İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kıskanılacak bir enerjiye sahipsiniz! Aralık 2020 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2020

İkizler Burcu

Belki Ekim-Kasım aylarında aileniz ile ilgili sorumluluklar sizi çok baskıladı ve ne yönde ilerleyeceğinizi bilemediniz. Yaşadığınız her olay ve her durum aslında sizlerin bundan sonraki 20 yıllık döngünüzü başlatacak bir noktada olacak. En önemli ve size en çok güç verecek dönem ise 21 Aralık'tan sonra başlıyor. Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin bir araya gelmesi ve Kova burcunda hareket edecek olması çok işinize yarayacak. Daha derin bir nefes almanıza ve işleri yoluna koymanıza yardımcı olacaktır.

30 Kasım'da burcunuzda bir ay tutulması yaşadınız. Bunun etkisini tüm Aralık ayı boyunca  hissederken 14 Aralık'ta karşıt burcunuz olan Yay burcunda Güneş tutulması yaşayacaksınız. Bu durum uzun süredir belirsiz olan konularınızı hayatınızda görünür ve belirgin hale getirecektir. Tam olarak istediğiniz sonuçları alamamış gibi hissetseniz de bu süreç sizi meyvelerini yeni yeni almaya başlayacağınız 2021 yılına sizleri hazırlayacak. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün aralık ayının en başında ilişkiler evinize geçiş yapması ve 16 Aralık'ta Venüs'ün de buraya gelmesiyle ilişkileriniz ile ilgili önemli bir dönem başlatıyorsunuz. Sadece bu dönem eksiye nazaran daha detaylı düşünmeli ve karar verirken ince eleyip sık dokumalısınız. Güzelliklere odaklanırken bunu sağlayacak zeminleri de düşünmeniz gerekmektedir. Yeni başlangıçlar ve adımlar, devamlılığı olmaması halinde canınızı hemen sıkmamalıdır.

21 Aralık sonrasında gökyüzündeki önemli hareketlerle her şeyin daha net oturduğunu göreceksiniz. Bunun uzun ve kazançlı bir süreç olduğunu hatırlatmakta fayda var, siz de kendinize bunu sık sık hatırlatın. Özellikle ortaklı işlerinizde ipleri elinizde tutmalı ve işlerinizi başkalarına bırakmadan kendi gözetiminizde devam ettirmeye özen göstermelisiniz.

Mali sıkıntılarınızı çözmeniz için 22 Aralık sonrası çok iyi bir zaman olacaktır. Bu ay boyunca durumunuzu iyileştirecek teklifler alabilirsiniz. Eğitim hayatınız ise yeniden başarılı bir ivme kazanıyor. Hikayenize göre değişse de bu tür gelişmeler size geleceğiniz konusunda iyimserlik ve güven verecektir. Tabii ki her zaman olduğu gibi, faaliyetleriniz ve istikrarınız çok önemlidir. Bir konuyu tamamlamadan diğerine geçiş yaptıran, yarım bırakan tavırlardan uzak durmalısınız.

Yakın çevrenizden birilerinin sizden maddi yardım, kefil olma veya diğer parasal konular istediğinde dikkatli olmalısınız. Seçimlerinizi ve çevrenizdeki insanları gerçekçi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Eski arkadaşlıklar ya da eski kalitesiz ilişkiler gündeme gelebilir. Küslükler ya da eski aile içi sorunlarla tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla yapacağınız bazı negatif konuşmalar sizi yorabilir. Manipülasyona açık olacak bu konuşmaları asla ciddiyete almamalısınız ve kendi işinize bakmalısınız.

30 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan son dolunay ile finansal konularda kemerleri gevşetmeye başlayacağınız bir döneme ilerliyor olacaksınız. Güzel bir ay ve şimdiden güzel bir yıl diliyoruz. Seneye görüşürüz.

Aralık 2020

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 26" R
Ay
Terazi
25° 53' 05" R
Merkür
Koç
16° 11' 25"
Venüs
Koç
22° 22' 53"
Mars
Balık
24° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 07"
Satürn
Balık
15° 56' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 32"
Lilith
Başak
22° 33' 43"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>