Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Plüton'un Kova burcundaki geri hareketiyle fikirlerinizi ve becerilerinizi geliştireceğiniz alanları daha iyi anlama ve gözlemleme şansı bulabilirsiniz. Sizin için zor ve imkansız gibi görünen konulara odaklanabilirsiniz. İşlerin düşündüğünüz gibi olmadığını görmek hazırlanmanızı, çevrenizi ve ilişkilerinizi gözden geçirmenizi kolaylaştırabilir. Özellikleve sosyal arkadaşlıklar konusunda bazı gerçekleri görmezden gelmeyi bıraktığınızda süreç sizin için daha faydalı olabilir. Takıntılarınızı, önyargılarınızı, konuşma ve düşüncelerinizi paylaşma şeklinizi ve bunların hayatınıza olan etkisini değerlendirmelisiniz. Arınma ve bunun devamında gelecek değişiklikler için üzerinize düşen sorumluluğun farkına varıyorsunuz. Retrodan önce gündeminizde olan yazılı işler ve sözleşmeler, görüşmelerle ilgili bazı gelişmelerin yaşanması gidişatınızı etkileyebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle çalışma ortamınızda verdiğiniz çabayı gözden geçirebilirsiniz. Neyi ne için yaptığınıza, bunun size katkısına ve sizden götürdüklerine odaklanmanızda fayda var. Hayatınızı üzerine kurmak istediğiniz bir fikirden hareket etmek için gereken altyapıya sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Zihinsel olarak bu noktaya vardığınızda işinizin psikolojik ve maddi sorunlarını da aşabilirsiniz. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altında tutmanız, gecikmiş ödemelerinizin de gelmesiyle elinizi daha güçlendirebilir. Beslenme düzeninizdeki aksamaları aşmak sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile bağlılık, bağımlılık arasındaki farkı ve bunları hangi alanlarda yaşadığınızı görebilirsiniz. Korkmak, endişelenmek, ne olacağını bilememek sizde kontrolü yitirmiş hissi uyandırabilir. Ama tutulma ile bunun bir gerçekliğinin olmadığını fark edebilirsiniz. Önünüzdeki setleri kaldırmak için gereken motivasyona ve donanıma sahipsiniz. Bunu daha önce yapmamanın sonuçları canınızı sıksa da bugün harekete geçmek üzerinizdeki ve hayatınızdaki olumsuz havayı dağıtabilir. Bugünde ve geleceğinizde neyin hakim olmasını istediğinizi buluyorsunuz. Önceki girişimlerinizin sonuçlanması, buradan dersler çıkarmak ve eksik-fazla ayrımı yapmak size denemekten zarar görmeyeceğinizi ispatlayacaktır.

Yengeç burcuna geçen Venüs size ekonomik açıdan kendi istediğiniz düzlemde olmanızın desteğini verebilir. Ödemelerinizi yönetmek, yeni girişimlerde bulunmak, ekve gelir oluşturacak çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinize yeni tanımlar ve sınırlar oluşturmak bazı krizlerin önüne geçecektir. Sizi geçmişte yaşadıklarınıza götüren korkularınız, üzerinde fazla durduğunuz ve bırakamadığınız alışkanlıklarınız varsa bunlardan arınmak adına bir çaba göstermelisiniz. Dünü dünde bırakabildiğinizde bugünler size güzel yarınlar getirebilir.

