Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mars ve Uranüs sizi kazanımlarınızı korumak ve zorlu bir işte başarılı olmak için göstermeye zorluyor. Ayın 12'sinde burcunuzda gerçekleşen Dolunay iradenizi harekete geçiriyor. Öfke ve tutkulu bir şekilde hareket ediyorsunuz. Ardından, ayın 20'sinden itibaren İkizler burcundaki Mars size önemli bir destek sağlıyor. Ağustos 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa Burcunda Mars ile kavuşumu, yaşantınızda değişikliğe gitmenizi gerektirebilir. Hayatınızı değiştirebilecek olay ve kişilere karşı duyarlı olun.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle maddi anlamda kontrolü elinize alıyorsunuz. Birikim yapabilirsiniz. Fikirlerinizin yoğun olduğu bu dönem napacağınızı bilemeyebilirsiniz. Düşüncelerinizde kaybolmak yerine, gerekiyorsa bir uzmandan profesyonel destek alın.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle ilişkileriniz gündeme geliyor. Dikkat çekiyorsunuz ve sevgiye açıksınız. İlişkinizi ileriye taşıyabilirsiniz. Maddi anlamda konumunuz iyileşiyor. Teklifleri iyi değerlendirin.

12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay ile yeni kararlar alıyorsunuz. Kendinize yeni bir düzen kurabilirsiniz. İş hayatınızda radikal kararlar alabilirsiniz. Bu kararları alırken vereceğiniz tepkileri de iyi düşünün. Hayatınızda belirsiz olan her şeyin netleştiği bir zaman. Bu süreçte samimiyete ve değer kavramına odaklanırken öfke problemlerine karşı dikkatli olun.

İkizler burcuna geçen Mars, aşk hayatınızı hızlandırıyor. Duygusal olarak hareketleniyorsunuz. İlişkiniz varsa pürüzler yaşayabilirsiniz. Fevri tavırlardan uzak durun. Var olan enerjinizi spora yöneltmeniz size bu sürede iyi gelecektir.

Ay Satürn karesi annenizle varolan ilişkinizi zorlayabilir. Birbirinizi anlamaya çalışın. Yetersizlik duygusuna kapılmayın.

Başak burcuna geçen Güneş ile korkularınızla yüzleşiyorsunuz. Ek işe başlayabilirsiniz. Krizler karşısında temkinli olun. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı sağlık konularını gündeme getirebilir. Varolan kontrolleriniz varsa bunları aksatmayın.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu, aile meselelerini ön plana getirebilir. Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilir, eksikliklerinizi kapatabilirsiniz. Evinizde yeni bir düzen kuruyorsunuz.

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle eğitim konuları gündeme geliyor. Dil eğitimine başlayabilirsiniz ve bu yenilik size oldukça iyi gelebilir. Eğitim konularıyla ilgili yaşadığınız herhangi bir haksızlık varsa hakkınızı aramalısınız.

Motivasyon Sözü: "Önemli olan her şeyin farkına vardıktan sonra öğrendiklerinizdir."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 38" R
Ay
Yay
05° 17' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 06"
Venüs
Koç
26° 18' 38"
Mars
Balık
26° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 13' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 33"
Lilith
Başak
22° 54' 56"
True Node
Koç
15° 32' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>