Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın 6'sından itibaren aşk hayatınızın tüm parıltısını kaybettiğini düşünüyorsunuz. Bu yüzden siz de odağınızı ev yaşamınıza çeviriyorsunuz ve partneriniz karşısında adeta ateşle oynuyorsunuz. Eğer ona gerçekten değer veriyorsanız bu şekilde riskler almaktan kaçının. Yoksa kaybeden taraf siz olursunuz! Ayın 25'inden itibaren ilişkilerinizde huzura kavuşuyorsunuz.  Kasım 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yorulduğunuz ama bir sonuç alamadığınız her işinizin çözüme kavuştuğuna şahitlik edebilirsiniz. Sizin dışında gelişen koşullara pek müdahale edememiş olabilirsiniz. Ama payınıza düşen bir şeyler olduğunu, bazı yaklaşımlarınızı değiştirmeniz gerektiğini anlıyorsunuz.

5 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile tıpkı bir doğum sancısı gibi, hayatınıza dahil edeceğiniz yeni kararlarınızın kıvranışını yaşayabilirsiniz. Bu cümle sizi ürkütmesin, çünkü kucağınıza mucizeler alacaksınız. Aynı gün Venüs’ün de Oğlak burcuna geçmesi, sizin için bir koruyucu kalkan oluşturuyor. Ne yapacağınızdan emin olmanın verdiği rahatlıkla bu dönemi en verimli şekilde geçirebilirsiniz. Kaygılarınızın önsezilerinize gölge düşürmesine müsaade etmemelisiniz. Kendinizi bu şekilde yeniden inşa ediyorsunuz. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi, yeniay sonrası konuşmalarınızın daha etkili olmasını sağlayacaktır. İfade etmek kadar nasıl ifade edeceğiniz de oldukça önem arz ediyor. Son sözü söyleyen olabilirsiniz

Merkür ve Satürn’ün kare açısı, Ayın Kova burcunda bulunması duygusal açıdan bir türbülans etkisi oluşturabilir. İstemediğiniz sözcükler kullanmanız gerekebilir. Sabırlı olun. Her şeyi olduğu gibi bu hissi de yavaş yavaş içinizden atacaksınız. Bugünlerde bir sorun yaşarsanız, Kasım sonunda toparlama imkanına kavuşabilirsiniz. Bu düşünce sizi rahatlatmalı, nasılsa toparlanacak diye bile bile bir olumsuzluk yaratmaya itmemelidir.

19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Yönetici gezegeniniz Uranüs’ün de etkisini hissedeceğiniz bir sürecin içindesiniz. Zincirleri olan biri değilsiniz ama isteklerinizi gerçekleştirmenize engel olan bir şeyler olduğunu düşünüyordunuz. Sınavda bilmediğiniz yerden bir soru gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ailenizin desteği, onlardan öğrenecekleriniz konusunda kendinizi kısıtlamamalısınız. Gayrimenkulleriniz, yaşam alanlarınızla ilgili önemli değişiklikler, alım satım gibi işlemler gündeme gelebilir. İşinizi de etkileyecek bir alan değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Hayat hikayeniz her neyse… Belki boşanıyorsunuz belki ülkeden ya da bir şehirden ayrılıyorsunuz. Belki de kaybettiğiniz sağlığınızı yeniden kazanmaya çalışıyorsunuz.

20 Kasım’da Merkür ve burcunuzdaki Jüpiter arasında bir kare açı meydana gelmesi, size büyük konuşmalar yaptırabilir. Fanatik ve bildiğinden şaşmayan bir zihinde olmak size avantaj sağlamayacaktır. Hayatınızda gerçekten olumlu değişimler yaşamak istiyorsanız, bu kare açıyı olaylara geniş açıdan bakmak ve işinizi geliştirecek önemli fikirler üretmek için kullanmalısınız.16-17-18-19 Kasım zamanlarında tanışacağınız kişi ya da geçmişten gelen kişi çok önemli bir ilişki düşüncesi için gelmiş olabilir. Tabi burada koşulları siz değerlendireceksiniz.

22 Kasım sonrası Güneş ve Merkür Yay burcuna geçiyor, 29 Kasım’da da tam kavuşum gerçekleştiriyor. Bu da sosyal hayatınızın renkli ve kişisel gelişim açısından şanslı günlere erişeceğine işaret ediyor. Arkadaş çevrenizde aranan kişi olabilir, birçok toplumsal projenin içinde yer alabilirsiniz. Kendinize maddi ya da manevi anlamda yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğer daha önce bu noktada girişimleriniz olduysa ve istediğinizi elde edemediyseniz, sonuç almak şimdi daha fazla mümkün olabilir. Kasım ayını şanslı ve karlı kapatacaksınız.

Motivasyon Sözü: “Bir kalp, gerçekten istediği şeyi sadece deneyimle keşfedebilir.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 42" R
Ay
Yay
09° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 03' 08"
Venüs
Koç
26° 45' 20"
Mars
Balık
27° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 21"
Satürn
Balık
16° 15' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 05"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 47"
Lilith
Başak
22° 57' 20"
True Node
Koç
15° 30' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>