Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla aynı kulvarda olduğunuz ya da yer alabileceğiniz insanlardan oluşan yeni bir çevre kurmak isteyebilirsiniz. Önemli değişiklikler ve ilişkiler gündeme gelebilir. Mental olarak daha güçlü ve ılımlı hissedebilirsiniz. Bu da çevrenizin ilgisini size taşımak konusunda destek verebilir. Fikirleriniz ve yaklaşım biçiminizle bulunduğunuz ortamlarda arabulucu, iletişimi kuran ve bağları güçlendiren kişi görevini üstlenebilirsiniz. Bu konuda hayatınızdaki insanlara ya da yeni tanışacağınız kişilere ilham verebilir, yeni bakış açıları kazandırabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil, toplum için de düşünceleriniz olabilir. Bunları nasıl değerlendireceğiniz konusunda tek başınıza hareket etmek istemeyebilirsiniz. Tam bu noktada, kurduğunuz ilişkilerin geri dönüşü sizi bulabilir ve aynı düzlemde yer alabileceğiniz insanlarla işbirliğine gidebilirsiniz. Sosyal ve ticari açıdan oldukça şanslı bir dönemdesiniz, bunu doğru değerlendirdiğinizde herkesin kazanacağı bir sistem kurabilirsiniz. Sosyal anksiyete, insanlara açılma, kendiniz için bir şeyler yapabilme ve isteme halinin getirdiği zorlukları aşmak adına da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Profesyonel ve kişisel tavsiyeler hem insanlara hem de olaylara bakış açınızı değiştirecektir. "Kullanılmış olma" hissini hayatınızdan uzaklaştırıyorsunuz.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcunda hareketine başlamasıyla çabalarınızı, hedeflerinizi ve yetilerinizi net bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Sürünceme de kalan, ertelenen, yeteri kadar özen gösterilmeyen her detayla ilgilenebilirsiniz. Bugüne kadar bunu yapmadığınız için kendinize kızabilirsiniz. Bunu dozunda bir özeleştiri olarak algıladığınızda, kendinize ve çalışma ortamınıza karşı tutumunuz da iyileşecektir. İyi ilişkiler kurmak, üstleriniz ve ortaklarınızla görüşmeler yapmak önemli olabilir. Yenikurmak, mevcut işinizi geliştirmek, statü ve kazanç getirisi beklentilerinizin gerçekleşmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hayattaki her isteğin bir zamanı ve bedeli vardır. Kendi isteklerinizin farkına varıp bunları nasıl bir sistemde, nasıl bir maliyetle ortaya koyacağınızı düşünebilirsiniz. Ekonomik imkanlarınızı dengeli kullanmanızda fayda var. Çalışma ortamında doğan ilişkiler, duygusal konulardaki beklentilerinizi de karşılayabilir.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcundaki geri hareketini sonlandırması gelir getirici faaliyetinizin hızlanmasına ve sorunların çözülmesine yardımcı olabilir. Ekonomik sıkışıklık yaşamak bazı isteklerinizi ertelemeye, iptal etmeye ya da değiştirmeye sebep olduysa bundan duyduğunuz rahatsızlık sona eriyor. Yaşam standartlarınızın olumsuz yönde değiştiği zamanlarda, parayı doğru kullanma ve doğru işlere zaman harcamakla ilgili deneyimler elde ettiniz. Aynı sorunlarla tekrar karşılaşmamak için şimdi elinize yeni ve önemli fırsatlar geçebilir. Fark edin ve kullanın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi iç dünyanızda bazı dengeleri değiştirebilir. Öğrenmek istemedikleriniz, sakladıklarınız, kaçtıklarınız gün yüzüne çıkabilir. Bundan endişe etmek yerine sakin kalın ve yaşananları seyredin. Gözlem gücünüz vizyonunuzla birleştiğinde, hayatınızdaki sorunların ana kaynağını öğrenebilirsiniz. Kuruntulardan ve abartılı tutumlardan uzaklaşmalısınız. Kendi halinizde, kendi işinizle olmak size iyi gelecektir. Profesyonel destek almak enerjinizi toplamak adına yardımcı olabilir. İhtiyaç duyduğunuz alanlarda hem duygularınızı hem de hayatınızı düzene koymak için yardım alın. Bu, sadece birine danışmakla değil birinin yarasına derman olurken ondan ders çıkarmakla da mümkün olabilir.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, size hayal ettiğiniz her şeyi hedefe dönüştürme ve gerçekleştirme fırsatı verebilir. Kendinizi daha motive, daha enerjik ve cesur hissedebilirsiniz. Bu yetilere sahip olmak kadar kullanabileceğinize de inanmanız önemli olacaktır. Bu inancı yeniden kazandığınız bir süreçtesiniz. Kariyerinizde ya da sosyal yaşantınızda geleceğe dönük yatırımlar yapabilirsiniz, bunu sadece maddi olarak da duygusal ve manevi yöne de yapmanız mümkün olabilir. Ortaklı işler, arkadaşlarla geçirilen kaliteli zamanlar ilginizi çekebilir. Ve sizin de ilgi çekeceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Duygusal etkileşimlere açıksınız. Bu ilgi, bu ışıltı hoşunuza gidiyor olsa da, temkinli olmanız ve samimi bulmadığınız durumları sürdürmemeniz önemli olacaktır.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu düşüncelerinizi paylaşacağınız ortamları değiştirebilir. Gerek fiziki gerekse sosyal mecralarda seçimlerinizi yeniden belirleyebilir, net kararlarla ilerleyebilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızın değişmesi, hayattan beklentilerinizin yenilenmesi bu süreci kolaylaştırıp daha da güzelleştirebilir. Yeni insanlarla tanışmaya, duygusal etkileşimlere girmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Yaşadıklarınıza sadeceya da sosyallik gözüyle bakmayın. İlginizi çekecek yeni konular bulabilirsiniz.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi sizi biraz arka plana çekebilir. Araştırmalar yapmak, hayatı ve ilişkileri doğru anlamaya çalışmak, kendinizi yetiştirmek adına iyi bir süreç olabilir. Yalnız kalmanın, kendini kapatmanın bir depresif etki göstermemesi için kendinizle vakit geçirmekten keyif almaya çalışmalısınız. Kendinizi manipülatif söylemlerden ve ortamlardan uzak tutun. Bunu bugüne dek yapmakta zorlandıysanız, öğreneceğiniz bazı haberler ve gerçeklerle bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Hiçbir şeyin hiçbir manada düşündüğünüz gibi olmadığıyla yüzleşebilirsiniz. Kabul edin, anlayın ve onu orada bırakarak devam etmeyi deneyimleyin. Takılıp kalmak korkularınızın da takılıp kalmasına sebep olacaktır. Yeni rutinler edinin.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçmesiyle iç dünyanızla meşgul olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yaşadıklarınızı ve bunların neticesinde etkilenen psikolojinizi düşünebilirsiniz. Her zaman iyi tarafından bakmak, iyi bir taraf bulmak sizi yorgun düşürebilir. Ruhsal bağışıklığınızın bundan olumsuz etkilenmemesi için pes etmeden devam etmelisiniz. Hayatta her şeyi duyabilir, herkesin düşmanlığını kazanabilirsiniz. Kendinizi buna alıştırdığınızda öğrenilmiş bir çaresizliğin değil, öğrenilmiş bir gelişimin gölgesinde olacaksınız. Bazı alışkanlıklarınızı ve tavırlarınızı terk ederek yeni rutinler oluşturmak için ideal bir dönemdesiniz.

