Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
28 Ocak tarihine kadar devam eden Venüs retrosunun etkisiyle kendi köşenize çekiliyorsunuz. Önemli ilişkileriniz söz konusu olduğunda çok daha yabani ve korkak davranıyorsunuz. 14 Ocak'ta başlayan Merkür retrosu geri çekilme ihtiyacınızı daha da artırıyor.  Ocak 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile içten içe durdurulduğunuzu düşündüğünüz meselelerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Güçlü bir iradeye sahip olduğunuzu önce kendinize ispatlıyorsunuz. Arkadaşlarınız, yakın çevreniz ya da ailenizden olabilecek biri ya da birilerinin sizinle ilgili gerçek niyetini öğrenebilir, insanlarla olan sınırlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Size ve hedeflerinize hizmet etmeyecek insanlarla bir arada bulunmak istemeyebilir, size bunu hissettiren durumları ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai harcayabilirsiniz. Kendinize karşı acımasız olduğunuzu düşünmeyin, dik durabilmek için adımınızı sağlam yere basmanız gerektiğini düşünün.

Aynı tarihte Merkür’ün burcunuzda ilerlemeye başlaması, özgüveninizi tazeleyebilir. Hedeflerinizi planlayabilir, bunlar üzerine konuşabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Beklenmedik tanışmalar yaşantınızın bu döneminde güzel ve önemli izler bırakabilir. Bu kapsamda söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var. Zira 14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketine geçecek olması, buradaki konularla ilgili size sınava tabi tutabilir. Burcunuzdaki Satürn’ün öğretilerinden destek almalı, tamamen kendi bildiğinizle hareket etmek yerine çevrenizde bıraktığınız etkiye göre de tutumlarınızı belirlemelisiniz. Anlaşılır bir dil kullanmak ve olumsuz eleştiriden uzak olmak, Retro dönemini en az hasarla geçirmenizi sağlayacaktır.

Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareket edeceği, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçeceği ve Yengeç burcunda bir dolunayın gerçekleşeceği 18 Ocak tarihi itibariyle, sizi zorlayan her şeye bir sünger çekiyor yenilenmenize olanak sağlayan konulara yer açıyorsunuz. Hem aile hayatınızda hem de kariyerinizle ilgili konularda geleneklerin dışına çıkıyorsunuz. Bununla ilgili girişimlerinizi doğru bir şekilde değerledirmeniz doğru bir mücadele vermenizi sağlayacaktır. Aile kurmak, yeni biralanı oluşturmak için geçmişteki hatalarınıza çekilmek yerine önünüze bakmayı tercih etmelisiniz. Bildiklerinizin dışında gelişmelerin yaşanacağı bir sezona giriyorsunuz. Güç savaşlarına girmemeli, karşılaştığınız insanlar ve teklifler konusunda direnç göstermeyi bırakmalısınız. Yengeç dolunayı çalışma hayatınız ve günlük yaşantınızla ilgili netliği gözler önüne serdiğinde bunu kabul edin. Bu sayede karşılaşacağınız zorluklara çözüm bulmanız da kolaylaşacaktır. Sağlığınızla ilgili iyi gelişmeler yaşanabilir, psikolojik olarak yorulmanıza neden olan problemlerinizi aşmaya başlayabilirsiniz.

20 Ocak’ta Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte hayatınızın birçok alanında yenilendiğinizi fark edebilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor, nerede olduğunuzu ve nereye gideceğinizi daha iyi görebiliyorsunuz. Toplum içinde varlığınızla, duruşunuzla kendinizi belli edebilir yaptığınız girişimlerle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkiler bu dönemde hız kazanabilir, ilgi çekici olmanız sebebiyle önemli tanışma hikayelerine dahil olabilirsiniz.

Mars’ın 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçmesi, sizi iç dünyanızda bir yolculuğa çıkarabilir. Kendi halinizde kalmak isteyebilir, sadece günlük işlerinizi tamamlayarak kalan zamanı kendinize ayırabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz, düzene koymak istediğiniz konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Sizden gizlenen durumlar, gizli düşmanlıklar karşısında öfkenize yenik düşmemeye özen göstermelisiniz. İçten içe kendinizi bu düşüncelerle doldurmanız, sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyecektir. Meditasyon ve yalnız başınıza yapacağınız başka aktivitelerle ruhsal açıdan kendinizi destekleyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bile bir kenara çekilir.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 17" R
Ay
Terazi
26° 28' 19" R
Merkür
Koç
16° 10' 53"
Venüs
Koç
22° 26' 29"
Mars
Balık
24° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 47"
Satürn
Balık
15° 56' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 42"
Lilith
Başak
22° 34' 03"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>