Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın 2'sinde gerçekleşecek Yeniay sayesinde hesaplarınızı kontrol altında tutuyorsunuz ve ticaret konusunda becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. İşinizde eksikliğini çektiğiniz enerjiyi Mars bahşediyor. Başarılarla dolu bir döneme hazır olun. Ayın 20'si civarı Merkür ve Jüpiter karşınıza harika bir sürpriz çıkarabilir! Mart 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, hayatınıza yeni değerler katacağınız bir mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık yeniayı parasal anlamda yeni ve önemli gelişmeler getirebilir. Fedakarlıklarınız ve değerleriniz yön değiştiriyor. İhmal ettiğiniz her şeyle ilgilenmeye başlayabilir, yeni kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Harcama ve beslenme düzenlerinizde sağlığınız için iyi olan seçeneğe göre hareket etmelisiniz. Bu sizi mental olarak da iyi hissettirecektir. Değer kavramınıza yeni anlamlar yüklüyorsunuz.

Burcunuzda ilerleyen Merkür ve Satürn ile Venüs ve Mars’ın kavuşumu, sizi hem kişisel alanınızda hem de özel hayatınızla ilgili hususlarda yoğun, heyecanlı ve romantik bir sürece götürebilir. Kendinize ağırlık verebilir, duygu ve düşüncelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Giyim tarzınız ve insan ilişkileriniz konusunda yenileniyorsunuz. Kuracağınız yeni bir disiplin olması, bilmediklerinizi öğrenmeye başlamak sizi öfke kontrolü konusunda zorlayabilir. Enerjinizi atmak ve kırgınlıklara sebebiyet vermemek için spora başlamak iyi bir seçenek olacaktır.

Merkür’ün 10 Mart itibariyle Balık burcunda hareket etmesiyle, işlerinizin üzerinize bıraktığı yükün hafiflediğini görebilirsiniz. Hayata ve kendinize daha çok zaman ayırabilir, mevcut düzeninizin getirilerine daha çok odaklanabilirsiniz. Bırakmayı öğrenmek, başka fırsatları ele almayı kolaylaştıracaktır. Yeni bir anlaşma, yeni biralanı söz konusu olabilir. Neyin daha önemli olduğunu bildiğiniz için yapacağınız işbirlikleri de buna uygun olacaktır.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, ekonomik anlamda yaşadığınız sorunlar son buluyor. Bu konuda uzun süredir devam eden alacak-verecek işlemleri, miras gündemleri şimdi sizin lehinize işleyecek. Kazanç elde ettiğiniz düzenli ve düzenli gelir kaynaklarınızda bir düzenlemeye gitmelisiniz. Nereden ne kazandığınızı bilerek kendinize bir sistem kurmak sizi psikolojik olarak da rahatlatacaktır. Harcama detaylarınız bütünü iyileştirmenizi sağlayabilir. Miras gündemleri sizin lehinize sonuçlanabilir.

Güneş’in Koç burcuna geçeceği 20 Mart itibariyle iletişim ve seyahat trafiğiniz artabilir. Her an farklı bir organizsyonun içinde, yeni insanların arasında kendinizi bulabilirsiniz. Tatil planları, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sadece kariyeriniz için değil sosyal açıdan da gelişeceğiniz ve çevrenizin de faydalanacağı girişimler yapabilirsiniz. Merkür’ün de 27 Mart’ta Koç burcuna geçmesi, bu süreci daha da hızlandırabilir. Enerjiniz herkese ilham oluyor. Ani çıkışlara, aklınıza ilk geleni söylemeye ve taşıt kullanımında aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz.

Burcunuzda ilerleyen Venüs ve Satürn’ün kavuşumuyla siz de kendinizin yeni haline kavuşuyor. İlişkilere dair tecrübeleriniz, kariyerinizde geldiğiniz nokta size yeni öğretiler sunabilir. Hem aşk hayatınızı hem de kişisel alanlarınızı iyileştirecek bir disipline girebilirsiniz. Bu fikir ilk başta sizi korkutsa da üzerinizdeki depresif etkiden kurtulmak için bunun üzerine gitmelisiniz. Ay’ın da Kova burcunda seyretmesiyle yaptığınız fedakarlıklar ve sizin için yapılan fedakarlıkları düşünebilirsiniz. Kararınızda belirleyici olan nokta da bu olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Arzuların yeterince güçlü olduğunda, başarmak için insanüstü güçlerin varmış gibi göreceksin.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 01' 15" R
Ay
Aslan
05° 19' 50"
Merkür
Koç
19° 12' 04"
Venüs
Koç
14° 02' 21"
Mars
Balık
19° 05' 10"
Jüpiter
Boğa
20° 47' 18"
Satürn
Balık
15° 16' 06"
Uranüs
Boğa
21° 34' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
19° 51' 51"
Lilith
Başak
21° 48' 42"
True Node
Koç
15° 33' 48"
Son Güncelleme : 16/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>