Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mars size destek olacak ve ayın 9'una kadar Merkür, iş hayatınızda istediğiniz her şeyi elde etmenize yardımcı olacak. Sonrasında tatil dönüşüne iyi bir başlangıç yapmak için elinizde bazı kozlar olacak. Ancak, iş için seyahat etmeniz gerekiyorsa olası aksiliklere dikkat edin! Eylül 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs’ün Başak burcundaki hareketine başlamasıyla siz de kendinize bir çeki düzen vermeye başlıyorsunuz. Dağıldığınızı ya da yeterince iyi olmadığınızı düşündüğünüz konularda, adım atabilirsiniz. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak iyileşmeye ihtiyacınız olduğunu kabul etmek, gereksiz evham ve takıntılardan kurtulmanızı kolaylaştırabilir. Parasal konularda verimli bir dönemdesiniz. Ekçalışmalarının yanı sıra, ailenizden ya da farklı kaynaklardan elde edeceğiniz gelirler kendinizi garanti almanızı sağlayacaktır. İyi bir muhasebe ve planlama, geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenin yolunu açabilir.

10 Eylül’deki Balık dolunayı ile yanlış hesabın geri dönüşlerine şahitlik edebilirsiniz. Ekonomik koşullarınızla ilgili son durum size ilerlemeniz gereken yönü de gösterecektir. Alacak verecek, borçlanma gibi konularda kimlerle iletişim halinde olduğunuza dikkat etmelisiniz. Elinizdeki imkanları iyi niyetle değerlendirmek isterken aldanma payınızı da hesaba katmanızda fayda var. Zamanı ve imkanları kendinizi geliştirmek, psikolojik ve fiziksel yenilikler yapmak için kullanmak bu dönemde kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

Terazi burcunda geri harekete geçen Merkür hayatınıza verdiğiniz önemi ve ayırdığınız zamanı sorgulatabilir. Kendinizle yeterince ilgilenmediğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. İş görüşmeleriniz, eğitimlerinizle ilgili eksiklerinizi kapatmak yeterli zamanınız olabilir. Bunu doğru değerlendirmelisiniz. İnanç noktasında hayatınızda bazı detaylara daha fazla yer vermeniz gerekebilir.

Ay’ın burcunuzda gerileyen Satürn ile kurduğu bağlantı size duygularınız ve bunlara dayanarak yaptığınız işlerde tam kontrolü hakkı tanıyor. Kendinize hakim olmak, tüm girişimlerinizi daha kalıcı ve etkili bir hale getiriyor. Bu da özellikle ikili ilişkiler noktasında sizi şanslı bir noktaya getiriyor. Merakınıza yenik düşerek yanlış bir hamle yapmaktansa ne yaşadığınızı ne durumda olduğunuzu bilme gayretine düşmek size avantaj sağlıyor.

Venüs ve yönetici gezegeniniz Uranüs arasındaki olumlu görüntü, aile içindeki parasal konularda ve yapmak istediğiniz yatırımlar konusunda size bazı sürprizler yapabilirsiniz. Nasıl değerlendirdiğinize göre bu sürpriz olumlu ya da olumsuz yönde ilerleyebilir. Ailenizden gelen beklenmedik bir maddi kaynak, size de yeni planlar yaptırabilir. Elinize geçecek imkanın büyüklüğüne göre bunu kalıcı hale getireceğiniz işler yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız halinde bunun için gereken önlemi almak, korktuğunuz sonuçların ihtimallerini en aza indirecektir.

Terazi burcuna geçen Güneş’in etkisiyle kişisel gelişiminize ve kendi değerlerinize öncelik verebilirsiniz. Bu konulara ayıracak zaman bulmak, yeterince çalışmak için kendinizi mental olarak hazır hissedebilirsiniz. İnsanlara ve konulara ne değer verdiğiniz, bunların karşılığında ne aldığınız ya da gördüğünüzle ilgili gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Kabul etmekte zorlandığınız konularla barışabilirsiniz. Bu da sizi yeni bir keşfe götürebilir. Seyahat planları, pasaport vize işlemleri, devlet daireleriyle ilgili konular hız kazanabilir. Özellikle hukuksal bir konu varsa bununla ilgili nihai karara varılması söz konusu olabilir. Başkaları için istediğiniz ve hazırladığınız her şeyi kendiniz için de yaparak kendi hakkınızı teslim almanız gerektiğini öğreniyorsunuz. Retro hareketteki Merkür’ün de Güneşe eşlik etmesiyle, bu sürece kadar olan tüm çabalarınızın karşılıklarını ve değerlendirmelerini görebilirsiniz. Aceleci ya da üzerinde fazlaca durulan konular size kayıplar yaşatabilir. Kurmanız gereken bir denge olduğunu unutmamalısınız. Tecrübeleriniz size yön verecektir.

26 Eylül’de Terazi burcundaki yeniay sonrası mental bir uyanışa geçiyorsunuz. Gözünüzü açacağınız bu yeni dünyada, korku ve endişe yerine size rahatlık getirecek konulara ağırlık vermelisiniz. Nereden baktığınız ve nasıl baktığınız hayatınızı şekillendiriyor. Bunu baz aldığınızda, üzerinde çalıştığınız ve inandığınız konular doğrultusunda hareket etmek kolay olacaktır. Hakkınızı her platformda arayacağınız ve kuvvetle muhtemel alacağınız bir dönemdesiniz. Hukuksal ve yazılı başvurularınızı daha fazla bekletmeden işleme alabilirsiniz. Terazi burcuna geçecek Venüs sizi bu noktada destekliyor. Kendinizi geliştirmeye ve yenilemeye odaklandığınız her işi rahatlıkla yürütebileceğiniz bir süreç olabilir. Ne istediğinizden emin olmaya ve buna sadık kalmaya çalışın.

Venüs ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu aile içindeki sağlık problemlerini çözmeye yönelik fırsatları size gösterebilir. Beklentilerinizin gerçekleşmesi yükünüzü hafifletebilir. Sizin de bunun için çaba göstermeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Parasal konularda önemli gelişmeler yaşayabilir, önceki dönem çalışmalarınızın ya da beklediğiniz konuların karşılığını maddi olarak alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Derin anlamlar taşıyan hedeflerle, sonuçlanmayı bekleyen düşlerle ve ifade edilmeyi gereksinen saf bir aşkla motive olduğunuzda, işte o zaman gerçekten yaşarsınız."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 44" R
Ay
Yay
07° 03' 32"
Merkür
Koç
16° 01' 48"
Venüs
Koç
26° 28' 54"
Mars
Balık
26° 53' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 15"
Satürn
Balık
16° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 08' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 01"
Lilith
Başak
22° 55' 51"
True Node
Koç
15° 31' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>