28 Ekim'de Boğa burcundaki Ay tutulması ile,ortamınızda ve koşullarınızda birtakım değişimler yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizin ve emeklerinizin sonuçlanması, 2022 yılında başlattığınız işlerin maddi ve statü getirisi karşınıza gelebilir. Bu da yeni sorumlulukların başlangıcına işaret edebilir. Kendinizi nasıl yetiştirdiğiniz, isminizin altını nasıl doldurduğunuz önemli olacaktır. Dolayısıyla gündelik alışkanlıklarınızdan tutunyapma, parayı yönetme şeklinize kadar birçok konuda değişim yapmanız gerekebilir. Sağlık sorunlarınızın nüksetmemesi için dinlemeyi, yeme içme düzeninizi doktor kontrolünde kurmayı ihmal etmeyin.

29 Ekim'de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumuyla beraber, arka planda dönen konular öne çıkabilir. Bundan bir rahatsızlığınızın olması, sizi yeni bir tutum geliştirmeye itebilir. Konuşulanlara kulak asmadığınızı düşünseniz de, hayatınıza etki etmesinden endişe edebilirsiniz. Bu etkiyi iyiye dönüştürün ve duyduklarınız, öğrendikleriniz karşısında sakin kalarak sadece gözlem yapın. Çıkarımlarınız sizi aynı noktaya bir daha getirmemenin yollarını gösterecektir.

Motivasyon Sözü: “Değişim yaşamınız için bir tehdit değil, yaşamak için bir davettir.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>