Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mars kazanımlarınızı korumak ve ekonomik konumunuzu iyileştirmek söz konusu olduğunda size destek veriyor. Ayın 24'ünden sonra Merkür'ün sebep olduğu bazı gecikmeleri kabul etmeniz gerekse de, Jüpiter'in etkisiyle 11 Mayıs'tan itibaren rüzgâr sizden yöne esmeye başlayacak. Çabalarınızın karşılığını almakta gecikmeyeceksiniz. Mayıs 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs’ün Jüpiter ile Balık burcundaki kavuşumu sizi parasal anlamda istediğiniz ve hak ettiğiniz noktaya getiriyor. Bulunduğunuz konumdan daha iyi yerlere gelmek için yeni alanlar oluşabilir, buna bağlı teklifler alabilirsiniz. Özellikle yüksek maddi getiriler almak motivasyonunuzu yükseltebilir, yeni yatırımlar için plan yapmanızı kolaylaştırabilir. Bu dönemde iyi kazandığınız kadar iyi harcamalar da yapabilirsiniz. Aşırı ve lüks tüketime, aşırı beslenmeye karşı dikkatli olmanız sonrasında beklenmedik krizler yaşamanızı önleyecektir.

Güneş’in Boğa burcundaki yönetici gezegeniniz ile kavuşumu bugüne kadarki tüm tecrübelerinizin dışında girişimler yaptırabilir. Kontrolü yitirmek ya da kariyerinizin başka bir yöne gittiğini görmekten rahatsızlık duymamalısınız. Köşeye sıkışmışlık hissiniz, ertelediğiniz ya da bir sebepten uygulamaya koyamadığınız tüm çalışma prensiplerini önünüze getirebilir. Önemli bir yer değişikliği,değişikliği yaşayabilirsiniz. Yerinizi değiştirmekle kalmayıp sağlamlaştırıyorsunuz.

Merkür İkizler burcundaki geri hareketiyle size eski ilişkilerinizi tekrar hatırlatabilir. Sonuca bağlanamayan ve yönde olduğu belirsiz ilerleyen gönül meselelerini yeniden masaya yaptırabilirsiniz. Ancak bir karara varmanız, duygularınızı ifade etmeniz sandığınız kadar kolay olmayabilir. Akışına bırakmayı, daha basit düşünmeyi denemelisiniz. Özel yetenekleyaptığınız bir alandaysanız bu süre zarfında kendinize yüklenmek iyi bir fikir olmayabilir. Mevcut çalışmalarınız ya da üzerinde hala çalıştığınız konular varsa onlarla ilgilenmek zihninizi ve takviminizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Tatil rezervasyonlarınızı birden fazla kez kontrol ederek yaptırmanızda fayda var.

Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle eğitim ve ticari hayatınız hareketleniyor. Kendinizi geliştirmek ya dayapmak istediğiniz alanlarda beklentilerinizi karşılayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, yakın çevrenizi genişletmek, sosyal medya alanında sesinizi duyurmak ve geniş kitlelere hitap etmekle ilgili gündemleriniz olabilir. Özgüveniniz ve girişimde bulunmakla ilgili cesaretiniz yükseliyor. Satürn ve Kuzey Ay Düğümünün kare açısı 15 Mayıs haftasında sizi iletişimde ve özellikle aile ilişkilerinde zorlayabilir. Bunu bir depresyon ya da öfkeye dönüştürmek yerine, enerjinizi fikirlerinizi işlemeye ve onlarla kendinize yeni bir alan kurmaya harcayabilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte kariyerinizin sivri noktalarını törpülüyorsunuz. İşinizle ilgili konular, maddi yatırım fikirleriniz, kendinizi göstermeye yönelik projeleriniz, daha görünür olmakla ilgili istekleriniz gün yüzüne çıkacaktır. Değişimi birçok yönden yaşadığınız gibi,yaptığınız alanlarda ve insanlarda da yaşayacaksınız. Yeni bir alan seçimi ya da mevcut konumuzdaki iyileştirmelerle, aslında kendinizin yeni düzenine hizmet ediyorsunuz. Stratejileriniz daha kalıcı ve uzun vadeli olacaktır. Ego savaşları ve kontrol dürtünüzün sağlıksız bir şekilde ilerlemesi, işleri sizin için zorlaştıracağını düşünmeli ve hırs ile kararlılık arasındaki dengeyi doğru kurmalısınız.

