Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Neptün'le Kare açı yapan Mars retrosunun ve aynı zamanda Balık burcunda Transit Jüpiter'in etkisi altında, finansal ve profesyonel konularda kendinizi kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız. Bu ay önemli bir karar vermeyin. Yardıma ihtiyacınız mı var? Danışmanlarınızı dikkatli seçin! Kasım 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması ile yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle evlilik ya dadeğişikliği gibi konulardan doğan taşınma ve yer değişikliği durumları sizi etkileyebilir. Kendinizi keşfederek evlilik ve aile kavramına bakışınızı değiştirebilirsiniz. Eski ya da güncel tüm ilişkilerinizin kalbinizdeki yeri yeniden şekilleniyor. Yalnızca, Güneş Satürn karesinin etkisi sizi zorlayabilir. Bir şeye karşı zorunluluk duygusu beslememek için sakin kalmalı, isteklerinizi bilerek hareket etmelisiniz.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ilehayatınızı olumlu etkileyecek haberler alabilirsiniz. Görüşmeleriniz hız kazanabilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Üstlerinizle vearkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz çıkışlardan uzak durmalısınız. Geçmişi geçmişte bırakın.

Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle sosyal hayatınız iyileşiyor ve daha yapıcı oluşunuz çevrenizin size olan bakışını değiştiriyor. Böylelikle, kolayca kaliteli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ay’ın Aslan burcunda olacağı 14-15-16 Kasım tarihlerinde aşk hayatınız hareketlenebilir. Sosyal ortamlarda bir araya geldiğiniz insanlara çekilebilirsiniz. Heyecana kapılsanız da dikkatli olmalı ve iyi niyetinizin suistimal edilmesine izin vermemelisiniz. Hayata geliş nedeninizi daha net fark ediyorsunuz.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi, vize ve pasaport işlemlerinizi hızlandırabilir. Dijital mecralarda kendinize yer buluyorsunuz. Hedeflerinizin kazanca dönüşmesiylehayatınız hareketleniyor.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi arkadaşlıkların ve sosyal hayatın önemini size gösteriyor. Yeni tanıştığınız insanlar konusunda beklentilerinizi yeniliyor, birçok etkinliğe katılıyor ve enerjinizle insanları etkiliyorsunuz. Ummadığınız insanlardan destek görebilir ve yeni bağlantılarınızdan bilgiler öğrenebilirsiniz. Deneyim kazanıyorsunuz.

24 Kasım’daki Yay Yeni Ayı, öğrendikleriniz doğrultusunda hedef koymanızı sağlıyor. Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir; yatırım yapabilir,kurabilir ya da ortaklıkları değerlendirebilirsiniz. Kendinize önemli hedefler koyarak çıtayı yükseltiyorsunuz. Pozitif etkiler sizi bekliyor.

Jüpiter’in Balık burcunda hareketine devam edişi ekonomik kayıplarınızı telafi edebilir; sizden alınan tüm imkanlar size geri dönebilir. Kendi işinizin ve paranızın takibinde olmanız gerektiğini alıyorsunuz. Fiziksel ve psikolojik anlamda iyileşebilir ve kendinizi telafi edebilirsiniz.

Ay’ın burcunuzda ilerleyişi motivasyonunuzu artıyor. Böylelikle, 28-29 Kasım tarihlerindeki girişimleriniz olumlu etkileniyor. Özverili çalışmanız dikkatleri çekebilir. Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

28 Kasım’daki Mars Satürn üçgeni ile geçmiş ilişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Önünüze gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı şekillendireceğiniz doğrultuda karar verirken, söylediklerinizin nereye gideceğini tahmin etmelisiniz. Öfkeden uzak durun.

Motivasyon Sözü: “Kaybederek buluruz. Bırakarak sımsıkı tutarız. Eski olmaktan vazgeçerek yeni bir şey oluruz.”

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 22" R
Ay
Başak
15° 49' 56"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Koç
18° 13' 42"
Mars
Balık
21° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 43"
Satürn
Balık
15° 36' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 57"
Neptün
Balık
28° 34' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 47"
Lilith
Başak
22° 11' 18"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>