Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla ekonomik açıdan yaşadığınız tıkanıklık son bulabilir. Mevcut gelirinizin dışına çıkmak, farklıve kazanç kapıları aramak, yeteneklerinizi geliştirerek bir işe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Sıfırdan başlamaktan korkmayın. Başladığınızda, sıfır noktasının üzerine çıkacak düşünceleriniz ve motivasyonunuz olduğunu göreceksiniz. Maddi açıdan sancılı günler geçirdiğinizde, alacak verecek dengesini korumaya çalıştığınızda bunu yapmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettiniz. Fark ettiğiniz hiçbir şeyi unutmamalı, buna göre hareket etmelisiniz. Kendinizi eksik hissetmek, başlayamamak ya da başlattığınız işleri sonuçlandıramamak gibi yanılgılardan kurtuluyorsunuz. Bu kurtuluş sadece kendinizdeki yanılgılarda değil, çevrenizdeki yanılgılarda da söz konusu olacaktır. Alma verme dengesini bilmeyen insanlarla olan iletişim şeklinizi değiştirebilir, kendi değerinizi düşürmeden ilişki kurmak isteyebilirsiniz. İstediğiniz, hayal ettiğiniz bir şeyler olduğunda kuru duanın size bir faydasının olmadığını bilmek sizi çabaya ve sorumluluğa itecektir. Zamanınızı, niyetinizi, emeğinizi, maddi ve manevi imkanlarınız konusundaki savurganlığı bıraktığınızda bu sorumluluğu almanız da kolaylaşacaktır. Kazandığınız kadar harcamayı, sevileceğiniz kadar sevmeyi deneyimleyeceksiniz.

8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki uzak ve yakın kavramlarını, buraya yerleştirdiğiniz konuları düşünebilirsiniz. İmkansız gördüğünüz, çözemediğiniz, yeterli bilgiye ya da deneyime sahip olmadığınızı düşündüğünüz durumlarda çözümler bulabilirsiniz. Bugüne kadar neye hizmet edip neye odaklandıysanız karşılığını alabilirsiniz. Bu durum hukuksal konular, başvuru işlemleri, eğitim hayatınız gibi konularda da söz konusu olabilir. Şanslısınız, yüzünüz gülebilir, bunların farkında olmalı ve hayata karşı tutumunuzu buna göre düzenlemelisiniz. Ailenizden ya da daha önce paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerden haberler alabilir, bir araya gelebilirsiniz. Burada özel hayatınıza ilişkin bazı gelişmeler de yaşanabilir, sürprizlere hazırlıklı olun. Bulunduğunuz çevrenin ve koşulların değişimini isteyebilir ya da karşılaştığınız insanlar, olaylar neticesinde böyle bir isteğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Elinize bir fırsat geçtiğinde değerlendirmekten çekinmeyin, sahanızı ve görüş açınızı genişletin.

