Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın 8'inde İkizler burcundaki Dolunay, sorunları halletme becerinizi geliştiriyor. Mali açıdan da büyük bir başarı gösteriyorsunuz. Jüpiter ayın 20'sinde Koç burcuna geri dönüyor ve kendinizi geliştirme şansınızı arttırıyor. Karlı bir sözleşme imzalama şansınız yüksek. Güzel bir yıl sonu sizi bekliyor. Aralık 2022 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketiyle parasal sıkıntılarınız çözülüyor. Yanlış yönlendirmeleri ve ortaklık ilişkilerinizde doğruları fark ediyorsunuz. Elinizdekileri uzun vadeli kullanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir yere varamadığınız girişimlerinizde yeni fikirler üretebilirsiniz. Alacak verecek konularında yaşanacak olumlu gelişmeler moralinizi yükseltebilir.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, bazı konuları kendi içinizde halledebilir ve ruhsal sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Günlük hayat temposunda ihmal ettiklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendi halinizde kaldığınız bu süreçte, dedikodular duyabilirsiniz; konuşmalarınıza ve insanlara dikkat etmelisiniz. Geçmişten ders çıkarmalı ve şu ana odaklanmalısınız. Venüs’ün de Oğlak burcuna geçmesiyle, ruhsal anlamda iyileşme yolları bulabilirsiniz. Mutlu ettikçe mutlu olabilir ve sosyal sorumluluk projelerine yer verebilirsiniz. İçe dönüklüğünüzde başkalarına şifa olabilirsiniz.

İkizler burcunda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, duygusal konuları ve ilişkilerinizi gündeme getiriyor. İçinizdeki paylaşma kararı alıyorsunuz, yaşadıklarınıza bakarak bir konuşma hazırlayabilirsiniz. Bu noktada, neyi paylaşacağınızdan emin olmalısınız. Şu ana odaklanmalı ve geçmişle kıyaslama yapmaktan kaçınmalısınız.  

12-13 Aralık tarihlerinde Ay Uranüs karesi nedeniyle ilişkilerinizde bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz teklifler alabilir ve ilişkilerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Heyecanınıza yenik düşmemeli ve gerçekçi olmalısınız. Dikkat çekiyor oluşunuzu olumlu şekilde kullanmalısınız.

Uranüs’ün Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla ev ve kariyer yaşantınızı etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öfkeli olmak yerine bu durumun size getirisine odaklanın.

Jüpiter’in seyrine Koç burcunda devam etmesiyle kendinizi geliştirebilir ve girişimlere devam edebilirsiniz. Yarım kalan her konuda tamamlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Genişleyen vizyonunuzla farklı şeyler deneyebilir, ticari kazanç kaynakları bulabilir ve tanıştığınız insanlardan yeni fikirler alabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade etmedeki korkularınızı bırakıyor ve özgüvenle hareket ediyorsunuz. Koç burcunda ileri hareketine başlayan Chiron’un da desteğini alacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla ortak noktada buluşabilmek sizi geliştirdi. Bu sayede, bir fikri veya hayali kazanca dönüştürebilirsiniz.

Güneş’in 22 Aralık’ta Oğlak burcuna geçmesiyle mantığınızın, gerçeklerinizin ve ilişkilerinizin alt metnini görebilirsiniz. Bitmesi gereken ilişkilerinizi fark edebilirsiniz. Hayatınız da bazı doğruları olduğunu kabul etmelisiniz. Çevrenizle aranıza mesafe koyacağınız bu süreci, iyi niyetli ve uzun vadeli planlar kurarak değerlendirirseniz, olumsuzluklardan daha az etkilenebilirsiniz. 23 Aralık’taki Oğlak yeni ayı ile davranışlarınız ve sorumluluklarınızla alakalı konuları çözümleyebilirsiniz. Gizli tutacağınız yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Potansiyelinizi görmek için başkalarının gölgesinden uzaklaşın.

Merkür’ün 29 Aralık’ta Oğlak burcunda geri hareketine geçişiyle kendinizi dinliyor, yaşadıklarınızı değerlendiriyorsunuz. Doğru ve yanlış yaptıklarınızı fark edebilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla yeniden yüzleşebilir ve bu sayede nasıl davranmanız gerektiğini görebilirsiniz. Kısıtlanmanın ve anlaşılmamanın motivasyonunuzu düşürmesini önlemek için olaya farklı bir açıdan bakmalısınız. Neden yanlış yaptığınızı görmek için yapıcı bir tavır sergilemelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Bırakabiliyorsan bırak. Bırakamıyorsan, şikâyet etmeyi bırak; bu senin seçtiğin şeydir.”

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>