Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın 6'sından itibaren Ay, Güneş, Mars ve Venüs duygusal yaşamınızı ateşlendiriyor. Eğer ruh ikizinizi arıyorsanız sizi baş döndürücü bir ayın beklediğinden emin olabilirsiniz. Gözünüz aşk meşk işlerinden başka bir şey görmüyor. Ayın 17'sinden itibaren sizi besleyecek bir arkadaşlık ilişkisine adım atabilirsiniz.  Ekim 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; sürüncemede kaldığınızı hissettiren her şeyden uzaklaşacağınız bir Ekim ayına giriyorsunuz. 6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile gitmek ve kalmak arasında sıkıştığınız konulardan kendinize bir amaç edinerek kurtuluyorsunuz. Hayatınıza yeni bir ilişki ya da çaba dahil etmek, aldığınız nefesin sizi rahatlatmasını sağlayacaktır. Hukuki konularda yüz güldüren gelişmeler yaşanabilir. Plüton'un da aynı gün Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması, geçmişin bazı izlerini siliyor. Engellendiğiniz ya da her şeyi kaybettiğiniz noktada aslında yönünüzü kendi içinizde bulabilirsiniz.

7 Ekim’de Venüs'ün Yay burcundaki seyahati, sosyal çevrede görünen ve aranan biri olmanızı sağlayabilir. Birçok projede ön sırayı alabilir, yeni ilişkilerle hem maddi hem de manevi kazanımlarınız konusunda tecrübeler elde edebilirsiniz. Yabancı dil ve yurtdışı idealleriniz için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

8 Ekim’de Güneş ve Mars'ın Terazi burcundaki kavuşumuyla aileniz ve bazı akrabalarınızla yaşanan sorunların, alacak verecek davalarının lehinize sonuçlanması mümkün olabilir. Her zaman etik ve eşit davranmanızın meyvelerini topluyor, haklılığınızı ispatlıyorsunuz. Güneşin 9 Ekim’de burada geri hareketteki Merkür ile de kavuşması, bunlarla alakalı konularda kendimizin tekrar tekrar anlatmanıza sebep olabilir. Özeleştiri yapmanız gereken bazı eski konular tekrar gündeme geldiğinde, bunu artık bu konuyu sonlandırmak üzere gelen bir fırsat olarak görmelisiniz.

11 Ekim’de burcunuzda ileri hareketine başlayacak olan Satürn, verdiğiniz mücadele ve sınavların yönünü de değiştiriyor. Üzerinize düşen tül sorumlulukları yerine getirmeniz gerektiğini anlamakla geçen birkaç ayın ardından, kendinizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak yeniliyorsunuz. Bu dönemde yaşadığınız kilo problemlerinden ilişkilerdeki aksaklıklara kadar sizi doğrudan ilgilendiren her konu, düzene giriyor. Jüpiter'in de 19 Ekim’de burcunuzda ileri hareket edecek olması buradaki şansınızı katlayabilir. Daha umutlu ve kazançlı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

18 Ekim’de Merkür Terazi burcundaki geri hareketini sonlandırdığında sizin için de bazı endişeler son bulmuş olacak. Düşüncelerinizin rahatladığını, taşların yerine oturduğunu görebilirsiniz. Gelir gider dengenizde iyileşmeler yaşanabilir.

20 Ekim'de Koç Burcunda bir dolunayın gerçekleşmesi, bir şeylere öncülük etmek konusundaki çekincelerinizi geriye, sizi ise ileriye itiyor. Ne düşündüğünüzü hem sözlerinizle hem de tavırlarınızla çevrenize yansıtabilirsiniz. Bu durum bazı insanlar için sorun teşkil etse de, bazı insanların da sizinle işbirliği yapmak istemesiyle sonuçlanabilir. Ticari faaliyetlere açıksınız.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçtiğinde çalışma hayatınız vealanlarınız daha fazla önem kazanabilir. Üzerindeki toprağı atıyor, özgüven ve kontrol mekanizması ile bazı ipleri elinize alıyorsunuz. Mars'ın 30 Ekim’de Akrep burcuna geçecek olması, buradaki yoğunluğunuzu ve stresinizi arttırabilir. Ön planda olmaya ve fark yaratmaya çok açık olacağınız bir dönemdesiniz. Stratejik hareket etmek, gerektiğinde beklemeyi bilmek size istediğiniz birçok şeyi getirebilir.

Motivasyon Sözü: "Sonuçlarının değişmesini istiyorsan, sebeplerini değiştir."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 52" R
Ay
Başak
17° 08' 34"
Merkür
Koç
17° 13' 44"
Venüs
Koç
18° 21' 56"
Mars
Balık
21° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 14"
Satürn
Balık
15° 37' 07"
Uranüs
Boğa
21° 46' 19"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 11"
Lilith
Başak
22° 12' 03"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>