Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Venüs ayın 1'inden itibaren ilişkilerinizde soğuk rüzgârlar estiriyor. Ayın 11'inde ona Plüton da eklenince tutkularınızı rafa kaldırmaya karar veriyorsunuz. Yoğun duygular sizi tedirgin ediyor çünkü kontrolünüzü kaybetmek istemiyorsunuz. 19 Aralık'tan itibaren retro hareketine başlayan Venüs duygularınızı analiz etmeye yönlendiriyor.  Aralık 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, mücadele ve yeni şeyler öğrenmekle geçen 2021 yılının son ayında artık siz de bazı düğümleri son kez atıyorsunuz. Hayatınızla ilgili önemli planlar, yaşamanızı etkileyecek maddi manevi kazanımlar üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Artık bu konuda daha isteklisiniz. Çünkü bu isteğinizin sizi taşıyacağı yerleri deneyimlediniz ve ikna oldunuz. Hayatınızın hamuru tecrübelerinizle şekilleniyor.

4 Aralık’ta Yay burcundaki güneş tutulmasıyla birlikte, sosyal çevreniz ve burada yaşadıklarınızla ilgili önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Zaman kavramınız, zamana dahil ettikleriniz üzerinde yeniden düşünebilirsiniz. Kaybettiğiniz insanları ve imkanları geri almanın mümkün olmadığı yerde, kendinize yeni seçenekler sunmanız gerekiyor. Buna yoğunlaşabilir, birikimlerinizi yeni insanlarla paylaşabilir, birtakım değişiklikler yaparak sizi mutlu edecek yeni alanlara dahil olabilirsiniz.

8 Aralık’ta Mars’ın ve burcunuzdaki Jüpiter’in bir kare açı yapması, ev hayatınızı da etkileyen konularda bazı gerilimler çıkarabilir. Çelişkiye düşmekten ziyade istemediğiniz işler ve sonuçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı fırsatları nasıl çalıştırmanız ya da olaylara nasıl tepki vermeniz gerektiğiyle ilgili bir sınavın içinde yer almak istemiyorsanız, artık zorluklar karşısında kullanmak üzere geliştirdiğiniz yöntemlerinize başvurmalısınız.

19 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte gönül meseleleriyle ilgili girişimler ve kararlar hayatınıza dahil olabilir. İki seçenek arasında kalmak, yalnızlık ve birlikteliğin tüm yönlerini düşünmek isteyebilirsiniz. Kesin ve net karar vermek üzereyken sabit fikirlerinizin hareketlendiğini görmek kafanızı karıştırabilir. Kendinizi zorlamak yerine aceleden kaçınmalı ve akışına bırakmayı denemelisiniz.

Plüton ile kavuşarak Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak olan Venüs, bazı konuları içinizde saklı tutmanız gerektiğini size tavsiye edebilir. Ocak ayının sonlarına doğru devam edecek bu geri hareket boyunca, bazı uzun vadeli planlarınız ya da kadın figürleriyle olan ilişkilerinizde önemli kararlar almamaya çalışabilirsiniz. Aklınızda olan ve artık netleşen kararlarınız varsa bile, her şeyi enine boyuna düşündüğünüzden ve bunun gerçekten bir mantık çerçevesinde olduğundan emin olmalısınız. Bilinçaltınıza yeni kurallar koyun ve bu kurallar doğrultusunda yaşantınızı kurun. İş ortamınızdaki bazı değişimlere ya da düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Kimsenin hedefi olmayın. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar bu ay sizleri oldukça heyecanlandıracak.Belki bazı şeyleri ilk zamanlar gizli yönetmek zorunda kalabilirsiniz.

24 Aralık’ta bu yıl üçüncü kez yaşayacağınız Satürn Uranüs karesi ile karşı karşıya geliyorsunuz. Çözdüğünüz düğümlerin sonuncusunu yıl bitmeden çözebilir ya da bu son düğüm için bu hafta itibariyle hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Kariyerinizi etkileyen hatta size başka bir kariyer hayatı çizen planlarınızın sonuna geliyorsunuz. Jüpiter’in burcunuzdan ayrılmaya hazırlandığı bu günlerde, tüm imkanları en güzel şekilde değerlendirin. Zira 29 Aralık’ta Jüpiter’in burcunuzdan ayrılarak Balık burcuna geçmesi, ekonomik girişimlerinizi etkileyecek bazı fırsatları beraberinde getirecektir. Daha çok kazanç elde edebilir, kendinizi ispatlayabilirsiniz. Bu sürece iyi hazırlanmış olarak gelmek kazançlarınızı kalıcı hale getirmenizi kolaylaştıracaktır. Cesaret ve umutla ilerleyin.Bu ay sizin ayınız...

Motivasyon Sözü: “Dalın ucuna gitmekten korkmayın, meyve oradadır.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 15"
Ay
Akrep
24° 43' 08"
Merkür
Koç
26° 27' 53"
Venüs
Balık
21° 38' 22"
Mars
Balık
04° 59' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 00"
Satürn
Balık
13° 18' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 47"
Neptün
Balık
27° 48' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 42"
Lilith
Başak
19° 47' 58"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>