Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 10'u ve 15'i arasında tam anlamıyla masalsı ve romantik anlar yaşıyorsunuz. Ayın 22'sinden sonra ise şehvet ön plana geçiyor. Bekarsanız, gözünüzü açık tutun. Herkes sizin peşinizde! Mart 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeninizin burç değiştirdiği ve birikimlerinizi proje haline getireceğiniz bir aya başlangıç yapıyorsunuz. Düşüncelerinizde geçmiş ve gelecek mukayesesi artış gösterebilir. Kendinizi anlık duygu değişikliğine itebilirsiniz. Ama bunun size bir kazanç getirmeyeceğini unutmamalısınız.

11 Mart’ta Güneş ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. İlham ve sezgilerinizi değerlendireceğiniz yeni yollar bulabilirsiniz. Bunları sadece zihninizde tutmayacaksınız ama hayata geçirmek için üzerinde biraz düşünmeye ihtiyacınız olabilir. Bu ihtiyaç anında da Merkür’ün Balık burcuna geçmesi size gereken desteği sağlayacaktır. Duygusal olarak kendinizi kapatabilirsiniz, bazı hislerinizi kapalı bir kutuda biriktirmek isteyebilirsiniz. Bu süreç, ortaya çıkaracağınız güne kadar bunların size iyi gelen yanlarını geliştirmek enerjinizi düşüren yanlarını da düzeltmek için iyi bir fırsat olabilir. 

13 Mart’ta Balık burcundaki yeniay, yaratıcı fikirleriniz de değişikliğe gitmenizi size sunacaktır. Yeniliğe ve modernizasyona ihtiyacınız olduğunuzu fark ettiğiniz için buna yönelik fırsatları daha iyi görüp anlayabileceksiniz.

Güneş Koç burcuna geçiyor ve artık günlük hayatınızla ilgili tüm işlerinizi hızlıca bitirebilecek, zihnen daha iyi hissedebileceksiniz. Venüs ve Chiron’un buraya eşlik edecek olması bu alanda bir uyum yakalamanızı ve düşüncelerinizi daha net bir şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. Net ve keskin arasında bir çizgi vardır. İşlerin kontrolden çıkmaması için ifadelerinizde o çizgiye dikkat etmelisiniz. Bu konuda aldığınız yaraları dönüştürmeyi başarıyorsunuz. Sadece daha fazla uygulamaya koymanız gerekiyor. Sağlığınız konusunda kontrollerinizi yaptırmalı ve biraz daha besleyici bir takvim hazırlamalısınız.

28 Mart’ta gerçekleşecek dolunay ile kapalı bir kutunun açılmasına tanıklık edebilirsiniz. Konuşulması gereken konuları kapatmayarak günü ve zamanında değerlendirmeyi deneyebilirsiniz. Artık iç dünyanızda da dengeli bir sürece giriyorsunuz. Güzel bir ay dileriz.

 

Motivasyon Sözü: Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir.

Mart 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 15' 31" R
Ay
Aslan
08° 17' 19"
Merkür
Koç
19° 02' 29"
Venüs
Koç
14° 20' 21"
Mars
Balık
19° 16' 28"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 36"
Satürn
Balık
15° 17' 35"
Uranüs
Boğa
21° 35' 38"
Neptün
Balık
28° 28' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 43"
Lilith
Başak
21° 50' 19"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>