Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın 14'üne kadar Venüs, Jüpiter hatta 12 Nisan'daki Yeniay bile sizi mutluluktan göklere çıkaracak. İlişkiniz varsa partnerinize sevginizi göstermek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bekarsanız, bu ay yaşayacağınız bir tanışıklık güzel bir aşk hikayesinin başlangıcı olabilir. 23 Nisan'a doğru yaşamınızda büyük bir değişim yaşayabilirsiniz. Nisan 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle fikirlerinizin kazanca dönüştüğüne şahitlik edeceğiniz bir Nisan ayına başlıyorsunuz. Hızlı ve pratik işlevlerle değerlendirme ve girişimler sizi bekliyor. Kendinizi daha etkili bir şekilde ifade etmeniz ve yeni bağlantılar kurmanız söz konusu olabilir. 12 Nisan’da burada gerçekleşecek yeniay, bu pozitif halinizi destekliyor ve beklediğiniz gelişmelerle ilgili güzel başlangıçları beraberinde getiriyor. Geçmişin sancılarına veda ediyorsunuz.

14 Nisan’da Venüs, yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçerek sevdiğinizi ve sevildiğinizi özgürce hissedebileceğiniz bir dönemi başlatacaktır. Duygularınızı sıcak ve samimi şekilde ifade edebilecek, aile hayatı ve yuva konusundaki fikirlerinizi dışa vurabileceksiniz. 19 Nisan’da Güneş ve Merkür, Boğa burcunda bir araya gelerek bu hislerinizi güçlendirmeye hazırlanıyor. Düşüncelerinize sadık kalarak hareket edeceğiniz ve sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sabit fikir şu aşamada size mantıklı gelebilir ama her zamanki geniş perspektife yine ihtiyacınız olacaktır, bu yeteneğinizi kullanmaya devam etmelisiniz. Bu size amaçlarınız için kararlılıkla yürürken yön arayışınızda destek olacaktır.

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçiyor. Bu durum özellikle günlük rutinleriniz konusunda daha dürtüsel aksiyonlar almanıza neden olabileceği gibi çalışma koşullarınızla ilgili bazı konularda harekete geçmenizi de zorlaştırabilir.

27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile kariyerinizle ilgili bazı konuları yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz ya da bunu yapmanız gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Plüton’un da aynı gün geri hareketine geçmesiyle, öğreneceklerinizin ışığında bu yapılandırmaya destek bulabilirsiniz.

30 Nisan’da ayı sonlandırırken Güneş ve yönetici gezegeniniz Uranüs Boğa burcunda buluşuyor. Hayatınıza şaşırtıcı bir uyanış etki edebilir. Karşılaşacaklarınız sizi bile şaşırtabilir. Özellikle aileniz ve aile kavramıyla ilgili gündemlere kafa yorabilirsiniz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Başlamak için koşulların mükemmel olmasını beklemeyin. Başlangıç, koşulları mükemmel hale getirecektir." Alan Cohen

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>