Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bugünlerde moraliniz pek iyi değil. Birisi canınızı sıktığında sabırsız bir şekilde tepki gösteriyorsunuz ya da o kişi yokmuş gbi davranıyorsunuz. Şubat 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2021

Kova Burcu

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, bu ay tabir-i caizse en çok da sizin için gümbür gümbür geliyor. Hem doğum günü ayınız hem de bu ay burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile yılın en parlak zamanlarından birine doğru ilerliyorsunuz. Güçlü bir değişimin arefesindesiniz. Hayatınızda neyin olup bittiğini su sıralar çok fazla algılayamıyor olabilirsiniz. İki yönetici gezegeniniz arasındaki kare açı, sizi bu anlamda biraz zorluyor olsa da ilişkiler ve ekonomik anlamda deneyimleyeceğiniz gelişmelerin de yardımıyla, yeni başlayacak olan konuları daha iyi anlayacaksınız. Medeni durumunuzun değişmesi, ilişki ve evliliklerinize yeni bir yön belirleme, çocuk sahibi olmak ya da hayatınıza yeni sorumluluklar gibi gündemlere hazırlıklı olmalısınız.

Şubat ayını, başarıya ulaşma ve emeklerinizin karşılığını alma ayı olarak görebilirsiniz. Güçlü ve sağlam bir irade ile isminizi gündeme getirebileceğiniz bir dönem başlıyor. Geçmiş yorgunluklarınız sizi yanıltmasın. Karşınıza çıkan engelleyici ya da baskıcı olayları olumsuzluk olarak değerlendirmemelisiniz. Aksine bunlar sizi geliştiren ve yeni fırsat kapılarını açan anahtarlar gibi olacaktır. Enerjinizi düşürmeden ve strese kapılmadan hareket ederek gökyüzünün bu büyük ve güzel desteğini biraz daha büyütebilirsiniz. Sizin bile düşünemeyeceğiniz etkili ve farklı çıkış noktaları karşınıza çıkabilir. Venüs’ü burcunuzda ağırlıyor olmak da bu süreç içerisinde yüzünüzü ziyadesiyle güldürecek gelişmeleri beraberinde getirebilir. Sezgilerinize kulak verin, doğru yolu bulabileceğiniz gibi özgüveninizi de tazeleyebilirsiniz.

Burcunuzda gerileyen Merkür, 20 şubat tarihine kadar geçmişi önünüze dökebilir. Sürekli içinizde isyan etme isteği ve hiç olmadığı kadar “Aptal yerine mi koyuluyorum?” duygusu oluşabilir. Bu bağlamda daha sağlıklı ve düzgün bir düşünce biçimi içinde olmalısınız. Hayatın içinde bazı şeyler güzelleşirken bazı şeyler de kötüleşebilir. İlerleyen zamanlarda hangisinin daha ağır basacağını sizin şu andaki duygu kontrolünüz belirleyecektir.

27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay, size günlük çalışma alanlarınız ve kariyerinizde bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmediğini düşündürtebilir. Biraz daha sabırlı olursanız yaptığınız çalışmaların ödüllerini alabileceğiniz gelişmeler sizi bulabilir. Maddi konularınız ve kazanç yollarınızla ilgili yenilikçi bir yaklaşım benimsemeniz gerekebilir. Aile ve ilişkilerinizle ilgili mücadele vermeniz, yol ayrımlarına gitmeniz ve hatta belki de yeni yollar bulmanız gündeminiz olabilir. Detaylara çok kapılmadan, dikkatli ve sağduyulu hareket ettiğinizde kazançlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınızda, size ciddi kararlar aldırabilecek sürpriz tanışmalar ve karşılaşmalar bu ay sizi bulabilir. İhtimalleri sıralarken olumlu gelişmelere odaklanarak hareket etmelisiniz.

Şubat 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 11" R
Ay
Başak
23° 27' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Koç
19° 01' 30"
Mars
Balık
22° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 35"
Satürn
Balık
15° 40' 16"
Uranüs
Boğa
21° 48' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 03"
Lilith
Başak
22° 15' 36"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>