Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 5'ine kadar Mars ve Plüton sizi bir işte başarılı olmanız adına var gücünüzle çalışmaya yönlendiriyor. Finansal durumunuz söz konusu olduğunda dişlerinizi göstermekten çekinmiyorsunuz. Sonrasında da oldukça dirayetlisiniz. Umut vadeden, istikrarlı sonuçlar elde edeceğiniz kesin. Temmuz 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Boğa burcundaki hareketine başlayan Mars size radikal kararlarlaortamınızda önemli değişiklikler yaptırabilir. Girişimlerinizin sonuç vermesi, olumlu görüşmeler yapmak sözkonusu olabilir. Çalışma ortamınızda yeni düzenlemelere gidiyorsunuz. Bu düzenlemeler taşınma ve yer değişikliği şeklinde olabileceği gibi, statü ve sorumluluk değişimleriyle de gerçekleşebilir. Yeme içme düzeninizin her zamankinden daha önemli olduğu günlere giriyorsunuz. Dolayısıyla stres ya da sevincin etkisiyle aşırı yememeye, hareketsiz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Hayatınızın kökünden değiştiği bir süreçte, kendinize iyi bakmak bu sürecin ödüllerini daha iyi yakalamanızı sağlayacaktır.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yatırım yapmak, gelir elde etmek ya da kazancınızı katlamak adına çalışmalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilir, eşinizin destekleriyle işleri daha da kolaylaştıracağınız günler yaşayabilirsiniz. Ancak 8-9 Temmuz tarihlerinde Merkür Jüpiter karesinin aktif hale gelmesi yüklü faturalar görmenize neden olabilir. Harcamalarınızı yaparken sadece ihtiyaçlarınızı düşünerek hareket etmelisiniz. Lüks tüketim, fedakarlıklar için uygun bir zaman olmayacaktır. Dolayısıyla bugünlerde mutluluğunuzu daha makul seçimlerle sağlamanın yollarına odaklanmalısınız.

Oğlak burcundaki dolunay ile 13 Temmuz ve sonrasında parasal açıdan kazançlı çıkacağınız günler başlıyor. Güvenli ve istikrarlı yatırımlar yapmak,gücünüzü arttırmak, değer verdiğiniz konular üzerinde çalışmak için tüm fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu değerlendirmelerinizin sonucunu, bugüne kadarki girişimleriniz belirleyecektir. Yaşadığınız sorunlara çözüm bulabilir, gerekli olanın ne olduğunu daha net görebilirsiniz. Gelir gider dengenizi gözden geçirmek eksiklerinizi bulmanızı kolaylaştırabilir. Düşünerek ve emin olarak hareket etmek, kilit noktanız olacaktır.

Güneş ve Merkür’ün Yengeç burcunda bir araya gelmesi, sizi korkutan endişeye düşüren ve bağımlı olduğunuzu düşündüren her şeyden uzaklaşacağınız formülleri getirebilir. Her şeyin bir anda nasıl değişeceğini, bırakmayı ve akışa göre hareket etmeyi öğrenebilirsiniz. Hem zihninizi toplamak hem de zamanınızı, fikirlerinizi doğru değerlendirmek adına küçükgirişimlerinde bulunabilirsiniz. Eşinizden, ailenizden göreceğiniz destekler yol almanızı kolaylaştıracaktır. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi bilmek sizi ileriye taşıyabilir.

Venüs’ün Yengeç burcundaki hareketi finansal olarak size bazı hareketlilikler getirebilir. Ek gelirlerinizin artışı, yeni işlerle ve imkanlarla tanışmanız sözkonusu olabilir. Alacaklarınızı tahsil edebilir, ailenizden ve eşinizden göreceğiniz desteklerle de ekonomik problemlerin önüne geçebilirsiniz. Banka ve kredi işlemleriniz olumlu sonuçlanabilir. Özgüveniniz ve motivasyonunuz yükseliyor. Bu da maddi beklentilerinizi gerçekleştirme konusunda size fırsatlar tanıyacaktır. Ancak Venüs Jüpiter karesini de hesaba katarak bu fırsatları yerinde bir şekilde kullanmalısınız. Büyük ödemelere ve risklere girerken iki kere düşünmenizde fayda var.

Güneş ve Merkür Aslan burcuna geçiyor. Bu da, size bazı önyargılarınızla tanışma ve onları kırma imkanı tanıyor. Yaşadığınız çevrede şahit olduğunuz gelişmeler, size farklı bir bakış açısı getirebilir. Aynı zaman da sizin de tecrübeleriniz başkalarına etki edebilir. Fikirlerine danışılan, çalışmaları takip edilen biri olabilirsiniz. Uzun vadeli adımlar atıyorsunuz. Şehir değişikliği, taşınma ve kalıcı düzen kurmakla ilgili işleriniz hızlanıyor.

Chiron’un Koç burcundaki retro hareketi, kendinizi ispatlamakla ilgili düşüncelerinizi yoğunlaştırabilir. Yaptıklarınızın yeterli gelmediğini, tüm yükün üzerinize bindiğini düşünmemelisiniz. Olanı kabul etmek, elinizdeki imkanlar ve beceriler doğrultusunda yaşamak size tahminlerinizden daha büyük avantajlar getirebilir. Sakin kalmak en büyük rehberiniz olacaktır.

Motivasyon Sözü: "Diğerlerinden daha akıllı olmak zorunda değiliz. Diğerlerinden daha disiplinli olmak zorundayız."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 17' 37" R
Ay
Akrep
04° 13' 32" R
Merkür
Koç
16° 04' 54"
Venüs
Koç
23° 13' 45"
Mars
Balık
24° 51' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 37"
Satürn
Balık
15° 59' 56"
Uranüs
Boğa
21° 59' 26"
Neptün
Balık
28° 42' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 55"
Lilith
Başak
22° 38' 18"
True Node
Koç
15° 38' 18"
Son Güncelleme : 24/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>