Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aile içinde beraber çok çeşitli aktiviteler yapıyorsunuz. Evinize huzurlu ve neşeli br atmosfer hakim. Ayın 15'inden itibaren Boğa burcundaki Venüs ve 19 - 20 Nisan'da onu takip eden Güneş ve Merkür duygusal yaşamınızı aydınlatacak. Hissettiğiniz aşkı ortaya koyacaksınız ve sözleriniz hareketlerinizde yankı bulacak. Nisan 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Nisan ayı Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle hızlı bir şekilde başlıyor. İletişim diliniz ve zihniniz durağan etkiden sıyrılıp daha enerjik ve etkin bir hal alıyor. Özellikle toplum içinde fikirleriniz ve söylemlerinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, aile hayatınızı önemli derecede etkileyecek gelişmeleri beraberinde getiriyor. Bu durumhayatınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. Ancak hızlı gelişen konular özverili olmanız gerektiren gündemler de oluşturabilir, dikkatli olmalısınız. Yeni bir yola veya hiç bilmediğiniz biryoluna giriş yapıyorsunuz. Geleneklerinizi yıkıyor yeni bir başlangıç içine çekiliyorsunuz. Bu durum ilerleyen süreçte size kendinizi bulduğunuzu gösterecek. Ait olduğunuz yere doğru ilerliyorsunuz. Cesaretinizi asla bozmayın. Sizle ego çatışmasına giren herkes bu ay yelkenleri suya indiriyor diyebiliriz.

14 Nisan’da Venüs, Boğa burcuna geçerek yeni bir hobi ve belki de yeni bir aşk konusunda size ihtiyaç duyduğunuz cesareti getiriyor. Güneş ve Merkür de 19 Nisan’da burada buluşarak daha özgür ve güvenli bir şekilde hareket edebileceğiniz alanlar bulmanızı kolaylaştıracaktır. Kendinizi ifade etmenin zor olacağını düşünebilirsiniz. Ancak gökyüzünün sakin etkisi bu zorluğun üstesinden gelmenize destek verecek. Alamadığınız ödemelerinizi almanız mümkün olabilir.

23 Nisan’da Mars, Yengeç burcundaki seyrine başlıyor. İkili ilişkilerinizde sahiplenici bir tutum sergileyebilir, sevdiğiniz kişilerle ilgili mücadeleleriniz gündem olabilir. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Evliliğinizde işler yolunda gitmiyorsa burada karşı tarafı bıktıran yaklaşımlarda bulunma fikrinde olabilirsiniz.

27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sizi beklenmedik durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Bu karşılaşmayla bir karar anının içinde yer alabilirsiniz. Burcunuzda seyreden Plüton’un geri hareketine başlamasıyla, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Dış dünya size zor gelebilir, soyutlanmak isteyebilirsiniz ama gerçekliğin sınırından kopmamanızda fayda var. Kömürün baskı altında elmasa dönüşme hikayesini aklınızdan çıkarmamak, bu dönemi en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacaktır.

30 Nisan’da Güneş ve Uranüs, Boğa burcunda el ele vererek öngörülebilir tüm yönlerinizin dışında bir hamleyle sizi baş başa bırakıyor. Yetenekleriniz sizin bile şaşıracağınız sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir, zira artık farklı yollardan yürümeye başlıyorsunuz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Zorlukları aşmanın tek yolu, yeni girişimlerde bulunmaktır." Goethe

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>