Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür'ün Boğa burcunda hareket etmesiyle ev hayatınızla ilgili düzenlemelere ağırlık verebilirsiniz. Dekorasyon, taşınma, tadilat ve düzenleme gibi işleri tamamlamak daha iyi bir ortam kurmanızı ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Sadece fiziksel değil aile içindeki konularda da bazı iyileştirmeler yapmanız gerekebilir. Sorunların çözümü konusunda aile üyelerinin birbirlerinin fikirlerine açık olmasını sağlamalısınız. Bunu yapmak için öncelikle sizin bu yönde adım atmanız beklenebilir. Huzuru sadece maddiyatta ve mantıkta değil duygularda da aramanız gerektiğini fark edeceksiniz. Merkür'ün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu da bu farkındalığınızı geliştiriyor. Bulunduğunuz koşullara göre hareket ederken bu koşulları benimsemelisiniz. Taşınma, yer değişikliği, ev içindeki düzenlemeler ve bunların maddi yansımaları konusunda başka planlara da açık olmanız gerekebilir. Para akışını olumsuz etkilemeyecek, ilişkilerinizin de zarar görmeyeceği şekilde bir tutum sergilemenizde fayda var.

 Terazi burcunda 6 Nisan'da gerçekleşecek dolunayın etkisiyle, hayatın içinde yer almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Geri planda durmak, istedikleriniz ya da ihtiyacınız olanlar için adım atmamak sizi yormuş olabilir. Ayağa kalkarak, mücadele ederek ve fedakarlıklarınızın yönünü değiştirerek dinlenmeye başlayacağınız bir zamandasınız. Kendinizi kanıtlamak isterken kendinizden feragat ettiğinizi kabul etmelisiniz. Eğitim ve hukuksal konularda hakkınız olanı almak için müracaatlar yapabilir, yaratıcı yönlerinize odaklanarak kendiniz için nasıl bir ortam ve sistem kurmanız gerektiğine dair çalışmalar yapabilirsiniz. Chiron ve Güneş'in Koç burcunda bir araya gelmesiyle, kendinizi ifade etme yöntemlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz. Bu daha önce bilmediğiniz bir yöntem gibi görünse de aslında çevrenizde sıkça karşılaştığınız durumlarla da gündeme gelebilir. Özendiğiniz her şeyi kendi hayatınıza çekebilirsiniz. Yapamadıklarınızı geride bırakmalısınız. Gitmediğiniz yollar, gün yüzüne çıkarmadığınız fikirler sizi bir taşımayacaktır.

Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber hayatınızın yoğun ve stresli zamanlarını bir kenarda bırakarak yaşamın keyfini sürmeye odaklanabilirsiniz. Hobilerinize, el becerilerinize zaman ayırmak zihninizi daha canlı tutmanızı sağlayacaktır. Belli bir yere takılı kalmak yere çok yönlü olmanın sizi daha fazla geliştireceği bir dönemdesiniz. Dolayısıyla burada yaratıcılığınızı devreye sokmak yapacağınız en iyiolabilir. Duygusal konularda hızlı ve heyecanlı kararlar alabilirsiniz. Yeni çevrelere girmenin, tatil planları yapmanın bu yönde de katkılarını yaşayabilirsiniz. Flört ve duygusal ilişkilere adım atmak kolay olsa da bunun devamını getirip getirmemek konusunu yaşayarak tecrübe edebilirsiniz.

Koç burcunda kavuşan Jüpiter ve Güneş, sosyal ağlar ve paylaşımlar konusunda yeni bir kapı aralayabilir. İletişim ve ifade gücünüzün önündeki engeller kalktığı için kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. İşinizi büyütmek, ticari kazanımlar ve çevreler elde etmek adına iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu yöndeki girişimlerinizin, seyahatlerinizin ve işbirliklerinizin boşa çıkmayacağından emin olarak hareket etmelisiniz. Bazı konuşmaların kulağınıza gelmesi, ailenizdeki bazı kişilere dikkat etmeniz konusunda size uyarı niteliğinde olabilir. Tartışmalara sebebiyet vermemek için herkesi dinleyerek ve olayları doğru anlayarak tepki vermenizde fayda var.

