Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür ve Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu planlarınız dahilinde ilerleyemediğiniz alanlara dikkat çekebilir. Fiziksel ve mental açıdan yorgun olabilirsiniz. Buna rağmen kendinizi zorlamak yerine sizi düşüren ana nedenlere odaklanmanızda fayda var. Doğru bir zaman yönetimi, verimli konularla ilgilenmek, kontrolü bırakacağınız noktayı belirlemek sorunları aşmanızı sağlayacaktır. Bilgisine ve öngörüsüne güvendiğiniz kişilerden gelen destekleri kabul edin. Bunun bir güçsüzlük olmadığını bilmelisiniz. Göremediğiniz detaylar olabilir, bakış açınızı yenileyecek hiçbir şeyden geri durmayın. Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile ekonomik açıdan önemli, keyifli ve dikkatli olmanız gereken günler yaşayabilirsiniz. Alacak verecek durumlarınız, gelirlerinizi yönetmekle ilgili konularda şansınız yüksek olacaktır. Kazancınızı beslemek, doğru yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için tekliflere açık olabilirsiniz ancak kime güveneceğinizi seçerken daha gözü açık olmanızda fayda var.

Jüpiter Venüs ve Chiron Koç burcunda bir araya geliyor, karşılaştığınız imkanlarla motivasyonunuzu yükseltiyor. Hitap şekliniz, yazılarınız önemli olabilir ve bunlar sayesinde yeni maddi ve manevi kazanımlar elde edebilirsiniz. Cesaret gösterin, bulunmayı beklemek yerine ortaya çıkmayı deneyin. Toplum önünde konuşma yapmanızı, sosyal ağlar aracılığıyla bir kampanya yönetmenizi gerektirecek durumlar doğabilir. Kendinize ve fikirlerinize öncülük etmekten çekinmeyin.

Satürn'ün burcunuzdan çıkıp Balık burcuna geçişi ile rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu rahatlığı sağlamak adına geçtiğimiz yıllarda edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi araştırabilirsiniz. Fark ettiğiniz birçok psikolojik ve maddi gerçeklikleri kullanma zamanındasınız. Yenifırsatları, maddi kazançlar ve bunların devamlılığını sağlamak gibi durumlarla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru kullanmak, sınırlar koymak ve gerçeğe yakın planlar üzerinden hareket etmek size avantaj sağlayacaktır. Parasal konularda ciddi kayıplar yaşamamak adına sonraki aşamayı düşünerek çalışmak, alacak verecek dengenizi korumak önemli olacaktır. Kendi değerinizi bilin ve bu değeri aşağıya çekmeyecek bir yaşam tarzı kurun.

Başak burcunda 7 Mart'ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte ekonomik dengelerinizi yeniden kurmak ve korumak adına bazı planlar yapmanız gerekebilir. Bu konuda sorun yaşamanıza neden olan insanlar varsa onlarla olan ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Emin olmadığınız, kendinizi garantide göremeyeceğiniz durumlar sözkonusu olabilir. Dereyi görmeden paçayı sıvamanın size daha önce neler yaşattığını unutmamalısınız. Ama bu durum sizde bir hırs, gereksiz strateji oluşturuyorsa o zaman bir özeleştiri yapmanız gerekebilir. Doğru bir üslup ve tarz ile hareket ettiğiniz her konunun size dönüşünü görebilirsiniz.

Güneş Neptün ve Merkür'ün Balık burcunda bir arada olması kendi içinizde pek çok aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Gözünüzdeki perdeden kurtuluyorsunuz. Yaşadığınız kafa karışıklıklarının asıl sebebine odaklanmak sizi zorlasa da zoru başarmalısınız. Bazı planları, duyguları, fikirleri kendinize saklamanız gerekebilir. Hazırlıklarınızı bu şekilde yapmak karışıklığı önlemenize yardımcı olabilir. İnsanların etkisi altında olmaktan korkmayın. Sadece, kimin ne derece etkisine maruz kaldığınızı düşünün ve bunun hayatınıza olan etkilerini değerlendirin. Hayatınızla ilgili son sözü kendiniz söyleyebilirseniz 16-17-18 Mart günleri itibariyle sayfa açmak daha kolay hale gelecektir.

Venüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle aile ilişkileriniz ve evinizdeki rahatınız sizin için daha önemli hale gelebilir. Rahat hareket etmek, mutlu olduğunuz yerde daha fazla kalma isteği yoğunlaşabilir. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmek bazı olaylara daha iyi müdahale etmenizi sağlayabilir. Aile içindeki küslük ve dargınlık gibi durumlara kesin çözümler bulabilirsiniz. Parasal açıdan yaşadığınız sıkıntılar son bulabilir, hatta bu durumu tekrar yaşamamak için bazı yatırım ve alım satım düşüncelerine de sıcak bakabilirsiniz. Bekar bir Kova iseniz, evlilik kararı ya da kendinize ait bir yaşam alanı fikri gündeminizde yer bulabilir.

Merkür'ün Koç burcunda hareket etmeye başlamasıyla işle ilgili fikirlerinizde değişikliğe gidebilirsiniz. Merakınızın artması kadar bunun peşine de düşüyor olmanız ufkunuzu genişletecektir. Yapmak istedikleriniz için bir plan oluşturabilir, gerekli araçları temin edebilirsiniz. Elektronik cihazlar ve sosyal medya ile fazlaca ilgilenebilir, burada kendinize bir alan oluşturabilirsiniz. Hem keyfi hem de ticari çalışmalar yapmak size cazip gelebilir. Yazışmalı işler, beklediğiniz haberler ve sonuçlar hızlanabilir. Bu da sizin işinizi kolaylaştırabilir. Ani hareketlere, fevri çıkışlara karşı dikkatli olmalısınız. Özenli ve düşünülmüş hareketler sizi fiziksel ve psikolojik kazalardan koruyabilir.

