Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Burcunuzda konumlanan Satürn sayesinde, girişimlerinizi hayata geçirme cesaretine sahipsiniz. Ayın 12'sinden itibaren Mars ve 18'inden Merkür düz hareketine geri dönerek sizi rahatlatıyor. Her şey daha basit, daha kolay görünüyor. Önünüzdeki engeller kalkıyor. Daha hızlı sonuç elde ettiğinizi görüyorsunuz. Ocak 2023 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu ile içsel olarak savaş verdiğiniz konuları sonlandırabilirsiniz. Kendinizle, kendinize reva gördüklerinizle yüzleşmek ve bunların sonuçlarına göre hareket etmek zor gelebilir. Ancak zoru başaracağınız bir dönemdesiniz. Çevrenize ayırdığınız zamanın önemli bir kısmını kendinize ayırmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. İlişkileriniz, aldığınız haberler ve günlük hayatınızı zorlaştıran her çıkmazın sizin lehinize dönmesi için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Güneş ve Merkür’ün de Oğlak burcundaki kavuşumu bu süreci tetikleyecektir. Kime ne kadar güveneceğinizi daha net görebilirsiniz. Doğru arkadaşlıklar vebirlikleri için kriterleriniz değişiyor.

Venüs’ün burcunuzda seyahat etmeye başlamasıyla kişisel düzlemde enerjiniz yükseliyor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissediyor olmak, yapmak istedikleriniz konusunda şansınızı katlayabilir. İsteklerinize, mutluluk kavramınıza uygun işler ve ortamlar ilginizi çekerken de siz de dış görünüş ve tutumlarınızla dikkatleri toplayabilirsiniz. İnsanları etkilemek, fikirlerinizi kabul ettirmek özellikle kariyerinizle ilgili konularda işinizi kolaylaştırabilir. İlişkiler açısından şanslısınız, mutlu olduğunuzu hissettiğiniz birine şans vermek isteyebilirsiniz.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile günlük yaşantınızın neye göre düzenleyeceğinizi belirleyebilirsiniz. Karar alırken bugüne kadar yaptıklarınızı ve bunların neticelerini de göz önünde bulunduruyorsunuz. Bir kırılma noktası yaşayabilir, çalışma ortamınızda ve düzeninizde yeniliğe gidebilirsiniz. Mevcut işlerinize ya da hatalarınıza takılıp kalmak yerine kendinizi daha iyisi, daha ilerisi için motive edebilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcundaki ileri hareketi aşk hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Duygusal olarak beklentilerinizi karşılamak, birbirinizi anlayacağınız birliktelikler içinde olmak sizin için artık daha mümkün olabilir. Adım atmakta tereddüt ettiğiniz noktalar bazı yanlış anlaşılmalar yaratsa da bunların tamamını netleştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu konu başta olmak üzere, hayallerinize giden ne kadar yol varsa hepsinde istediğinizi yakalayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Hayallerinizi geliştirmek, bunu bir kazanca ve hayati çabaya dönüştürecek görüşmeler vebirlikleri gündeme gelebilir. Yeniden nefes almaya ve yaşadıklarınızdan mutlu olmaya başlıyorsunuz.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu çevrenizdeki insanlara ve onlardan aldığınız darbelere karşı tutumunuzu yenileyebilir. Bitirmekte zorlandığınız ilişkiler, iyi niyetli olmayan kişilerin tavırları günlük hayatınızda sıkça karşınıza çıkabilir. Olaylara kesin ve net bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız. Unutmayın, geçtiğiniz bir dersle bir daha karşılaşmazsınız. Merkür’ün de Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması size bu dersi geçmekle ilgili fırsatlar getirebilir. Dinlenmiş, doğru değerlendirmiş biri olarak hayatınızda hangi değerin ve hangi insanın kalması gerektiğine karar veriyorsunuz.

Güneş’in burcunuza geçişi ile üzerinizdeki yükü atarak hafifliyor, motivasyonunuzu geri kazanıyorsunuz. Kendinizi arınmış hissedebilir, daha mutlu olabilirsiniz. Bu da hayatın önünüze getirdiği her şeyi daha iyi görmenizi ve yaşamanızı sağlayacaktır. Evlilik ve kariyer anlamındaki yeni kararlar, yeni bir yaşam ve beslenme düzenine geçiş, kendinize daha çok özen göstermek gibi konulara ağırlık verebilirsiniz. Bu anlamda 21 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay size yeni bir sayfa açmanın inceliklerini gösterebilir. Yüzleşmeleri değil, bunların sonuçlarını görerek hareket etmeyi gündem yapabilirsiniz. Bu da gelecek planları yapmayı, onları hayatınızda somut hale getirmeyi kolaylaştırıyor.

Venüs ve Satürn’ün burcunuzdaki kavuşumuyla ilerlemekte zorlandığınız konular sizin için biraz daha önemli hale gelebilir. Kendinizi zorlamak yerine süreci anlamaya çalışmalısınız. Bu sakinlik hali size süreçi ve yaşadıklarınızı daha iyi görme fırsatı verecektir. Bu sayede de devamını getirmeniz kolaylaşabilir. Sabırlı ve mantıklı tavrınızı sürdürmelisiniz. Yeterince hazırlığınızı yaptığınız ve maddi manevi tamamlanmışlık hissettiğiniz alanlarda önemli kararlar almak üzeresiniz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırması aile hayatınız ve evinizle ilgili bazı pürüzleri de sonlandırabilir. Bu konulardaki tutumlarınızın size neler getirdiğini, sizden neler götürdüğünü daha iyi görmeye başlayabilirsiniz. Kendi isteklerinize göre bir düzen kurmanın, bu isteklerde gerektiği noktada ve gerektiği kadar değişiklik yapmanın önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Motivasyonunuz ve hareket alanınız genişliyor. Ekonomik konular, gayrimenkul alım satımı ilgili yeni gelişmeler kapınızı çalabilir.

Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla birlikte değer verdiğiniz her şeyi daha değerli hale getirebilirsiniz. Hayatınız için, sevdikleriniz için yapacaklarınızın bir sınırı olmayabilir. Bu şekilde hissediyor olmak işinizi ve ilişkilerinizi iyileştirmekle ilgili birçok fırsatı da görmenizi sağlayabilir. Manevi yönden bir doyuma ulaşmanız, maddi gerçeklerin bir araç olduğunu tekrar hatırlatabilir. Değer gördüğünüz kadar değer vermeye, karşılığını aldığınız kadar çalışmaya özen göstermek sizi olası hayal kırıklıklarından koruyabilir.

Motivasyon Sözü: “Bir noktadan sonra vazgeçmek olanaksızdır. Erişilmesi gereken nokta da orasıdır.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 32" R
Ay
Akrep
21° 04' 23" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 54' 55"
Mars
Balık
25° 54' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 07' 39"
Uranüs
Boğa
22° 04' 02"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 39"
Lilith
Başak
22° 47' 24"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>