Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
22 Haziran'a kadar devam eden Merkür retrosu etkisiyle içinize kapanıp bazı ilişkilerinize kafa yorabilirsiniz. Sonrasında arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla iletişiminiz güçleniyor. Aşk hayatınız söz konusu olduğunda kafanız başka yerde ve sevgi göstermek için pek vakit bulamıyorsunuz. Haziran 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yetilerinizi en güzel şekilde uygulayacağınız ve gözle görünür bir değişimin öncüsü olacağınız bir aya giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcundaki kavuşumu, becerilerinizin bir hobi olmaktan çok daha öteye giderek hayatınızın bundan sonraki kısmına etki edecek bir yatırım kaynağına dönüştüğünü görebilirsiniz. Bilgiyle süsleyeceğiniz bu süreç sizin için hem çevresel hem de maddi anlamda kazançlı olacaktır.

Venüs ayın ilk günlerinde Yengeç burcuna geçiyor ve çalışma hayatınızdaki sahiplenici tutumunuzun dozunu arttırıyor. Üzerinize fazladan alacağınız her işe mutlulukla yaklaşabilir ve size iyi dönüşler yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak burada yardımseverliğin bir baskıya dönüşmemesi konusunda dikkatli olmalısınız.

İkizler burcundaki Güneş Tutulmasıyla hayatınızın dönüm noktasını yakalıyor ve artık hayatınızda birçok konuyu netleştirmeye başlıyorsunuz. Hem çalışma düzeniniz hem de sağlığınızı düşünerek hareket edecek ve bunu hayatınızda kalıcı bir hale getireceksiniz. Geri hareketteki Merkür ile Güneş’in kavuşumu da burada size bir telafi süreci oluşturabilir. Yeni bir yapılanmaya giderken böyle bir sürecin içinde olmak aslında sizin için çok büyük bir fırsat. Dikkatli olduğunuz sürece her sonucu en güzel şekilde lehinize çevirebilirsiniz.

Mars karşıt burcunuz Aslan’a geçiyor ve ikili ilişkiler noktasında gündeminiz hız kazanıyor. Bütün gözler üzerinizde olabilir, adım atmak veya karşı taraftan atak beklemekle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi halinde öfkeli halinizi sakinlikle korumayı başarırsanız günün sonunda gülen yüz siz olabilirsiniz.

Jüpiter, Balık burcundaki seyahatinde geri hareketine başladığında, değerleriniz ile ilgili konularda bazı aydınlanmalar yaşayabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Finansal yatırımlarınızda yeni değerlendirmelere gidebilirsiniz. Bu belki yeni birimkanı olabilir, belki de elinizdeki imkanlarla ilgili farklı açıları görmenizi sağlayabilir.

Güneş, Yengeç burcuna geçerek günlük sorumluluklarınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Oldukça yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz ancak neyin ne olduğunu ve nasıl yönetmeniz gerektiğini daha iyi göreceğiniz için ideal bir zaman yönetimi yapabileceksiniz. Bunca emeğinizin karşılıksız kalmadığını gördüğünüzde motivasyonunuz da artacaktır. Merkür’ün ileri harekete geçmesi, yeteneklerinizi ve fikirlerinizi daha iyi ifade etmenizi ve günlük hayatınıza daha hızlı ve pratik şekilde taşıyabilmenizi kolaylaştırıyor. Artık eski hatalara düşmüyorsunuz.

Oğlak burcundaki dolunay ile geçmişle ilgili tüm konuları tamamlıyor ve artık burada yaşananlarla ilgili kendinize yeni bir disiplin oluşturuyorsunuz. Hırsınız ve isteğiniz arasındaki ayrımı görmek, olaylara olan bakış açınızı ve tutumunuzu iyileştirecektir.

Neptün yönetici olduğu Balık burcunda geri harekete geçtiğinde, kazanmak ve değerli hissetmekle ilgili şüphelerinizi ve yanılgılarınızı iyileştirecek gelişmeleri önünüze serebilir. Bu süreçte sezgileriniz size rehberlik edeceği için hayal kırıklıklarını sizi ileriye taşıyacak bir aracı olarak görmeniz işlerin daha kolay olmasında neden olacaktır.

Venüs ay sonunda karşıt burcunuz Aslan’a geçiyor. İkili ilişkilerinizde şansınızın açılacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ortaklarınızla olumlu ticari faaliyetler olabilir ve hamlelerinizle herkesin kazanacağı bir düzenek oluşturabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "İnsan için yalnızca çalışmasının, gayretinin ve halis niyetlerinin karşılığı vardır."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 39" R
Ay
Akrep
22° 48' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 12"
Mars
Balık
26° 01' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 31"
Satürn
Balık
16° 08' 25"
Uranüs
Boğa
22° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 45' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 19"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>