Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Merkür ayın 2'sinde düz hareketine geri dönüyor. Mars ve Satürn bir Hava üçgeni oluşturuyor: bu profesyonel ilerlemeniz açısından iyi bir haber. Yerinizde sağlam duruyorsunuz, kimse sizi sarsamıyor. Durumun kontrolü sizde. Ayın 30'undan önce verimli toplantılar yapacağınızdan emin olabilirsiniz! Ekim 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Başak burcundaki Merkür’ün ileri hareketine başlamasıyla ek gelir noktasında yaşadığınız aksaklıklar sona eriyor. Mali kontrolü yeniden elinize almanın verdiği rahatlıkla artık daha sistemli ve akılcı bir şekilde ilerliyorsunuz. Ekve aileden gelen desteklerle eksiklerinizi kapattıktan sonra yeni konulara odaklanmalısınız. Üzerinde fazla düşünmek, paniğe yol açacak noktaya gelmek sizi ruhsal olarak olumsuz yönde etkileyecektir. Hayatınızın akışı değişmeye başlarken kendinize bir iyilik yapın ve sizde evham oluşturan, yolunuzu tıkayan her şeyden vazgeçin. Oğlak burcundaki Plüton’un ileri hareketiyle, içinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmanız daha kolay hale gelecektir. Bunu değerlendirin ve bilinçaltınızda saklı duran, sizi aşağıya çeken herkese ve her şeye karşı yeni bir set çekin. Elle tutulan ve bir mantığa, temele dayanan konulara yönelmelisiniz. Bunu yapabilmek adına hem günlük alışkanlıklarınızı hem de kendi içinizde halletmeye çalıştığınız durumlara daha akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız. Kendinize yeni kurallar koyuyorsunuz.

Koç burcunda 9 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile birlikte düşünceleriniz, duygularınız kadar bunları ne şekilde uygulamaya koyduğunuzun önemini fark edebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızı yenileyen ve iyileştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni tanışmalar, sosyal platformlarda yapacaklarınız ve bunları nasıl değerlendirmeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu hareket etmek, hem ilişkilerde hem de trafikte daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir. İş görüşmeleriniz veya üzerinde çalıştığınız birhakkında olumlu neticeler alabilirsiniz.

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle eğitimine başladığınız konularda daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Neyin hasarlı ya da eksik olduğunu fark ettiniz. Şimdi bu durumu nasıl yöneteceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Hukuksal ve devletle ilgili yazışmalar, konular son kez önünüze gelebilir ve beklentileriniz doğrultusunda sonuçlar alabilirsiniz. Sosyal ağlar üzerinden kuracağınız arkadaşlıklarda duygusal etkileşimler alabilirsiniz.

Venüs ve Satürn arasındaki uyumlu açı, sizi ilişkiler anlamında şanslı noktaya getirebilir. Kendinize ve hissettiklerinize güvenin. İlişkilerdeki tutumlarınız konusunda yeni yöntemler deneyebilirsiniz. İyi hissedeceğiniz ve iyi sonuçlar elde edeceğiniz girişimler için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir ya da bu fedakarlığı gören siz olabilirsiniz.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcundaki kavuşumu hukuksal konulardaki kazanımlarınızı katlayabilir. Kendinizi savunmak, daha iyi ifade etmek ve asıl ihtiyacınızı konuşmak daha kolay olabilir. Etki bırakan tavırlarınız ve duruşunuzla pek çok kapıyı açabilirsiniz. Bu da size izlemeniz gereken yolun ne olduğunu daha iyi gösterebilir.

Burcunuzdaki geri hareketini tamamlayan Satürn hayata bakışınızı ve kendinizi yenilemeniz gereken bir sürecin sonrasında sizi ödüllendirebilir. Önemli ve sizin için bile radikal olabilecek değişimleri başlatabilirsiniz. Bildiklerinizin dışına çıkmanın ve bunun bir güvenlik sorunu olmadığının önemini görüyorsunuz. Sorumluluklarınız çoğalabilir, bunlarla ilgili zaman yönetiminizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bedensel değişimleriniz, kilo dengeniz gibi konularda formunuzu sağlıklı bir şekilde kurmalısınız. Beslenme düzeninizi bu şekilde planlamak daha zinde olmanıza yardım edecektir.

Güneş ve Venüs’ün 23 Ekim’de Akrep burcuna geçmesiyle kariyerinizde önemli günler gibi bekliyor olacaktır. Desteği ve kösteği aynı anda göreceğiniz için kendinizi doğru yere odaklamalısınız. Çalışmalarınız ve yönetim şekliniz işinizi geliştirmek konusunda belirleyici olabilir. İşinizde ilerlemek, kendi işinizi kurmak gibi düşünceleriniz varsa bunları gündeme alabilirsiniz. Zira görüşmelere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Maddi beklentileriniz ve bunları değerlendirme şeklinizde bazı yeniliklere gitmeniz gerekebilir. Takılıp kaldığınız ya da ısrarcı olduğunuz konuların düşündüğünüz kadar faydalı olmadığını öğrenebilirsiniz.

Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla birlikte kariyerinizde büyük yol ayrımları ve dönüm noktalarına erişebilirsiniz. Kendinizden şüphe etmenize neden olan ortamların ya da insanların, kariyerinizi olumsuz yönde etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Stratejinizi bunun üzerine kurun. Beklemediğiniz teklifler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinize ve size sunulan imkanlarına bir şans tanıyarak yeni bir yol seçmelisiniz. Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi bu konuda alacağınız kararları daha doğru bir şekilde analiz etmenize yardımcı olacaktır. Konuşmalarınıza ve bu konuşmaları kiminle yaptığınıza dikkat etmeniz bu süreçte size büyük destek sağlayabilir.

Geri hareket ederek Balık burcuna gelen Jüpiter parasal açıdan kayıp yaşamanıza neden olan konuları önünüze getiriyor. Aynı hataya tekrar düşmemek için bu uyarıları dikkate almanızda fayda var. Borç ve alacak verecek konularında hakkınızı almayı, bunu kendiniz için yapmayı öncelikli hale getirmelisiniz. Kendinize yönelik planlar ve işlemler için daha önce yapmadığınız bir şeyler varsa bunları denemeye yakın olmalısınız.

Mars’ın İkizler burcunda geri hareketine başlaması ilişkiler konusunda hızlı adımlar ve hızlı kararlardan uzak durmanızı öneriyor. Birbirinizi tanımaya ve anlamaya yönelik tavırlar içinde olmak, hem kırıcı ve fevri konuşmaları önleyecek hem de retro bitiminde alacağınız kararı destekleyecektir. Kendinize ayıracağınız zamanda neler yaptıklarınız sizin için önemlidir. Daha önce yapmadığınız bir şeylerle ilgilenmekten uzak durmalısınız. Mental ve fiziksel olarak kendinizi zorlayacağınız hiçbir aktivite ya da seyahat için ısrarcı olmayın.

Motivasyon Sözü: “Yalnızca bugün yaptıkların, bütün yarınlarını değiştirebilir.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 57"
Ay
Akrep
13° 52' 17"
Merkür
Koç
26° 02' 09"
Venüs
Balık
20° 32' 57"
Mars
Balık
04° 18' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 50"
Satürn
Balık
13° 12' 13"
Uranüs
Boğa
20° 37' 20"
Neptün
Balık
27° 46' 36"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 36"
Lilith
Başak
19° 42' 06"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>