Güneş ve Uranüs Boğa burcunda bir araya gelerekortamınızda kendinizi göstermek, kayda değer çalışmalarınızı sunmak için size bazı alanlar oluşturabilir. Planlar yapmak kadar bunları uygulama noktasında da yaratıcı fikirler ortaya çıkarabilir ya da size tanınan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu konuda bazı sürprizlere, aniden gelişen konulara ve sorumluluklara oldukça açıksınız. Kendinizde bunu karşılayacak cesaretin, maddi gücün ya da donanımın olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz. İşinizi sağlama almak, karşılaştığınız imkanlardan kalıcı sonuçlar çıkarmak için metodlarınızı yenilemeniz gerekebilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda olumsuz sürprizlerle karşılaşmamak adına farklı tatlar ve beslenme düzenleri keşfederken dikkatli olmanızda fayda var.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla işinizle ilgili belirsiz ve sonuçsuz kalan durumları çözmeye başlıyorsunuz. Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek için çaba göstermeniz beklenebilir. Artık buna hazır olduğunuzu fark etmelisiniz. Projelerinizin eksiklerinizi tamamladıysanız ilerlemeniz kolay hale gelebilir. Sorumluluklarınız doğrultusunda kuracağınız iletişim de süreçte etkili olabilir. Bu da yeni bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in de Boğa burcuna geçmesi buradaki yoğunluğu arttırabilir. Ancak bu maddi gelirinize de etki edeceği için yorgunluğunuzun karşılığını da fazlasıyla alabilirsiniz. Hayatınızı ileri ve yüksek standartlara ulaştırmak, bunları kalıcı rutinlere dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu konuda hem becerileriniz hem de mevcut işiniz gereği elde edeceğiniz yeni imkanlar size kapılar açabilir. Kullanmayı bilmek önemli olacaktır. Beden sağlığınız, uyku ve beslenme düzeninizde iyileşmeler, yenilenmeler söz konusu olabilir. Dinlenmek ve sakin vakit geçirmek isterken tamamen hareketlerinizi kısıtlayan bir düzen içerisine girmediğinize emin olmalısınız. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay bu sakinliği doğru ve etkin kullandığınızda size daha çok fayda ve keyif getirebilir. Tekliflere sıcak bakmak, fikirlerinizi belirtmek ve bunları uygulamak adına şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Emin olduktan sonraki bekleme ve harekete geçme sürenizi kısalttığınızı hayatı yakalamanız daha kolay olacaktır.

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle beraber doğada, keyif aldığınız mekanlarda vakit geçirme isteğiniz ve motivasyonunuz artabilir. Kendinizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı bilerek bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Beklemekle hayatın devam etmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Seyahatler, keşifler, oluşturacağınız yeni idealler doğrultusunda yoğun bir trafiğiniz ve planınız olabilir. Cesaretiniz, zamanınız ve imkanınız varken tüm bunları yapabilmek adına başkalarına kulaklarınızı kapatabilirsiniz. Hayatı yaşamanın sadece isteklerinizle değil, sorumluluk ve beklentilerle de ilgili olduğunu unutmayın. Mars ve Plüton arasındaki karşıtlık size bunu anlamanız için bazı gelişmeler getirebilir. Güç zehirlenmesi yaşamamak adına tutumlarınızı kontrol altına almalı, donanımlı kişilerden destekler almalısınız.

Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile ikili ilişkiler önem ve hız kazanabilir. Hayatınıza birini dahil etmek, keyifli ve dolu zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar, yeni insanlar ve yeni gündemlere karşı yoğun bir istek ve heyecan duyabilirsiniz. Bu motivasyonu doğru kullandığınızda mutlu olmanız kaçınılmazdır. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz, birbirinize yaklaşımlarınız hatta yaşadığınız sorunlar konusunda gizli kalan, bilmediğiniz ya da anlamakta zorlandığınız durumları çözüme kavuşturabilirsiniz. İşlerin ve insanların netleşmesi sizin de kafanızdaki soru işaretlerini silecektir. Aynı zamanda yeni bir duruş da belirlemeniz gerekebilir. Hayatınıza dair detayları paylaşırken fazla cömert olmamalısınız.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda kavuşumuyla çalıştığınız ve emek verdiğiniz alanların hayatınıza nasıl etki ettiğini daha iyi görebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir. Uzun vadeli sonuçlar alabilir, unvan ve gelir değişikliğiyle karşılaşabilirsiniz. Gayretinizi sürdürmek, düzenli bir koşul oluşturmak sizi diğerlerinden ayırabilir. Verdiğiniz kararlar, bunları oturttuğunuz düzleminiz değişebilir. Yapabileceğinize inandığınızda, yapmaktan çekindiğiniz ya da yapmayı bilmediğiniz tüm konularda şansınız yaver gidebilir. Çünkü büyük farklar yaratmak ve yaşamınızda görmek istediğiniz her şey için öncelikli koşulunuz bu olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Kader, hayattan ne aldığımız değil, hayata ne verdiğimizdir.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 46" R
Ay
Akrep
27° 45' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
25° 34' 28"
Mars
Balık
26° 19' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 29"
Lilith
Başak
22° 50' 58"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>