Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketi ekonomik konularda bazı önlemler almanızı gerektirebilir. Harcamalarınızın ve yatırımlarınızın gidişatı hakkında bilgi sahibi olabilir, yanılgıya düştüğünüz durumları iyi yöne çevirmek için çaba gösterebilirsiniz. Maddiyat ve hisler arasında bir ayrım yapmak yerine ikisine de makul bir sınır çizmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu da seçimlerinizi, ilişkilerinizi, beklentilerinizi ve hedeflerinizi hayatınıza daha iyi dahil etmenizi sağlayabilir. Sizi büyük kazanmaktan uzaklaştıran her şeyden siz uzaklaşmalısınız. Kendi kıyılarınızı karşı kıyıya geçtiğinizde daha iyi analiz edebileceğinizi unutmayın.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcunda bir araya gelmesi günlük akışınızı düzene koymak konusunda size destek verebilir. Çalışma koşullarınız, kendi girişiminiz olan konularla birleştiğinde yeni bir sisteme geçiş yapmanızın önü açılabilir. Kadın figürlerden alacağınız destekler, yapacağınız fikir alışverişleri sizin için belirleyici olabilir. Yetiştirmek, eğitmek ve desteklemek gibi misyonlarınızın olumlu sonuçlarını alabilirsiniz.

3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber bazı konuları kendi içinizde tutmaktan vazgeçiyorsunuz. Kendinize koyduğunuz sınırlar ve engellerin ardından hayata nasıl karışacağınıza dair fikirleriniz netleşebilir. Doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlandığınız durumları kolaylaştıracak bazı haberler alabilir, kişilerin gerçek niyetlerini görebilirsiniz. İyi niyetle dahil olduğunuz, parasal yönü de bulunan girişimlerin neticelerinde ne yapacağınız ve yapmayacağınızla ilgili sınırlar daha belirgin hale gelebilir. Kendinize karşı sergilediğiniz yargılayacağı ve acımasız tutumlarla vedalaşıyorsunuz.

Mars'ın Başak burcundaki hareketine başlaması size sadece istemenin yeterli olmadığını gösterecektir. İstediğiniz, talep ettiğiniz her şey için üzerinize düşen sorumluluğun farkına varıyorsunuz. Bu da sizi çekincelerden, uzun süreli ve yoğun düşüncelerden, detaylara fazla takılmanın getirdiği vakit kaybından koruyacaktır. Gelir gider grafiğinizi çıkarabilir, borçlanmalarınızı yönetebilir ve bunları daha hızlı bir şekilde çözebilmek için ekarayışına geçebilirsiniz. Bu sayede hem hızlıca toparlanabilir hem de yeni bir alanda daha çalışmanın deneyimini edinebilirsiniz. Emek verdiğiniz kadar emek görmek ya da tam tersini düşünmek, hayatınızdaki insanlara ve olaylara karşı dengeyi doğru şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi yeniden inşa etmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz, fiziksel değişiklikler ve operasyonlar gündeme gelebilir.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi hattında ilerleyecek olması ve aynı tarihte bir Yengeç yeni ayının yaşanması hayatınızda yeni bir tarz oluşturabilir. Konuşmanız, yaklaşımlarınız, düşünme biçiminiz size getiriler sunabilir. Ancak bu dönemin enerjisini yoğun bir şekilde hissetmeye başladığınızda bu getirilerin sunulmasını beklemeyebilir ve onları almak için harekete geçebilirsiniz. Sakin ve makul tavrınıza bir hareketlilik gelecek olmasından endişelenmeyin. Bir günün 24 saat olmasını değiştiremezsiniz ama o 24 saate her zamankinden daha fazla gündem sığdırabilirsiniz. Çok yönlü yanınızı destekleyecekve eğitim fikirleri üzerinde çalışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Özellikle işinizi kurmak ve kendi konularınız üzerinde bir şeyler üretmek noktasında şanslısınız. Hayatınızın bu yönde akması gerektiğine ikna olabilirsiniz. Çevrenize göre, söylenenlerle hareket etmek her zaman olumsuz olmayacaktır. Ancak bunların etkisini biraz daha azaltmak ve bireysel kararlardan etkilenmek isteyebilirsiniz. Bunun da son derece normal bir durum olduğunun farkına varıyorsunuz. Seyahat planlarınız artabilir, yolculuk yapmanızı gerektirecek işler edinebilirsiniz. Araç kullanımı konusundaki eksiklerinizi de bu vesileyle kapatabilirsiniz. Yengeç yeni ayı da bu anlamda kriterlerinizi değiştirebilir. Günlük hayatınızı nasıl sürdüreceğiniz noktasında bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşları, aile destekli işler, evden yürütülebilecek çalışmalar ilginizi çekebilir. Sesinizi duyurmanız, varlığınızı göstermeniz kolaylaşacaktır. Bu sürecin iyi yanlarından biri de sağlık sorunlarını geride bırakıyor olmanızdır. Kendinizi mental olarak hafiflettiğinizde bedensel olarak da rahat edebileceksiniz.

