Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, burcunuzdaki Plüton'un geri hareketine başlaması karar alma, bu kararları uygulama mekanizmanızı geliştirmeniz için size bazı püf noktalarını hatırlatabilir. İnsanlarla yüzleşmek, kişisel düzlemdeki eksiklerinizi fark etmek kadar bunların üzerine gidebilmeyi de deneyimleyebilirsiniz. Kendinizin en iyi hali olmak adına verdiğiniz mücadeleyi bir yaşam stiline dönüştürmelisiniz. Tarzınız, bakış açınız hatta sağlık durumunuzun bile etkili olacağı bu stili, taşımayacak her şeyin farkına varıyorsunuz. Bu da yeniden ve daha iyisiyle hazırlanma konusunda size destek sağlıyor. Olması gereken olacaktır, fakat siz buna direnç göstermek yerine bunun gerekleri için üzerinize düşeni yapmaktan vazgeçmemelisiniz.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle beraber eviniz ya da aile ilişkilerinizi ilgilendiren alanlardaki sorumluluğunuzu size hatırlatabilir. İhmal ettiğiniz ya da bir sebepten tam olarak odaklanamadığınız konular varsa bunlarla ilgili bir konuşma gündeminize gelebilir. Duyacaklarınız ya da söyleyecekleriniz hayatınızı, yaşam koşullarınızı şekillendireceği için anlaşılır ve bir dil kullanmak faydanıza olacaktır. Geç kalmamak için bugünü değerlendirmeniz, hem maddi hem de manevi kazanımlarınızı koruyabilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek tutulma ile kariyeriniz için bugüne kadar açtığınız sayfalardan daha farklı bir sayfa açabilirsiniz. İnsanların sizin kabul görmesi ve işinizin saygınlık kazanması için verdiğiniz mücadele yön değiştirebilir. Bu değişikliğin kararını elde ettikleriniz ve edemediklerinize bakarak verebilirsiniz. Önayak olmak isterken baskı kurduğunuz ya da sizin üzerinizde bir baskı kurulması, işinizle ilgili yenilikler yaparken kriteriniz olacaktır. Geçmişte yaşadıklarınızdan sıyrılmak, konuların ve insanların hayatınıza olan etkisini yapıcı bir şekilde değerlendirmekte fayda var. Yeteneklerinize, strateji ve plan kurma gücünüze sığınmalısınız. Bunları kullanarak hem maddi açıdan güvence sağlayabilir hem de kendinizi daha özgür hissedeceğiniz, iyi ifade edeceğiniz alanlara kavuşabilirsiniz.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi gündelik hayatınızı ve alışkanlıklarınızı düzenlemek konusunda size fırsatlar sunacaktır. Sorumluluktan almaktan korkmadığınız, işinizi başarıyla sürdürdüğünüz bir dönem olabilir. Bu da çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin ve ailenizin desteğini almanız adına bir kapı açabilir. Psikolojik olarak bunun temelini attığınızda hem ev düzeninizde, hem çalışma koşullarınızda hem de bu yöndeki ilişkilerinizde zararlı bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza özen göstermeniz, duruşunuzu yenileyecek işlemlere zaman ayırmanız fiziksel olarak da dikkat çekmenizi sağlayabilir. İş ortamında kurulacak duygusal ilişkiler söz konusu olabilir.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu ev ortamınızda, yaşam koşullarınızda size bazı değişiklikler yaptırabilir. Taşınma, ev düzenlemeleri gibi konular gündeme gelebilir. Bu birya da evlilik sebebiyle olabileceği gibi kendinize ait alan kurmakla ilgili isteklerinizle de söz konusu olabilir. Yenilenmek, bildiklerinizin dışına çıkmak sizin için her zaman geçerli olsa bile bu sefer bunu nasıl geliştireceğinizi ve yüksek standartlara çıkaracağınızı öğrenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, ev sahibi olmak, aile üyeleriyle yaşanacak bazı pürüzler ya da ailenizle ilgili önemli konuşmaların yapılması gibi konulara hazırlıksız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sakin ve makul kaldığınızda, karşılaştığınız durumların sizin için geliştirici olduğunu anlamanız kolaylaşacaktır.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla ev işleriniz ve aile meclisindeki gündemleriniz de olağan akışına geri dönebilir. Engellendiğiniz, anlaşma sağlayamadığınız konularda endişelerinizi yenebilir ve kararlar alabilirsiniz. Alım satım ve taşınmayı beraberinde getirecek işlemlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Nihai bir sonuca ulaşmak iç huzurunuzu ve aile içindeki dengeyi yaşamanızı kolaylaştırabilir. Jüpiter'in Boğa burcunda hareket etmesiyle özellikle maddi açıdan eliniz güçlenebilir. Bu da istediğiniz alanı kurmak, istediğiniz tarzda ilerlemek için size fırsatlar getirecektir. Ailenizle birbirinize destek olacağınız durumlar söz konusu olabilir. Bunları geleceğe dönük işlerinizde değerlendirmek ve kullanmak elde ettiğiniz imkanların kalıcılığını ve istikrarını destekleyecektir. Planlarınızı ve hazırlığınızı tamamlayın ve 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayı ile birlikte bunları devreye koyun. Yaşam koşullarınızın iyi olması işinize ve çevrenize daha çok verim sunmanızı, nitelikli bir döngünün içinde ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinizi garantiye alacak şekilde ilerlemek isteyebilirsiniz ancak değişen koşullara uyum sağlamanın önemini de gözardı etmemelisiniz.

