Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
12 Nisan'daki Yeniay aklınıza ömür boyu birliktelik fikrini yerleştiriyor yahut da partnerinizle saf mutluluğu deneyimliyorsunuz. Bekarsanız hayatınızda yenilikler meydana geliyor. Cazibenizi kullanın ama görünüşüz üzerine fazla kafa yormayın. Mars arkadaşlıklarınızı besliyor ama ayın 23'ünden sonra bir ilişkiniz bir tartışma sonrasında kesin olarak son bulabilir Nisan 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile Nisan ayına fikirlerinizle ilham olarak başlıyorsunuz. Hareketli bir zihin ağınız yaratıcılığınızla birleşiyor ve somut adımlarla ortaya oldukça başarılı projeler koyuyorsunuz. 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, bu çalışmaların en iyi şekilde başlayıp devam etmesi ve size dahil olacak kişilerle buluşmanız konusunda sizi destekliyor. Hem insan hem maddi, manevi değer kazanacağınız bir dönemdesiniz.

14 Nisan’da Venüs burç değiştiriyor ve Boğa burcuna geçiyor. Bu da size kariyerinizde farklı ve sağlam bir sayfanın açılacağının sinyalini yakıyor. 19 Nisan’da Güneş ve Merkür de bu sinyale ortak olarak alkışları üzerinizde toplamınıza yardımcı oluyor. Dar alanda ve sınırlı koşullarda nasıl harikalar yaratılacağını gösterecek ve kendine güvenmenin getirilerini bir kez daha deneyimleyeceksiniz.

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçiyor. Bu size hareket enerjinizin azaldığını hissettirdiğinde, siz bunu daha sakin kalmak ve dürtüsel hareket etmemek olarak anlamalı ve değerlendirmelisiniz. Kendinizi bir şeylerden izole edecekseniz o da bu kararsızlık ve negatif düşünceler olmalıdır.

27 Nisan’da Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve siz temellerini attığınız konulardaki eksikliklerinizi daha iyi fark edebileceksiniz. Tüm hazırlıklarınızı ve koşullarınızı görmek daha iyi yol almanızı sağlayacaktır. Bu özellikle aile hayatınız ve köklerinizle ilgili konularda birçok sorunu çözmenizi kolaylaştırabilir. Aynı anda Plüton’un da geri hareketine geçmesiyle, sağlığınızla ve çalışma alanınızla ilgili görmezden geldiğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. Buradan karlı çıkmak tamamen kabul etmekten ve koşulların getirisine uygun hareket etmekten geçiyor.

Ayın son günü Güneş ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşarak hayallerinizi süsleyen hedeflerinizle ilgili sürprizleri hayatınıza dahil edebilir. Şaşkınlığın etkisinden sıyrılmak zor olsa da vakit kaybetmeden bu duruma uygun aksiyonlar almalı, kariyerinizin geldiği bu noktayı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. İşler şu an için sizi değişime zorluyor olsa da sizler buna en güzel şekilde karşılık veriyor olacaksınız. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Bir duvarla karşılaşırsanız, geriye dönmeyin ve pes etmeyin. Ona nasıl tırmanacağınızı öğrenin." Michael Jordan

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 50' 40"
Ay
Akrep
20° 25' 48"
Merkür
Koç
26° 18' 26"
Venüs
Balık
21° 12' 37"
Mars
Balık
04° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 36"
Satürn
Balık
13° 15' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 49"
Neptün
Balık
27° 47' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 15"
Chiron
Koç
18° 46' 29"
Lilith
Başak
19° 45' 39"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>