Mars ve Satürn arasındaki karşı açı, ekonomik açıdan zorlandığınız noktalarda bir önlem almanızı gerektirebilir. Harcamalarınızı dengelemek,yükünüzü paylaşabilmek konusunda desteğe ihtiyacınız olabilir. Bunları reddetmek yerine kabul etmeyi, anlamayı ve çözmeyi denemelisiniz.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ikili ilişkilerle ilgili farkındalıklarınız artabilir. Hayatınızı ve zamanınızı adadığınız insanları daha iyi anlama ve tanıma fırsatınız olabilir. Bu fırsatlar olumsuz tecrübeler şeklinde gelebilir ancak sizin almanız gereken mesaj değişmeyecektir. Cömertliğinizin karşılığında gördüğünüz muameleden memnun değilseniz bunları değiştirebilir, çözüm yoluna gidebilirsiniz. Egonun, baskın gelmenin değil sevginin ağır basmasına müsaade etmelisiniz. Ticari işbirlikleri,görüşmeleri, para akışı gibi konularda aceleci olmamanızda fayda var. Beklemeye almak kendinizi garantiye almanız demek olacaktır. Güneş'in de 23 Temmuz'da Aslan burcuna geçişi size yol gösterebilir. Her işin, hayatınızdaki her insanın tüm yanlarını anladığınızda beklentilerinizi ve hamlelerinizi de ona göre belirleyebilirsiniz. Hayatınıza dahil edeceğiniz insanları ve işleri de bu kriterlere göre dahil edebilirsiniz. Ortaklıkların önünün açılması,görüşmeleri, sözleşme ve anlaşmalarla ilgilenebilirsiniz. Bu yönde danışmanlıklar almak ya da vermek üzerine kendinizi yetiştireceğiniz fırsatlarınız olabilir.

Chiron'un Koç burcunda geri harekete geçişi girişimci yanınızı saklandığı yerden çıkarabilir. Bu konuda hala eksikleriniz olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu eksiklerin kapatılmak için var olduğunu da unutmamalısınız. Çevrenizle olan iletişiminize önem vermek, fikir alışverişi yapmak ve sosyal hayatın içinde yer almak hissettiğiniz adaptasyon sorunlarını aşmanıza yardımcı olacaktır.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumu ikili ilişkilerde önemli gündemler doğurabilir. Evlilik, ilişkiyi ileriye taşımak, mutluluğunuzu destekleyecek kararlar almak gibi durumlar hayatınıza dahil olabilir. Ne istediğinizin farkında olmanın ödüllerini katlamak istiyorsanız karşınızdaki kişinin isteklerine de önem vermelisiniz. Bu sayede empati kurmayı, sorunları çözmeyi ya da en aza indirmeyi mümkün kılabilirsiniz. Baskın yanlarınızı geliştirmeye ve iyileştirmeye çalışmak hem duygusal hem de ticari anlamda işinize yarayabilir.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi gelir artışı ve beraberinde gelen kafa rahatlığıyla size nefes aldırabilir. Ortaklı ya da ek işler, aile destekleri, hakkınız olanın ya da emeğinizin size dönmesi bu dönemde ilgileneceğiniz konular olabilir. Bu yönde alacağınız haberler, öneriler ve geri dönüşler size neyin fazla neyin eksik olduğunu daha net gösterecektir. Böylece hem içinizde hem de hayatınızda uygulamaya geçerek daha sade ve mutlu bir düzenin içine girebilirsiniz. Kendinize hizmet etmenin korkulacak ya da çekinilecek bir durum olmadığını fark edecek düşünceleriniz oluşabilir.

Motivasyon Sözü: “Halihazırda ustalaştığınız şeyin ötesinde bir şey yapmaya çalışmadıkça, asla büyüyemezsiniz.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 12" R
Ay
Başak
09° 58' 02"
Merkür
Boğa
01° 17' 40"
Venüs
Boğa
21° 14' 49"
Mars
Koç
12° 20' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 26"
Satürn
Balık
17° 52' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 54"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 39"
Lilith
Başak
25° 09' 41"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>