Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 20'sine kadar Satürn, Mars ve Merkür farklı durumlara esnek bir şekilde uyum sağlamanıza yardımcı oluyor. Size inatçı davranmamanızı öğütlüyorlar. Engelleri aşmak veya alternatif çözümler bulmak adına bir B planını tercih etmekten çekinmeyin. Ay sonunda kazanan siz olacaksınız! Eylül 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Venüs’ün Başak burcundaki hareketi çalışma hayatınızla ilgili önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor. Planlarınızı baştan yapmak, yeni kurallar ve bir düzen kurmak size istediğiniz sonucu verebilir. Terfi, yer değişikliği gibi işlemlerinizden sonuçlar alabilir ya da bu yönde adım atabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi çalışmalarınızla ve duruşunuzla belli edebilirsiniz. Böylelikle düşündüğünüzün dışında da sevindirici gelişmeler yakalayabilirsiniz. Özellikle yazılı işler, projeler, sosyal medya çalışmalarıyla ilgili konularda şanslısınız. İyi bir performansın ödülsüz kalmayacağını ekonomik olarak da görebilirsiniz. Detaylarda boğulmamaya dikkat etmelisiniz.

Balık burcunda 10 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile uzun vadeli yatırımlarınızda son kararınızı verebilirsiniz. Gözünüzden kaçan detayları daha net görebilirsiniz. Yapmanız gerekenin ne olduğunu biliyorsunuz, buna göre hareket etmelisiniz. Gerçeklerden ve ayağı yere basan sebeplerden vazgeçmemelisiniz. Sözleşme ve imzalı işler, parasal konularda her şeyi iyi incelemeniz gerektiğini unutmayın. Aile ilişkilerinizdeki sorunlar büyük oranda çözülebilir. Yanlış anlaşılmalar ve konuşulmadığı için büyüyen problemleri aşmaya başlıyorsunuz. İlişkilerinizin iyileştiğini görmek motivasyonunuzu arttırıyor.

Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketine başlamasıyla arkadaşlık kavramı üzerinde kafa yorabilirsiniz. Zira kimin yanınızda kimin karşınızda olacağını görmeye başlıyorsunuz. Her şey geçer ama sizin o süreci kimlerle geçirdiğiniz aklınızda daha çok yer edinir. Siz de ilişkilerinizi bunu baz alarak değerlendirmeye başlıyorsunuz. Kendinize, size iyi gelen insanlara ve hayallere odaklanmalısınız. Enerjinizi buradaki açıkları kapatmaya verdiğinizde daha iyi yol alabilirsiniz. Eski ilişkilerle karşılaşacağınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Tavırlarınızı kontrol etmelisiniz.

Mars Chiron üçgeni ilişkilerinizle ilgili hatalarınızı fark etmeniz ve bunları çözmeniz gereken motivasyonu size getirebilir. Bunu görmek ve değerlendirmek istemek, işlerin düşündüğünüz kadar zor olmadığını ortaya koyacaktır. 12-13-14 Eylül tarihlerinde duygusal ilişkileriniz için bir adım atabilirsiniz. Ama adımı atmadan önce sizi bu noktaya getiren detayın ne olduğunu iyi anlamalısınız.

Ay Neptün karesinin tetiklendiği 16-17 Eylül tarihlerinde bu öneriler daha çok işinize yarayabilir. Kafa karışıklığı yaratan durumları tespit etmek, yanılgılarınızı düzeltebilir ve cesaretinizi kazanmanızı sağlayabilir. Kendinizi bir çıkmazda düşünmek yerine bu durumun geçici olduğunu, sadece netleştirmek için sakinliğe ve zamana ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz. Duygusal konularda karar verirken iki kere düşünmenizde fayda var.

Terazi burcuna geçen Güneş sizi olduğunuzdan daha sosyal ve gezgin günlere götürebilir. Yerinizde durmak istemeyeceğiniz, çevrenize yeni insanlar dahil edeceğiniz ve bu sayede kendinizi daha özgür ve esnek hissedeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Hayata bir de bu yanından bakmakla ilgili sorunları büyük ölçüde çözüyorsunuz. Yeni hedefler koymak, toplumu ilgilendiren bazı çalışmalar başlatmak, arkadaşlıklardan doğan yeni duygusal ve ticari ilişkiler gündeminize gelebilir. Denge sorunu yaşadığınız yerleri tespit edebilirsiniz, bu da size arkadaşlıklar konusunda aldığınız ve verdiğiniz değeri gözden geçirme şansı verecektir. Özellikle Merkür’ün de Güneşle yan yana durması, kendi kararlarınızı ve düşüncelerinizi ifade etmenizi kolaylaştıracaktır. Ertelediğiniz işler ve konuşmalar varsa hepsini gündeme taşıyabilirsiniz. Bazı yatırımlarınızın geri dönüşleri, işlerinizin maddi karşılıkları ekonomik olarak sizi rahatlatabilir.

26 Eylül’deki Terazi yeniayı sosyal hayatınızda hareketli ve renkli günlere vesile olabilir. Gerek tavırlarınız gerekse ideallerinizle dikkat çekeceğiniz bir süreç olabilir. Zira artık motivasyonunuz yükseliyor ve kendinizi göstermekle ilgili düşünceleri kırıyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, dijital mecralara yönelmek söz konusu olabilir. Arkadaşlıklardan doğacak ilişkilere oldukça açıksınız. İlgi odağı olmak başınızı döndürmediği sürece güzel ve anlamlı beraberlikler yaşayabilirsiniz. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesiyle hem duygusal hem de parasal açıdan bereketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine odaklanmışken dikkat çekebilirsiniz, bu süreçte yeni insanlarla tanışarak yeteneklerinizi gösterecek alan bulabilirsiniz. Yapmak istediklerinizi belirgin hale getirmelisiniz, elinize geçen imkanlar düşüncelerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştırabilir.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği kariyeriniz konusunda sizi ileri adımlara taşıyor. Yoğun ve verimli birkaç gün yaşayabilirsiniz. Bunun üstesinden gelmek için göstereceğiniz gayret, yer değişikliği ve statü işlemlerinizi hızlandırabilir. Kendinden emin duruşunuz vedisiplininizin avantajlarını alacağınız gelişmeler gündeme gelebilir.

Motivasyon Sözü: "İlk olarak yapmak istediğiniz şeyin imkânsız olmadığına inanın. Daha sonra yapabilmeniz için olasılıklar ortaya çıkacaktır."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 47" R
Ay
Başak
18° 32' 06"
Merkür
Koç
17° 10' 36"
Venüs
Koç
18° 30' 40"
Mars
Balık
21° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 52"
Satürn
Balık
15° 37' 49"
Uranüs
Boğa
21° 46' 42"
Neptün
Balık
28° 35' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 35"
Lilith
Başak
22° 12' 50"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>