10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile beraber bireysel alanlarınızdan çıkıp kalabalıklara karışabilirsiniz. Hayatın sorumlulukları kadar keyifli yanlarına odaklanmak isteğinize rağmen bunu gerçekleştirememek psikolojik sizi yormuş olabilir. Bu yorgunluğu atacağınız ortamlara katılabilir, fırsat bulamadığınız işlere zaman ayırabilir, kariyerinizin ve kişisel planlarınızın sonuçlarını inceleyebilirsiniz. Özellikle maddi kazanımlar, beraberinde gelen yatırım ve ödeme planlarına fazlasıyla kafa yorabilirsiniz. Arkadaş ortamındaki borçlanma ve alışveriş konusunda kendi planlarınızı da düşünerek ilerlemenizde fayda var. Daha dışa dönük ve paylaşımcı biri olmak, sizinle ilgili bazı olumsuz ya da yersiz yargıların değişmesini de sağlayacaktır. Nefretten, sürtüşmeden doğan dostluklar ve aşklar gündeminize gelebilir. Bu da, hayatın her zorluğunun beraberinde getirdiği kolaylık ve iyiliğe ikna olmanızı kolaylaştırabilir. Gardınızı indireceğiniz, hislerinizi paylaşacağınız bir dönemdesiniz.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyer ve ev hayatınızla ilgili sürüncemede kalmış konulara çözüm bulabilirsiniz. Her şeyin netlik kazandığını, ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın ne olduğunu gördüğünüz zaman tutumlarınız da buna göre şekillenecektir. Baskıcı, yorucu, aşırıya kaçan davranışlarınhayatında da toplum içerisinde de size kazandırmadığını gördüğünüz bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Özellikle otorite figürleriyle olan ilişkileriniz, sizin bir otorite sahibi olup güç zehirlenmesi yaşadığınız durumlarınız radikal gelişmeleri beraberinde getirebilir. Beklentilerinizin ve hareketlerinizin değişimi,koşullarınızda da bir değişim yaşatabilir. Kendi işinizi kurmak, yeni sorumluluklar almak, farklı alanlarla ilgilenmek adına adımlar atabilir, bu yöndeki çalışmalarınıza dair yeni stratejiler kurabilirsiniz. Hırsınızı ve zamanınızı iyi yönettiğinizde, ev vearasında kalmaktan da kurtulabilirsiniz. Aile hayatınız ya da yaşadığınız yerine işinize olan etkisini göz ardı etmemek, ikisi arasındaki çizgiyi netleştirmenizi sağlayacaktır.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, sizi sorumluluk almaya ve bunları uygulamaya itebilir. Artık başka çözümünüzün olmadığını düşünebilir, istemediğiniz gündemleri hayatınıza çekebilirsiniz. Burada şikayetçi olmak, öfkeyi kontrol edememek ve faturayı başkalarına kesmek sizin iyiliğinize olmayacaktır. İş yapmak para kazandırıyor olabilir ancak değer kazanmak için işinizi nasıl yaptığınız önemlidir; bu detayı aklınızdan çıkarmayın.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber sosyal hayatın ve bunun etkileşimlerinin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş canlısı, kaliteli sohbeti ve içerikleri seven biri olarak bu süreç sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Bir konu üzerinde konuşacağınız, çalışacağınız, toplum yararına fikirler geliştirebileceğiniz ortamlara dahil olabilir. Hem kendinize hem de başka insanlara yardım edebileceğiniz gelişmeler ortaya çıkabilir. Bireysel olmak sizin öncelikli tercihiniz olsa da, farklı insanlarla birlikte hareket etme fikrine daha çok ısınabilirsiniz. Bu hem insan ilişkilerinizi geliştirecek hem de etki alanınızı büyütecektir. Düzenlemeler yapmak, geleceğe dönük kararlar almak, dijital mecralarda yer edinmek, yaptıklarınızın fark edilmesini olumlu yönde etkileyecek ve sizi ön plana çıkaracaktır. Gerçek arkadaşlığın sadece kötü günde yan yana olmakla değil, iyi günde de bunun sevincini yan yana yaşayabilmenin önemini gösteren arkadaşlıklar kurabilirsiniz. İyi gününüzde yanınızda olmayan, sizinle sevinemeyen insanları fark ettiğinizde, bir önceki cümlenin kadar mümkün ve önemli olduğunu göreceksiniz.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcunda hareket edecek olmasıyla omuzlardan bazı yükleri atıp yola hem mental hem de fiziksel olarak daha hafif bir şekilde devam edebilirsiniz. Üzerinde durmadığınız ancak içten içe sizi olumsuz etkileyen durumlar karşısında artık susmak istemeyebilirsiniz. Yoğun stres, fevri çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Sakin kalmayı denediğinizde, kaybolduğunuzu değil kendinizi artık farklı bir yerde bulduğunuzu göreceksiniz. Hayatınızı başka insanlara ve konulara göre şekillendirirken, kendi başarılarınız ve hikayelerinizi de es geçmemeyi deneyimliyorsunuz. Unutmayın, arkadaş kurbanı olmak diye bir şey yoktur çünkü herkes arkadaşını kendi seçer ve onunla beraber gelen konuları da kabul eder. Bu süreç size, kimi seçip neyi kabul etmeniz gerektiğini öğretecektir. Kendinizi yeniye hazırlayın, heyecanı motivasyona ve enerjiyi de hamleye dönüştürün.

27 Kasım'daki İkizler dolunayı size hayatınızın duygusal yöndeki eksikleri ve fazlaları konusunda bazı öğretiler sunabilir. Her şeyin durağan ilerlerken bir anda değiştiğini görebilirsiniz. Fırsatları yakalamak, olayları değerlendirmek için bunu makul bir şekilde karşılamaya çalışmalısınız. Sürpriz ilişkiler, ayrılık ya da itiraf haberleri, arkadaş ortamında gelişen etkileşimler gündeminize gelebilir. Sorunlar çözülüyor, bu aşamada kendinize ya da muhataplarınıza yeni sorunlar çıkarmak istemiyorsanız hislerinizin, düşüncelerinizin farkına varmalısınız. Ertelediğiniz ya da yoğunluktan ilgilenemediğiniz alanlara zaman ayırmanız iyi olabilir. Üzerinizdeki yorgunluğu, can sıkıntısını atmak ve enerjinizi doğru yere aktarmak adına bu etkinlikler akıllıca olacaktır. Ekonomik koşullarda ailenizden ya da partnerinizden de alacağınız desteklerle planlarınızı uygulayabilirsiniz. Emeklerinizin yerini bulması yükünüzü hafifletecektir. Bağımlılıklarınızı fark edebilir, bunların hayatınız üzerindeki etkisini görebilirsiniz. Objektif olun, hayatın ve zamanın değerini bilin.

Motivasyon Sözü: "Sınırlarını zorlamadan onların ötesine geçemezsin."

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>