Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Venüs ve Jüpiter sizin ayın 7'si ve 11'i arasında kendinizi zevkin kollarına bırakıyorsunuz. Bekarsanız, pek geleceği olmayan bir ilişki yaşamaya hazırsınız. İlişkiniz varsa partnerinizle sanki yeni tanışmışsınız gibi taptaze bir ruh hâli içine giriyorsunuz. Ayın 19'undan itibaren Satürn hayatınıza düzen getiriyor. Mayıs 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yakın çevrenizle güçlü iletişimler kuracağınız ve fikirlerinizi işleyeceğiniz bir aya başlıyorsunuz. Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, maddi ve manevi açıdan besleneceğiniz bir çevrede kendinizi bulabilirsiniz ya da arkadaşlık seçimlerinizde bu temayı öncelik haline getirebilirsiniz. Bilgili ve meraklı birlikteliklerden güzel sonuçlar çıkarabilirsiniz. İş hayatınız ya da sosyal statünüz ile ilgili kendinizi zor bir şekilde ayakta tutmaya çalışıyor olabilirsiniz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile finansal değerlerinizi artıran etkiye sahip oluyorsunuz. Kazanma yeteneğinizin farkına vararak kendinize özel yatırım kaynaklarınızı tercih edebilir, var olan imkanlarınızı daha güçlü konuma getirebilirsiniz.

Jüpiter’in 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçmesiyle artık geçmişin yaralarını sarıyorsunuz. Bunu yaparken ilacın ve ihtiyacınız olan her şeyin kendinizde olduğunu bulmak, kendinizi bu farkındalığa teslim etmek sizi bu sezonun en güçlülerinden biri yapacaktır. Kendinize öncülük etmek, gizli saklı konuların üstesinden gelmek için hayat önünüze birçok fırsat çıkarabilir. 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor ve bu da günlük koşturmanıza uyumlu bir zihin olarak geri dönüyor. Neyi nasıl çözeceğiniz konusunda parlak fikirlere sahip olabilir, güçlenen iletişiminizle özellikle yakın çevreniz ve akrabalarınızla ilgili gündemleri daha yapıcı bir şekilde yönetebilirsiniz.

2020 yılının Temmuz ayından bu yana ileri harekette olan Satürn, 23 Mayıs’ta geri hareketine başlıyor. Neler yaşayabileceğinizi öngörmek ya da o tarihte olanlarla ilgili sonuç ve detayları görmek için geçmişi, karşılaştığınız engelleri ve bunlar karşısındaki çabanızı düşünmelisiniz. Bu düşünce hali sizi sosyal çevrenizden ve bazı yatırım fikirlerinden uzaklaştırabilir. Artık aksamalar karşısında ne yapacağınızı bildiğiniz için kendinizi önünüzdeki günlere daha sağlam adımlarla götürebilirsiniz. Yeni bir projenin başlangıcı ile kendinizi ispat ediyorsunuz.

2021’in en önemli gökyüzü olaylarından biri de şüphesiz Yay burcundaki ay tutulması olacak. 26 Mayıs’ta gerçekleşecek bu tutulma ile, geçmişin karanlığında geleceğin ışığını bulacaksınız. Aradığınız her şey önünüze çıkarken yaşam felsefenizde yeni bir dönemi başlatıyorsunuz.

30 Mayıs’ta yılın ikinci Merkür Retro’su başlıyor. Bu geri hareket, çalışma ortamınızda daha yavaş hareket etmenizi sağlayarak, elinizdeki işlerin eksik ve yanlış gönderilme riskini en aza indirecektir. Elektronik eşya kullanımı ve iletişimde daha özenli olmalı, fiziksel kazaların yanısıra iletişim kazalarına karşı önlem almalısınız. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Yol sizi nereye götürüyorsa oradan gitmeyin. Yol olmayan yerden gidin ki, iz bırakın."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>