Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Perşembe gününden itibaren her şey yolunda gitmeye başlıyor. Önünüzdeki engeller kalkıyor ve çabalarınızdan daha hızlı sonuç alıyorsunuz. Şubat 2023 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yaşam tarzınız ve alışkanlıklarınızın size ne kadar iyi gelip gelmediğini düşünebilirsiniz. Bu konuda yeni hafta, yeni ay ve yeni başlangıçlar şeklinde bir motto belirleyebilirsiniz. Burcunuzdaki Güneş'in Mars ile üçgen açısı, sizi bu anlamda destekleyebilir. Kendiniz için bir şeyler yapmak, bir fikrin peşinden gitmek ihtiyacınız olanı ayağınıza getirebilir. Şanslı ve çeşitli imkanlarla karşılaşacağınız günler yaşayabilirsiniz.

5 Şubat'ta gerçekleşecek Aslan dolunayı ile ikili ilişkilerinizin son durumu ve gidişatını gündeme getirebilirsiniz. Duygusal ve ticari tüm ortaklıklarınızda neye sabrettiğiniz, bu birliktelikleri hangi değerler üzerine kurduğunuzla ilgili soru işaretleriniz son bulabilir. Tartışmak yerine birbirinizi anlamayı tercih etmelisiniz. Yüksek duygular, yüksek tansiyona sebep olabilir. Duygusal yönde bir tahribat yaşamamak adına bu hislerinizi kontrol altında tutmanızda fayda var. Bu sayede doğru cümleleri kurmak, doğru kararları almak ve yaşadıklarınızı doğru bir şekilde özetlemek daha mümkün olacaktır. Tüm bunlarden elde edeceğiniz sonuçlarla, bir başlangıç yapmak istediğinizde asıl önceliğinizin ve isteğinizin ne olduğunu daha net bir şekilde görebilirsiniz.

Oğlak burcunda bir araya gelen Merkür ve Plüton size çıkmaza girdiğiniz konulara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Kendinizi, hissettiklerinizi keşfetmek ve duyduklarınızdan dolayı tutum değiştirmek için ideal bir zamandasınız. Sizinle uğraşan, iyi niyetinizi kullanan kişilerle farklı yöntemlerle mücadele edebilirsiniz. Ne olduğunu iyi bildiğiniz her şeyi çözmek daha kolay olacağı için önemli olanın anlamak olduğunu unutmamanızda fayda var.

Merkür'ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla kendinize hedef olarak belirlediğiniz her şeye ulaşmak daha kolay olabilir. Size bunu hissettirecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sorun çözmeye değil, iyi olanı geliştirmeye çalışacağınız bu süreç yeni keşifler yapmanızı sağlayabilir. İkili ilişkilerde daha çok konuşan, fikirlerini daha çok beyan eden, hazırlığı yapılan konuları ortaya çıkaran biri olabilirsiniz. Özgüveninizin tazelenmesi sosyal hayatınızı da renklendirebilir. Beklenmedik tanışmalar ve işbirlikleri kapınızı çalabilir. Anlaşılır olmayı seçmeli, bunu bir rutin haline getirmelisiniz.

Güneş'in ve yönetici gezegeniniz Satürn'ün burcunuzda kavuşumu kendinize odaklanmanız konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Kendinize ve sağlığınıza özen gösteriyor olmak kaygı ve endişelerinizi arttırmakla doğru orantılı değildir. Bunu fark etmek yapacağınız en iyiolabilir. Gerçekçi olmalısınız. Eğer amacınızın kendinizin en iyi halini bulmaksa ve bu yönde adımlar atıyorsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Net olmak ve içinde bulunduğu durumu yorumlayabilmekte fayda var. İkili ilişkilerde gözünüzdeki perdeyi kaldıracak gelişmeler yaşanabilir.

Venüs ve Neptün'ün Balık burcunda bir araya gelmesiyle ekonomik açıdan oldukça şanslı bir zamana giriyorsunuz. Emek verdiğiniz, zamanınızı ve kendinizi adadağınız konularda kazanımlar elde edebilirsiniz. Güneş'in da Balık burcuna geçmesiyle burada kendinizi de emeğinizi de daha görünür kılabilirsiniz. Tecrübelerinizin, yaptıklarınızın ve değer kavramınızın ortaya çıkması sizi aranan kişiler arasına sokabilir.

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi ve projelerinizi anlatmaktan ziyade uygulamaya geçebilirsiniz. İş başvuruları, kendi işiniz ve alanınızla ilgili çalışmalar, bunları destekleyecek eğitim ve ortaklık faaliyetleri gündeminizde önemli yer tutabilir. Resmi işlemleriniz varsa sonuçlandırabilir, yeni başvurularda bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz güçlenebilir. Kardeşleriniz ve ailenizin diğer üyeleriyle bir araya gelebilir, problem gördüğünüz noktaları çözebilir ve birlikte yapacağınız kısa seyahatleri planlayabilirsiniz. Araç ve elektronik cihazlar, pasaport işlemleri gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak yaptığınız işlemleri hızlıca halletmek isterken hata payını da göz önünde bulundurmalısınız.

Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte çalışmanın, emek vermenin karşılığını almanın verdiği özgüveni yaşayabilirsiniz. Yeni adımlar atmanın heyecanından ziyade ortaya koyduğunuz mevcut işlerin size finansal bir geri dönüşünün olması gelir gider dengelerinizi oynatabilir. Birikim ve yatırım planları yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Geleceğe dönük soru işaretleri ve belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına zihinsel bir reforma gidebilirsiniz. Bunları yok ettiğiniz takdirde hayattan keyif almak, değerli olanı hayatınıza taşımak sizin için daha kolay olacaktır.

Motivasyon Sözü: "Bütün kötü günleri, mutlu geçirilmiş bir gün silebilir."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 34" R
Ay
Akrep
21° 30' 19" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 57' 30"
Mars
Balık
25° 56' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 04"
Satürn
Balık
16° 07' 51"
Uranüs
Boğa
22° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 46"
Lilith
Başak
22° 47' 38"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>