Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Merkür, Mars ve Jüpiter sosyal ve profesyonel yaşamınızda karşınıza başarı ve gelişme fırsatlar çıkaracak. Satürn sayesinde daha olgun hareket etmeyi başarıyorsunuz. İş ve ekonomi konusunda istikrar sağlamak adına geçmiş deneyimlerinizden faydalanın. Haziran 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle ev hayatınızı ilgilendiren konuları çözüme kavuşturuyorsunuz. Gayrimenkul, evlilikle ilgili işlemleriniz bu hafta içinde olumlu sonuçlanabilir. Yeni ev, yeni düzen konularında ne istediğinizi ve ne yapmanız gerektiğini artık daha iyi göreceğiniz için, adımlarınızı da buna göre atabileceksiniz. Ay 4-5 Haziran tarihlerinde Aslan burcunda olacak ve Uranüs ile oluşturacağı kare açı, ev içinde özellikle anne ve kadın figürleriyle yaşanacak tartışmalara sebep olabilir. Soğukkanlılığınızı korumalısınız. Geçici durumların kalıcı hasarlar bırakmasına mahal vermeyin.

5 haziranda Yönetici gezegeniniz Satürn burcunuzda geri hareketine başlıyor. Dış görünüş, ilişkiler, düzenleriniz, hayata karşı tutumlarınız gibi pek çok konuda şapkayı önünüze koyup düşünüyorsunuz. Bu düşünceler size iyi olanı ve olmayanı net bir şekilde gösterecektir. Böylelikle neyi sürdüreceğiniz neyi bitireceğiniz konusunda yeni sorumluluklar elde edebileceksiniz. İlişkilerinizin mesafesini yeniden belirliyorsunuz. Stres ve yorgunluğa bağlı olarak kilo dengeniz hızla değişebilir. Dengeli ve düzenli beslenmeye her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz.

Burcunuzda gerileyen Satürn’ün Kuzey Ay Düğümü ile olan kare açısı evle ilgili gündemleri ve sorumlulukları size hatırlatabilir. Daha önceki dönemlerde karşınıza çıkan ama gereken ilgili göstermediğiniz aile içi konularda daha özenli olmanız gerekebilir. Kısıtlanmış, köşeye sıkışmış ve isteklerinizin dışına yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Bu hissin geçici olduğunu, sizden beklentilerin ya da yapmanız gerekenlerin size fayda getirebileceğini unutmamalısınız. Aile meclisindeki alım satım konuları, evlilik ve yaşam alanı gibi konularda çözüme kavuştuğunu düşündüğünüz alanları tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Venüs ve yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu, zorlandığınız konularda size iyileştirici haberler getirebilir. Ailedeki kadın figürlerinden önemli destekler alabilirsiniz. Bu desteklerin maddi yönde olması, istediğiniz hayatı kurmak konusunda size rehber olabilir. Ancak bu mali durumları yönetirken kontrollü olmalısınız. Aniden gelişecek ödeme ve ekonomik sorunlara karşı tedbirli hareket etmenizde fayda var. Gergin ilişkileri, sakin ve makul tutumlarla lehinize çevirebilirsiniz.

Merkür’ün İkizler burcundaki seyriyle beraber aşk hayatınızda da güzel günler görebilirsiniz. Şanslı ve sosyal olarak aktif bir dönemdesiniz. Yeni etkinlikler, insanlar ve çevreler hayatınızı tümüyle yeniliyor. Üzerinizdeki durgunluğu atacağınız birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmakla ilgili düşünceleriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Mali durumunuzu etkileyecek gelirler ve harcamalar sözkonusu olabilir. Geleceğinizi düşünerek hareket etmekte fayda var.

14 haziranda Yay burcundaki dolunay ile karlı fırsatlar ve yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapmakla ilgili düşünceler ağır basabilir. Bunlara kulak vermelisiniz. Özellikle sosyal çevrenizde, ortaklı işlerinizde kendiniz ön plana almalısınız. Geride durmanın bir sınırı var ve bu sınırı sonlandırıyorsunuz. Bulunduğunuz çevredeki yerinizi sağlamlaştırmak, vizyonunuzu daha geniş kitlelere yaymak için uygun bir zamandasınız. Bunun kıymetini bilin.

21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birliktehayatınızda parlak bir noktaya geleceğiniz günler görebilirsiniz. Çalışma ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir, sorumluluklarınız değişebilir ve kendinizi daha çok göstereceğiniz işler yapabilirsiniz. Zaman yönetimi konusunda yeni ve daha akılcı planlar yapabilirsiniz. Spora başlamak, yeni bir beslenme düzeni için destek almak sağlığınızı olumlu yönde etkileyecektir. Yeni düzenler, yeni alışkanlıklar kendinizi ışıl ışıl hissetmenizi sağlayabilir.

Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketiyle birlikte mali konularda bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu yüzleşme size yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin sonucunu göstereceği için artık sorumluluklarınız kadar hayalleriniz için de çalışmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Kendi değerlerinize önem vereceğiniz, bunun hayatınıza katkılarını değerlendireceğiniz bir süreç sizi bekliyor olacaktır. Gücünüzü ve sezgilerinizi doğru yerde kullanıyorsunuz.Bazı hakikatlerle karşılaşacaksınız. Bu sizi kendinizi daha güçlü ve iyi hissetmenize neden olacak.

Yengeç burcunda 28 Haziran’da gerçekleşecek yeniay ile artık zor olan ve sorumluluk gerektiren konularda harekete geçiyorsunuz. Bu sayede işlerin düşündüğünüzden daha kolay ilerlemesini görebilirsiniz. Çalışma ortamınız ve evinizde değişiklikler yapabilirsiniz, yeni bir alana dahil olmakla yaşam standartlarınızı yükseltebilirsiniz. Sağlıklı yaşamla ilgili düşüncelerinizi ve size gelen uzman önerilerini değerlendirmek için ideal bir zamana giriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Hakikat yürüyüş halindedir ve hiçbir şey onu durduramaz.” Emile Zola

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 57" R
Ay
Oğlak
01° 56' 32"
Merkür
Koç
16° 21' 07"
Venüs
Koç
28° 51' 09"
Mars
Balık
28° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 25' 13"
Uranüs
Boğa
22° 14' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 36"
Lilith
Başak
23° 08' 40"
True Node
Koç
15° 25' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>