20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla parasal ve sosyal açıdan doğru iletişimle ve işbirliğiyle hayatınızın gidişatının nasıl olumlu yönde değiştiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi doğru anlattığınızdan, doğru beklentiler ve girişimler içinde olduğunuzdan emin olmalısınız. Çevre, eğitim ve ticari işlerde kendinizi geliştirmek önemli olacaktır. Yoğun ve stresli geçen günlerde kullandığınız dilin ve takındığınız tavrın nasıl olduğuna dikkat etmelisiniz. Hangi yola adım atarsanız oradan devam edeceksiniz. Yeni elektronik cihazlar edinebilir, işinize ve geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

 Güneş'in Boğa burcuna geçmesiyle beraber ailevi konularda önemli gündemleriniz doğabilir. Taşınma ve değişikliklerle ilgili konularda kalıcı kararlardan almadan önce bütün aile üyeleriyle uyumlu hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Kendi bireysel alanlarınız olsa bile aranızdaki duygusal ve güven bağına özen göstermelisiniz. Gereksiz inat ve baskıcı tutumlardan sıyrılmanın yollarını bulabilirsiniz. Farklı ve sakin bir tutum sergilemek sizin çevrenize olan bakışınızı da değiştireceği için evlilik ve ortaklıklar gibi konularda da adım atmanız kolaylaşacaktır. Aileyle ya da aileniz gibi yakın olan kişilerle parasal işbirliklerine girebilirsiniz. 

Merkür'ün Boğa burcunda geri hareket etmesi bazı satınalma işlerinizi gözden geçirmenizi hatırlatabilir. Muhataplarınızı bilerek, durumunuzu ve hakkınızı gözeterek hareket etmelisiniz. Maddi durumunuzun üzerine çıkacak harcamalar yapmamak, yaptığınız harcamaların da doğru yerlere ulaşması için fiziksel ve psikolojik olarak sakin hareket etmenizde fayda var. Aile içinde bazı sorunların yeniden masaya yatırılması küslükleri bitirebilir. Bu dönemi yapıcı bir mola olarak kullanın.

Boğa burcunda kavuşan Güneş ve Kuzey Ay düğümü ev sahibi olmak ve düzenli bir hayat kurmakla ilgili fikirlerinize destek ve yön verebilir. Beklediğinizin dışında gelişmeler olsa da aslında istediğiniz hayatı kurabileceğinizi bilmelisiniz. Farklı bir yere taşınma, kendinizi daha iyi bir yere ait hissedebilme ihtimaliniz olabilir. Gayrimenkullerinizin değerlenmesi, parasal sorunlarınızın önüne geçebilir. Bu da tercihlerinizi etkileyeceği için ailenizle ya da aile kurmayı düşündüğünüz kişiyle olan planlarınızı, görüşmelerinizi de etkileyebilir. Duygusal veya maddi bir yatırım yaparken gerekli olan koşulları sağladığınız kadar kişisel gerekliliklerinizi de ön plana almalısınız.

Güneş'in burcunuzdaki Plüton ile oluşturduğu kare açı, hislerinizden emin olmak isterken temel kriterlerinize ve beklentilerinize odaklamanızı sağlayabilir. Güçlü yönlerinizi ortaya çıkaran insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bu da gerçeklerden uzaklaşmanıza, çevrenizle olan iletişiminizin zarar görmesine neden olabilir. Durumu tersine çevirmek için güç kavramını doğru bir yere koymanız gerekebilir. Hayatınızdaki olumlu yanları ortadan kaldıracak durumlarda ve ortamlarda bulunmamalısınız.

Motivasyon Sözü: “Siz ve hayattaki amacınız aynı şeysiniz. Amacınız siz olmaktır.”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 08" R
Ay
Başak
20° 25' 08"
Merkür
Koç
17° 06' 28"
Venüs
Koç
18° 42' 29"
Mars
Balık
22° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 03"
Satürn
Balık
15° 38' 45"
Uranüs
Boğa
21° 47' 14"
Neptün
Balık
28° 35' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 09"
Lilith
Başak
22° 13' 54"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>