Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Partnerinizle ya da bir arkadaşınızla olan ilişkilerinize dair şüphe ve endişe duymaya başlıyorsunuz. İç huzurunuza kavuşmak adına size kulak verecek bir yakınınızla iletişime geçebilirsiniz. Şubat 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2021

Terazi Burcu

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar, Şubat ayı sizin hayallerinizi gerçekleştirmeyi başardığınız özel aylardan biri olacak. Tüm gezegenlerin Kova burcunda olması durumları oldukça güzelleştirecektir. İş hayatınızda yükselme, terfi ve büyük değişimler söz konusu olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de bu ay burç değiştirip Balık burcuna geçmesi, size adeta çift şans noktasında destek verecek. Bu ay içinizde önceliklerinizi belirlemeniz gerektiğini kendinize söylemeli ve buna sadık kalmalısınız. Anlaşmazlıklar ve rahatınızı bozan gelişmelere asla takılmayın. Çünkü takılmamak, sizi geliştirecektir. Bu sürecin de daha öncekilerde olduğu gibi geçici olduğunu unutmamalısınız. Yaşadığınız iyi ve kötü tüm olayları değerlendirirken, intikam duygusuna kapılmamalı sadece hayata beraber devam etmek istediğiniz insanlara odaklanmalısınız.

11 Şubat’ta Kova burcundaki yeni ay ile birlikte, partneriniz ya da hayatınızdaki biri hakkında önemli bir olayı öğrenebilirsiniz. Ailedeki bir kişinin işi ya da eğitimi ile ilgili bir olayı da çözmeniz gerekebilir. Evinizde bazı onarımlar veya değişiklikler yapma konusunda ani bir karar verebilirsiniz. Bunlar için uygun bir zaman dilimindesiniz. Kariyerinizde ekip çalışmalarının aranılan ismi olabilirsiniz. Ancak kazançlı çıkmanın tek koşulu beklentilerinizi abartmadan, çok çalışarak ve karşı tarafa ciddi bir güvenilirlik sağlayarak hareket etmek olacaktır. Aynı zamanda 17 Şubat’taki Satürn ve Uranüs arasındaki kare açı, mali işlerinizin gelişimi açısından size avantajlı günlerin müjdesini veriyor. Daha iyi bir gelir elde etmek için, bir nedenden ötürü gecikmiş olan bir parayı alabilir ve daha pek çok şey için yeni fırsatlara sahip olabilirsiniz. Fiziksel anlamda ise ayak burkulmaları veya ufak tefek sakarlıklara dikkat etmelisiniz.

27 Şubat’ta Başak burcundaki dolunay ile, emek verdiğiniz ancak istediğiniz sonucu alamadığınız bir işinizle ilgili güzel haberler nihayet gelebilir. Tüm beklentileriniz ve kazançlarınız, sabrınızla hayatınıza dahil olacaktır. Hukuki yazışmaları ve davaları olan biriyseniz kendinizi savunmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız yazışmaları dikkatle hazırlamalı ve üzerinde iyi düşünmelisiniz. Duygusal hayatınızda bazı konuları toparlamak isterken gerilimli zamanlar yaşansa da dargınlıklar son bulacaktır. Karmaşaların içinden iyilik ve güzellikleri bulup çıkarabileceksiniz.

Şubat 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>