Mars'ın Aslan burcundaki seyrine başlamasıyla özel ve sosyal ilişkileriniz konusunda kararlar alıp yaşantınızı etkileyecek adımlar atacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yolunda giden, soru işaretleri oluşturmayan ilişkilerinizi ileriye taşımak, sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturmak adına bazı çabalarınız olabilir. Yoğun ve zor geçecek bir zaman dilimi gibi görünse de sizin için oldukça parlak ve şanslı etkiler gündeme gelebilir. Ortaklı işlerde ve diğeralanlarınızı kendi ağırlığınızı koymak isteyebilirsiniz. Parasal getirileri arttırmak ve iyi niyetle hareket etmek isterken çevrenizdeki insanlara da zaman ve alan tanımanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu sayede sürtüşme ve öfke sorunlarına mahal bırakmamış olabilirsiniz. Mars'ın burcunuzdaki Plüton ile karşı karşıya durması ben-sen dengesini gözler önüne getirebilir. Bunu nasıl kuracağınızı, koruyacağınızı anlamak için olumsuz tecrübeler yaşamak yerine bunun farkında olmakta fayda var. Olumlu yönde değişimler yaşayabilirsiniz.

Güneş'in 21 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişi ile hem aşk hayatınız hem de keyif aldığınız konular sizin için daha renkli ve hareketli hale gelebilir. Yüksek bir enerji ve beklenti halinde hissedebilirsiniz. Bu da sizi daha dışa dönük, konuşkan birine dönüştürebilir. Seveceğiniz insanlar ve etkinlikler konusunda şanslısınız. Bu anlamda hem destek görebilir hem de fikirleriyle destek veren olabilirsiniz. Yaratıcılığınıza, yeteneklerinize güvenmeniz ve bunları geliştirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Cesaretinizi kıran ya da size hareket etme alanı sağlamayan her şeyi daha net göreceğiniz için ilerleyişiniz de aynı oranda kolay olacaktır.

Jüpiter'in Kuzey Ay Düğümü ile Boğa burcunda bir araya gelmesiyle siz de yeni yerinize gelebilirsiniz. Kendinizi nerede bulmak istediğinizden ziyade sizin için gerekli ve kalıcı olanın ne olduğunu düşünmelisiniz. Evinizi büyütebilir, konfor alanınızı genişletebilirsiniz. Sadece fiziksel olarak değil duygusal açıdan da bir büyüme yaşayabilir, ailenize yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Evlilik, çocuklar ve aile büyükleriyle bir araya geleceğiniz bir düzen kurulabilir. Kendinizi maddi ve manevi güvence altında hissetmek isteyebilirsiniz. Saklanmak, bir düzeneğin içinde kalmak yerine kendinizi aşmanız gerektiğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Kendinize güvenmiyorsanız, hayat yarışında iki kez mağlup olursunuz. Güvenle, daha başlamadan kazandınız demektir.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 23" R
Ay
Yay
01° 20' 29"
Merkür
Koç
15° 59' 53"
Venüs
Koç
25° 55' 32"
Mars
Balık
26° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 59"
Satürn
Balık
16° 12' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 46' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 28"
Lilith
Başak
22° 52' 51"
True Node
Koç
15° 33' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>