Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 15'ine kadar Venüs bağlarınızı sağlamlaştırmaya devam ediyor. İlişkilerinizde daha huzurlu hissediyorsunuz. Kime güvenip güvenemeyeceğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Sonrasında Terazi burcundaki Venüs cazibenizi artırıyor. Gündelik yaşamınıza vakit ayırıyorsunuz ve insanların tekliflerini gülümseyerek karşılıyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve Yükselen burcu Boğa olanlar; birçok meseleyi çözüme kavuşturacağınız bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Kendiniz ve aileniz arasında kaldığınızı, ne yapmanız gerektiği bilmediğinizi hissettiğiniz günlerde Aslan burcunda Güneş ve Merkür bir araya geliyor. Bu birlik, sizin önünüzü açabilir. Ailenizle ilgili ya da onlarla aranızda geçen sorunlara ilişkin bazı gerçekler konuşulabilir. Günyüzü’ne çıkacak konular, geçmişten gelen omuz yüklerinizi hafifletebilir. Bu hafifleme ve sorun çözme sürecinde, en çok sesi çıkacak ve olaylara yön verecek kişi sizsiniz. Bu etkiyi iyi değerlendirmenizde fayda var. Alım satım ve bunları tetikleyen bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Kendiniz ya da aileniz için bir imza gündeme geldiğinde, istekleriniz göz kamaştırıcı bir nitelik taşıyabilir. Bunun etkisinde kalarak sizi ileride sıkıntıya sokacak anlaşma ve harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. 

Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay, ayın geri kalan günlerinde de aynı gündemleri size getirebilir. Sağlam bir temele oturtmak istediğiniz bazı hedefleriniz varsa, onları dikkat çekecek düzeyde hayata geçirebilirsiniz. Özellikle kendinize ait bir alan kurma konusundaki girişimleriniz sizi fazlasıyla memnun edebilir. Ailedeki erkek figürleriyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bunların size engel mi fırsat mı olduğuna, tepkileriniz karar verecektir.

Merkür’ün yöneticisi olduğu Başak burcuna geçmesiyle birlikte, sosyal çevrenize ve özel hayatınıza ilişkin konularda daha temkinli olabilirsiniz. Hayattan keyif almanıza neden olan konular ve ilişkilerle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. İki düşünüp bir konuşmak kurtarıcınız olabilir. Fazla detaycı olabileceğiniz bu dönemde, bir yandan da daha aklı selim ve ayakları yere basan fikirlere açıksınız. Aklınızdan geçen sadeliği hayatınıza taşıyorsunuz.

Ayın ikinci yarısında yönetici gezegeniniz Venüs, Terazi’de seyahatine başlıyor. Günlük hayatınızdaki ve çalışma alanınızdaki ilişkileriniz büyük ölçüde iyileşebilir. İşlerinizi daha özenli bir şekilde yapabilir, kuracağınızbirlikleriyle yeteneklerinizi destekleyebilirsiniz. Herkes için eşit koşullar ve sonuçlar çıkarmak için çalışabilirsiniz. Bu süreç içerisinde, aynı ortamda çalıştığınız bazı kişilerle aranızda etkileşimler olabilir. İş arkadaşlığından doğan dostluk ve aşk hikayeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Burcunuzda ilerleyen ve sizi aklınıza gelmeyen ihtimallere taşıyan Uranüs, ay sonuna doğru geri hareketine başlıyor. Sabit düşüncelerinizi ve bırakmak istemedikleriniz yeniden teste tabi tutulabilir. Modern çağın gerektirdiklerini benimsemeye odaklanacaksınız. Dış görünüşünüz, fikirleriniz ve insanlara karşı olan tutumlarınızda bugüne kadar direnç gösterdiğiniz ya da aniden aldığınız her karar, bu kez tüm sonuçlarıyla yeniden önünüze geliyor.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile geleceğinizi şekillendirmek adına son kararı veriyorsunuz. Özgürlük ve bağımlılık arasında seçim sizlerin yönünüzü çizmenizi sağlayacaktır. Bir süredir mücadelesini verdiğiniz çalışmalarınız başarıyla sonuçlanabilir, kendinize ait alanların ve yeni statülerin belirlenmesi konusunda destek görebilirsiniz. Kendinizle çeliştiğinizi düşüneceğiniz bazıfırsatları ya da insanlar karşınıza çıktığında, yapacağınız değişikliklerin sizi tahmininizden daha memnun edeceği ihtimalini göz ardı etmeyin.

Ağustos’un son haftasına girerken Güneş Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatınız ve mutluluğunuza mani olan konularda karanlıktan aydınlığa çıktığınız bir dönem başlıyor. Karşınızdaki kişiler ve hayaller için kendini adama noktasına gelen fedakarlıklar yapabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların geleceğine dair kararlarda koşulları onlar için iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bu kapsamda neler yapabileceğinizi bilmek, herkesin hayatını kolaylaştırır.

Motivasyon Sözü: "İyimser bir ruh her ateş böceğini bir yıldıza dönüştürür."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>