Neptün ve Mars’ın Balık burcundaki kavuşumu, parasal konularda içinizden geldiği ve hissettiğiniz gibi hareket etmekle ilgili sorunlarınızı çözebilir. Kendinizi özgür ve değerli hissedeceğiniz işlerin içinde olmak, bunlar için girişimlerde bulunmak isteyebilir ve adım atabilirsiniz. Nereden ve ne şekilde kazanç elde etmek istediğinize dair planlarınız olacaktır. Endişelerinizden ve motivasyon eksikliğinizden sıyrılıyorsunuz. Çevreniz büyüyor.

İkizler burcundaki Merkür ve Güneş’in kavuşumuyla elinize geçen fırsatların önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi herkesin ve her girişimin içinde öne çıkaran bir etki altındasınız. Bu sayede hem yeni fikirleriniz için destek bulabilir hem de yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Gelip geçici bir durum oluşmaması, buradaki kararlılığınıza bağlı olacaktır. Yetenekleriniz göz dolduruyor. Aşk hayatınızı hareketlendirecek ve size keyifli anlar yaşatacak tanışmalar söz konusu olabilir. Tatil planlarınız, keyifli vakit geçirmek için bir hobiyle uğraşmanız sizi hem duygusal hem de kazançlar anlamında olumlu yönde etkileyecektir.

Koç burcuna geçecek olan Mars size hızlı kararlar, aniden gelişen planlar ve yolculuklar getirebilir. Aynı anda birçok yerde ve konunun içinde olabilirsiniz. Hem kariyerinizi hem de yakınlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyecek bir tempo içine girebilirsiniz. Sosyal bir dönemdesiniz. Özellikle Jüpiter’in de Mars ile kavuşacak olması geniş kitlelere hitap etmek ve fikirlerinizi ilan etmek için sizi destekliyor. Çıkacağınız yolculuklarda araç kullanımına dikkat etmenizde fayda var. Hızlı manevralar sizi hazırlıksız yakalayabilir. Yakaladığınız fırsatları düşünün ve enerjinizi bunların gereği için harcayın. Dilinize ve öfkenize hakim olmak en büyük avantajınız haline geliyor.

Venüs’ün Boğa burcundaki hareketiyle birlikte dikkatinizi ev işlerinize verebilir. Düzenlemeler, taşınma işlemleri, daha kaliteli ve konforlu, uzun ömürlü alanların hazırlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi nasıl mutlu hissedeceğinizin cevabını evinizde buluyorsunuz. Huzurlu bir ortamda yaşamanın, buna çaba göstermenin ödüllerini toplayacaksınız. Merkür’ün gerileyerek Boğa burcuna geleceğini de hesaba katmalı, planlarınızı buna göre ilerletmelisiniz. Kaliteyi ucuza alamayacağınızı, bedelinin bazen iyi bir hazırlık olacağını aklınızdan çıkarmayın.

Ay sonunda İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile birçok projeniz hayata geçiyor. Zamanınızı ve yetilerinizi doğru değerlendirmek için elinizde çok fazla seçenek olabilir. İçlerinden en etkili olanı seçmek sizi zorlasa da mümkün olduğunca bunu sağlamaya gayret etmelisiniz. Bu sayede kendinizi daha iyi ifade edeceğinizi, girdiğiniz ortamlarda da yaptığınız işleri daha etkili bir şekilde sunacağınızı unutmayın. Aşk hayatınızda da yeni bir adım atabilir, beklentilerinizi karşılayacak eğlenceli ve mutlu bir birliktelik için yeni insanlarla tanışmaya daha sıcak bakabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "İnsana dışarıda olanlar değil onun içinde olanlar yol gösterir."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 42" R
Ay
Akrep
23° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 20"
Mars
Balık
26° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 29"
Satürn
Balık
16° 08' 49"
Uranüs
Boğa
22° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 22"
Lilith
Başak
22° 48' 47"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>