Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
10 Eylül'e kadar Venüs ve Jüpiter kulağınıza ilişkinizi resmileştirme fikirleri fısıldıyor. Birlikte yaşama, evlilik gibi ortak projeler sizi birbirinize yakınlaştırıyor. Ayın 26'sına kadar mutluluk yanınızdan ayrılmayacak. Bekarsanız etrafınıza iyice bakın. Beklediğiniz kişi her an kapınızı çalabilir! Eylül 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; kendiniz ve kazanımlarınız arasında bir dengeye kavuşacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle, kendinize karşı daha ılımlı ve uzlaşmacı bir hal alıyorsunuz. Daha büyük düşünmek, paylaşmak ve birlikte yol almak temaları gündeminiz olabilir. Tanışacağınız yeni insanlar size bu konuda destekçi olacaktır. Hukuki konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

07 Eylül, Başak burcunda bir yeniayın gerçekleşmesi, aile büyüklerinizin finansal kaynaklarıyla ilgilenmenizi sağlayabilir. Miadı dolan ve yenilenmesi gereken projelere öncülük yapabilirsiniz. Hem ekonomik hem de ruhsal açıdan bir toparlanma dönemine girmeniz, hayatınızı yoluna koymanızı kolaylaştıracaktır. Sahip olduğunuz her şeyi verimli sonuçlara taşıyorsunuz.

10 Eylül, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkilerde vehayatında daha sahiplenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Gelecek planlarınız konusunda yoğun istekleriniz olabilir ve bunların etkisiyle yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı fikirleri ve projeleri paylaşmak isteyebilir, vaktinizi konuşmaya değil sadece çalışmaya ayırabilirsiniz. Topluma karşı benlik duygunuz yoğunlaşıyor.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcundaki seyahati, kararsızlık yaşadığınız dönemleri geride bırakmanızı sağlayacaktır. İyi ve daha iyi arasında çok fazla git gel yapmamanız gerektiğini anlıyorsunuz. Bir karara varmak ve yeni girişimlere atılmak için oldukça ideal bir zamandasınız. Hareketli bir dönemin meyvesini ancak ona ayak uydurabilirseniz toplayabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ve bir yer değişikliği yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile ekonomik özgürlüğünüz konusunda ciddi bir adım atabilirsiniz. Refah düzeyinizin yüksek olmasını istemek en büyük hakkınız. Ancak bunun için gerekli koşulları da yerine getirmelisiniz. Değerlerinize gölge düşüren her şeyden uzaklaşarak kendinizi bu kez kendiniz için feda ediyorsunuz. Bazı kaynakları yitirebilir ya da sonlandırmak isteyebilirsiniz.

22 Eylül, Güneş Terazi burcuna geçtiğinde, bir amaca bağlanmadan yaşamamakla ilgili tereddütleriniz son buluyor. Aslında bir amacınız olduğunu, hayata ve ilişkilerinize dair iyicil katkılar yapabileceğinizin farkına varıyorsunuz. Sosyal mecraların kullanımı ve duygularınızın ifadesi kolaylaşabilir. Sıkı çalışırsanız buradan kendinize yeni bir kapı bile açabilirsiniz. Zira daha görünür bir hal almanız, sizi gerek seyahatler gerekse çalışmalarınızla yeni bir alana götürecektir.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcundayken gerilemeye başlaması, yeni insanlar tanımak konusunda sizi durdurabilir. Bunun önüne geçmek kimi zaman imkansız olabilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken, kiminle neyi ne kadar paylaşmanız gerektiğini iyi bilmenizdir. Anlaşmalar ve yurtdışı bağlantılı çalışmalarla ilgili maddeleri, daha dikkatli şekilde değerlendirmelisiniz. Yeni fırsatlardan ziyade mevcut anlaşmalar önceliğiniz olabilir.

Motivasyon Sözü: "Bir zorluğun üstesinden gelmenin sadece bir yolu vardır: onun üzerine gitmek.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 60" R
Ay
Akrep
18° 49' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
24° 41' 34"
Mars
Balık
25° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 05"
Satürn
Balık
16° 06' 38"
Uranüs
Boğa
22° 03' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 01"
Lilith
Başak
22° 46' 12"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>