Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 11'ine kadar biraz paslanmış gibisiniz. Önünüzde engeller var. Mali açıdan bu size epey yük oluyor. Bir türlü kâr elde edemiyorsunuz. Sabırlı olun. Ayın 12'sinde Mars ve 18'inde Merkür düz hareketine geri dönünce işler rayına oturacak. Ocak 2023 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’un kavuşumu maddi değerleriniz ve bunları elde etme yöntemleriniz konusunda size yeni bir sayfa açtırabilir. Ekonomik açıdan zorlayıcı fakat şanslı günler görebilirsiniz. Bir karar vermeniz, cesaret etmeniz ve kurallarınızı yıkmanız gerekebilir. Kendinizi bu yeniliğe adayarak yapacağınız her çalışma, geçmişte hak ettiklerinizi almak konusunda sizi destekleyebilir. Bu süreçte mali olarak kendinizi zorlamamak adına harcamalarınızı dikkatli yapmanızda fayda var. Güneş ve Merkür’ün de kavuşumuyla öncekigörüşmeleriniz, planlarınız konusunda yeni haberler almanız mümkün olabilir. İçinde bulunduğunuz şartlara göre hareket edecek ancak bunu yeni düzenlemelerle yapacaksınız.

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile yeni insanlarla bir araya geleceğiniz ortamlar ve imkanlar doğabilir. Bu etkileşim hali hem bilgi hem de çevre açısından bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Kendinizdeki eksiği bilerek bunun üzerine gitmek, ticari bağlantılar kurmak size kazanç sağlayabilir. Bilginizi paraya dönüştüreceğiniz mecralar kurabilir, danışmanlık ve eğitim gibi alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Umursamaz ve kendi bildiğini okuyan bir tavır takınmadığınızda her şeyin size olumlu ve verimli bir şekilde döndüğünü görebilirsiniz.

7 Ocak’taki Yengeç dolunayı ile neye direniyorsanız onunla yüzleşeceğiniz konular gündeme gelebilir. İnatlaşmak yerine gücünüzü, elinizdeki imkanları bilerek ilerlemelisiniz. Objektif bir bakış açısıyla hayatınızı değerlendirmelisiniz. Ailenizin/eşinizin maddi ve manevi destekleri size bu konuda ışık tutabilir. Mutlu olmanın çevresel faktörlere değil, bunlara rağmen neler yapabildiğinizle mümkün olabildiğini unutmayın.

Mars’ın İkizler burcunda ileri harekete başlamasıyla ilişkiler konusundaki stresli günlerin sonuna geliyorsunuz. Anlattıklarınızın doğru anlaşılması ve sizin de doğru bir şekilde anlayıp değerlendiriyor oluşunuz birçok kararınızda etkili olabilir. Eski ve yeni tüm ortaklıklar, görüşmelerin size getirdiği bazı dersleri düşünebilirsiniz. Bu dersler birine, bir konuya adım atarken hangi kriterlere göre ilerlemeniz gerektiğini gösterebilir. Problem yaşadığınız insanlarla çözüm yoluna gidip suları durgun hale getirirken bir yandan da yeni girişimler vebirlikleri için tüm birikiminizi, zamanınızı ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Güneş ve Plüton’un kavuşumu size kendinizi seçmenizi ve bir döngüyü kırmanızı hatırlatabilir. İşinizi değiştirmek, yeni alanların arayışına girmek, maddi anlamda refah düzeyinizi yükseltecek görüşmelerin ve projelerin içine dahil olmak isteyebilirsiniz. Cesaretli olduğunuzu bilmenin yetmediğini, bunu kullanmak gerektiğini fark etmelisiniz. Kendinize biçtiğiniz değerin aslında sizi iyileştirmediğini görmek bir kırılma noktası niteliği taşıyabilir. Merkür’ün de Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması bu konudaki girişimlerinizi hızlandıracağı gibi maddi ve manevi geri dönüşlerle de motivasyonunuzu yükseltebilir. Alacak verecek ve ödemelerin tahsili ekonomik açıdan yükünüzü hafifletiyor, bu da kendinize ve sevdiğiniz alanlara daha çok zaman ayırmanızı sağlıyor.

Güneş’in Kova burcuna geçişi ile birlikte kendine güvenmenin ve bunu yansıtmanın çeşitli yollarını bulabilirsiniz. Bir araya geleceğiniz insanlar, yakınlarınızın size olan desteği motivasyonunuzu arttırabilir. Yazılı işlemlerdeki şansınız, yeni başlangıçlara açık oluşunuz hem mental hem de ekonomik anlamdaki atılımlarınız sizi besleyecektir. Bu konuda 21 Ocak’taki Kova yeniayı size gereken fırsatı sunabilir. Çalışma ortamı ve arkadaş çevresi konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Teklifleri değerlendirmek, farklı fikirleri konuşmak bakış açınızı değiştiriyor.

Kova burcundaki Satürn ve Venüs’ün bir arada oluşu size hareketli günler yaşatabilir. İşler, yazışmalar, bunlara bağlı yolculuklarla yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. Havada asılı kalan konulara bir kesinlik kazandırabilirsiniz. Bu konuda dirayetli olmalı, olumsuzluklar karşısında bunlarla mücadele etmeyi seçmelisiniz. Emek verdiğiniz, sorumluluğunuzun farkında olduğunuz her şeyin geri dönüşüyle karşılaşabilirsiniz.

Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketi size çalışma ortamınız ve koşullarınız konusunda yeni kapılar açabilir. Gözden geçirdiğiniz, üzerinde çalıştığınız ve cesaret gösterip sorumluluk aldığınız alanlarda sevindirici sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın önemli ölçüde değiştiğini fark ediyorsanız retro boyunca yaşadıklarınızı daha doğru değerlendirmenin önemini fark edebilirsiniz. Sağlığınız, gündelik alışkanlıklarınız için yaptığınız her şeyin faydasını şimdi görmeye başlıyorsunuz. İş hayatınızla ilgili değişikliklerin haberlerine hazır olun.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte aile hayatınızla ilgili güzel ve keyifli zamanların başlangıcını yapabilirsiniz. Huzurunuzun, konforunuzun öncelikli olacağı ve bunun için her türlü hazırlığa, fedakarlığa açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Rahat hissettiğiniz koşulların ne olduğunu bulmak, bunlar için çabalamak, aile üyelerinizden de bu yönde destek almak gibi durumlar doğabilir. Evlilik, ev düzenlemesi ve taşınma ile ilgili konularda şanslısınız. Beklentilerinize uygun tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Ancak heyecanınıza yenik düşmeden, önünü arkasını düşünmeden hareket etmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Hayata gerçekten bağlı olan, yürümekten asla vazgeçmez.”

 

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 30" R
Ay
Akrep
08° 23' 01" R
Merkür
Koç
16° 02' 32"
Venüs
Koç
23° 38' 55"
Mars
Balık
25° 07' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 20"
Satürn
Balık
16° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 00' 34"
Neptün
Balık
28° 43' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 06"
Lilith
Başak
22° 40' 34"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>