olumlu destek alacaksınız. Ancak, 2 Eylül'den sonra durum değişecek. Enerjiniz ve canlılığınız her zamanki standartlara ulaşamayacak fakat yeni hayat tarzınızda yenilikler yapmanız gerekecek. Satürn, sizi sağlığınız konusunda denetleyecek. Bu yıl Plüton ve Jupiter sağlıklar konusunda zıtlıklar yaratacak. Jupiter, herşeyin en iyisini size sunarken, zevklerinizi de arttıracak. İyi bir hayatın tadını çıkaracaksınız. Plüton, bu konuda aşırıya kaçmanızı engelleyecektir. 2 Eylül'den sonra kalbinize, bacaklarınıza ve böbreklerinize özen gösterin. Bunun için doğal tedavilere yöneleceksiniz. Ayak masajı, akupunktr ve benzeri tedavilere eğilim göstereceksiniz.

2007
Yay Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 30" R
Ay
Aslan
25° 24' 20"
Merkür
Koç
29° 45' 19"
Venüs
Boğa
19° 44' 36"
Mars
Koç
11° 24' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 08"
Satürn
Balık
17° 46' 58"
Uranüs
Boğa
23° 13' 38"
Neptün
Balık
29° 19' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 55"
Lilith
Başak
25° 01' 34"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>