Güneş'in 21 Mart'ta Koç burcuna geçişi ve Koç burcunda bir yeniayın gerçekleşmesiyle cesaretinizi tazeliyor ve bir girişimde bulunmak durumu sizin için daha da kolaylaşıyor. Ruhunuz gençleşebilir, enerjiniz yükselebilir bu da hayatınıza bu ayak uyduran insanları ve işleri almanız anlamına gelebilir. Yeni arkadaşlıklar kurmak, yeni fikirler edinmek, birbaşlatmak, mevcut işinizi geliştirme yoluna girmek, gereken noktada eğitim almak ve işbirliklerine açık olmak ufkunuzu hayli genişletebilir. Her türlü imzaya açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla bir heyecanla başladığınız işlerin devamını getirirken yanılma ve fevrilikten kaynaklanan sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal medya kullanımı, yazılı işler ve başvurular, araç ve cihaz kullanımı hat safhada olabilir. Fiziksel kazalara ve iletişim aksaklıklarına sebebiyet vermemek için kontrolünüzü korumalısınız. Yeni sayfanızı güzel enerjilerle doldurmalısınız.

Plüton'un burcunuzdaki yolculuğu içinizi ve dışınızı derinden etkileyip değiştirecek gelişmeler getirebilir. Giyim tarzınızdan tutun, hayata nasıl baktığınız ve nereden baktığınıza kadar pek çok alanda değişikliğe gidebilirsiniz. Değişime ve marjinal fikirlere açık olan biri olmanız kadar bildiğinizi okuyan tavrınız da bundan nasibini alabilir. Bilmediklerinizi kabul edin ve bunları hayatınıza nasıl işleyeceğinizi düşünün. Güçlenmelisiniz. Bu da daha özgür, daha bilinçli bir yaşamın kapılarını açabilir. Hangi konuyu yaşarsanız yaşayın hepsinin bir bedel değil, bir ödül olduğuna inanarak onlara yaklaşmalısınız.

Mars'ın Yengeç burcuna geçişi ile birlikte gündelik hayatınızda, rutinlerinizde bir hareketlilik sözkonusu olabilir. Bulunduğunuz yer size güvenli ve rahat gelse de bazı sorunlarla karşılaştığınızda yenilik yapma fikrine açık olmalısınız. Uzun vadeli vakit geçireceğiniz, hayatınızı idame ettireceğiniz işlerin sizin için fayda sağlıyor olmasına dikkat etmelisiniz. Sorumluluk almaktan, yeni işlere ve farklı alanlara girmekten çekinmeyin. Kendinizi geliştirmek için biraz yorulmanız gerekebilir ve sonunda "iyi ki" diyeceğiniz sonuçlar alabilirsiniz. Yemeğinizi kendiniz hazırlayabilir, bildiğiniz ve güvendiğiniz ürünler tercih ettiğiniz ve bedeniniz için gerekli olan egzersizleri uygulayabilirsiniz. Kendi çapınızda neler yapacağınızdan şüphe duymayın, bunu geliştirecek olan da yine sizsiniz.

Merkür ve Jüpiter'in Koç burcundaki kavuşumu bazı yolculuk ve işlemleriniz için size farklı yollar sunabilir. Karar vermeniz gerekiyor diye aceleci olmamalısınız. Gördüklerinizin, yazdıklarınızın arkasındaki planı ve gerçeği görerek ilerlemek daha akıllıca sonuçlar verebilir. Öğrenmek yeterli gelmeyebilir, bunu bir deneyime dönüştürmelisiniz. Bunun için birçok ticari ve sosyal imkanınız olabilir. Üslubunuzla, tarzınızla bir fark yaratmak isterken bunun geniş bir alana yayılacağını bilin ve neyi büyütmek istiyorsanız ona göre hareket edin. Trafik, sosyal medya gibi geri dönüşleri olumsuz olabilecek alanlarda daha kontrollü hareket etmenizde fayda var.

Yönetici gezegeniniz Uranüs'ün Venüs ile Boğa burcunda bir araya gelmesi ev ve aile düzeninizi etkileyecek şaşırtıcı gelişmeler yaşatabilir. Hazırlıklı olmadığınız şartlar, aniden önünüze gelen konular sizi kararlarınızı gözden geçirmeye itebilir. Garantide gördüğünüz her şey için bir b planı yapmalısınız. Kendinizi olumlu olumsuz her konuda farklı ihtimallere hazırlamak, hayatın da size sunduklarını daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Alım satım, parasal konular, borçlanmalar ve aile büyüklerinizin öğretilerine kafa yorabilirsiniz. Evlilik ve ev almakla ilgili sürprizlere açık olun.

Motivasyon Sözü: “İnsana olanlar değil, o insanın içinde olanlar önemlidir.”

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 32' 15" R
Ay
Boğa
25° 31' 37" R
Merkür
Koç
22° 22' 56"
Venüs
Boğa
11° 18' 26"
Mars
Koç
06° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 09"
Satürn
Balık
17° 16' 25"
Uranüs
Boğa
22° 49' 45"
Neptün
Balık
29° 08' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 16"
Lilith
Başak
24° 15' 57"
True Node
Koç
15° 19' 04"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>